M916 Odesláno 25. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2009 Dneska se opravdu chlubím, nevím ani proč tolik, ale jsem na ně hodně pyšný... sluší jim to mezi Co-pilotama, kluci dostali sestřičku.Koupil jsem je už někdy před půl rokem v dost zuboženém stavu a věřil jednomu libereckému hodináři, že je dá dohromady. Čekali jsme na náhradní díly, hodně poškrabané sklíčko vyleštila mě neznámá dobrá duše, nakonec je vše pokupě a na vibrografu šlapou v rámci chronometru. A to jim je skoro čtyřicet...
Baker Odesláno 25. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2009 Vypadaj dobre, zajimave reseni tlacitek chronografu. Pekne doplnujes sbirku.
Gilius Odesláno 25. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2009 paráda!!! Gratuluju k přírůstku a doufám,že je někdy uvidím naživo.
skalis Odesláno 25. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2009 Ta fotka z boku "do vedra" je kouzelna. Zajimavy hodinky a zaroven skvely prirustek do Primerove sbirky. A uplne to, Jirko, vidim u Vas doma dnes vecer. Manzelka: "Co mas dnes v planu?". Jirka: "Ale, budu koukat na televizi..."
vojt Odesláno 25. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2009 Jirko, máš nádhernou sbírku Zenithů! Těsím se na sraz
ricous Odesláno 25. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2009 (upraveno) Gratulace k nádherné sbírce. Ač mám úchylku k divers-stylu, tak tady mě jednoznačně berou "televize"... Upraveno 25. listopadu 2009 uživatelem ricous
Yvaine Odesláno 25. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2009 Jsou krásný, gratulace. Podstrčil bych je kibimu na nafocení.
Jakubisko Odesláno 25. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2009 Jirko jak Ty to delas?! Jsou prekrasne!
HIFI Odesláno 25. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2009 Tato rodinka už opravdu stojí za pochlubení. Gratuluji Jirko.
twinsfather Odesláno 25. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2009 Nádhera! Ono nestačí že jsem se zasnil dneska u toho co předvedl kibi (Seiko 6139-6002), ale teď ještě tohle...ufff...to už prostě neunesu a prachsprostě závidím!
Murphy97 Odesláno 25. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2009 Hodně krásných hodinek jsem již viděl na tomto fóru, ale tyto jsou něco překrásného! Gratuluji a tak nějak závidím....
NIGHTinGALE Odesláno 25. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2009 Pořád o těch televizkách sním a ony, potvory, nechodí pod 2.500 EUR (Ebay, cena za NOS stav). Tys je asi sehnal levněji, ale já bych na tak dlouhou renovaci neměl sílu a hlavně víru. Ale dopadlo to parádně, gratuluju! A super, že je k nim i origo tah, ta spona je parádní.
Návštěvník Odesláno 25. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2009 NIGHTinGALE napsal: Pořád o těch televizkách sním a ony, potvory, nechodí pod 2.500 EUR (Ebay, cena za NOS stav). Tys je asi sehnal levněji, ale já bych na tak dlouhou renovaci neměl sílu a hlavně víru. Ale dopadlo to parádně, gratuluju! A super, že je k nim i origo tah, ta spona je parádní. Jirko, já si Tě snad dám do seznamu ignorovaných členů Já tohle nemůžu prostě vidět. Už z těch pilotek jsem se budil ze sna a ty mě dorazíš touhle krásou. Gratuluju moc, jsou úchvatný. Jak jsou velký?
M916 Odesláno 25. listopadu 2009 Autor Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2009 (upraveno) Děkuji za chválu, sám jsem netušil, jak mě chytnou, jsou to první hodinky, který mě bude snad líto nosit... Roman I: Jsou veliký, blbě se to měří, ale i s korunkou a tou houpačkou na tlačítkách chronografu 43x44, odhadem taková ta měřitelná velikost "bez korunky" cca 40x40. Tah u pouzdra 32 mm, spony 17 mm. Ignorovat mě už nemusíš, neboj, jsou to na dlouhou dobu poslední hodinky. To víš, krize je krize. Leda že bych dal do rubriky prodej Breitlingy Chronomat, to by mohlo ukazovat na další nebezpečí :-)) NiG: Opravdu stály míň, než 2.500,- ale tehdy po nich neštěk ani pes, v jakým byly stavu. Byl jsem jediný, kdo dražil. skalis: Naštěstí manželka ani nezaregistrovala nový přírustek :-) vojt: Do Lva je samo beru s sebou! Upraveno 25. listopadu 2009 uživatelem M916
M916 Odesláno 25. listopadu 2009 Autor Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2009 kibi napsal: a kdybys chtel nekdy rodinku nafotit...? Což o to, bylo by to pěkné, ale kdy my se zase potkáme v "plné výbavě"? Třeba to někdy vyjde
bandicoot Odesláno 26. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2009 ten současnej stav je mazácká práce... a líbí se mi to zužování tahu od šíře pouzdra ke sponě
Gilius Odesláno 26. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2009 NIGHTinGALE napsal: Pořád o těch televizkách sním a ony, potvory, nechodí pod 2.500 EUR (Ebay, cena za NOS stav). to není pravda,Nigu...není to tak dlouho,co jsem upozorňoval na aukci: http://forum.chronomag.cz/index.php?showto...st&p=335257 samotná aukce skončila na necelých 1500 emerickejch bubáků: http://cgi.ebay.com/70s-ZENITH-Movado-El-P...=item2556d86596
M916 Odesláno 26. listopadu 2009 Autor Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2009 (upraveno) Gilius napsal: to není pravda,Nigu...není to tak dlouho,co jsem upozorňoval na aukci: http://forum.chronomag.cz/index.php?showto...st&p=335257 samotná aukce skončila na necelých 1500 emerickejch bubáků: http://cgi.ebay.com/70s-ZENITH-Movado-El-P...=item2556d86596 No jo, ale NiG má pravdu, problém je v tom, že je to Movado a to se vždycky z dvojice Zenith/Movado prodává levněji. Ne že by Movado bylo horší, to vůbec, ale zkrátka je Zenith víc profláklý a musíš za to jméno zaplatit většinou víc. S Co-pilotama je to stejný. Ovšem to nevylučuje fakt, že při troše štěstí narazíš na levnější kousek. Já za ně dal, také na eBay, necelých 1.000 EUR. Upraveno 26. listopadu 2009 uživatelem M916
Gilius Odesláno 26. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2009 Asi blbej dotaz,ale to nejsou jedny a ty samé hodinky?????
Kalifx Odesláno 26. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2009 Jirko gratuluju, jsou krásný. Zajímavý je, že vypadaj jako by měly antireflex (což je samozřejmě nesmysl) protože vůbec není vidět sklo... Prostě dobře nafocený.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se