xmenm05 Odesláno 25. května 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2007 a jak je mým zvykem, koukám na zápěstí. Vedle seděla typická obyčejná ženská "Anča z pošty" (nemyslím to urážlivě) a lup ho, na ruce naprosto dokonale zachovalé skorodiplomaty (cal. 66), tak jsem polknul a raději odvrátil zrak. Na jiné zápěstí. Další obyčejná ženská. Malé dámské nádherné omegy. Ženské, jak to děláte??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vor Odesláno 25. května 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2007 a jak je mým zvykem, koukám na zápěstí. Vedle seděla typická obyčejná ženská \"Anča z pošty\" (nemyslím to urážlivě) a lup ho, na ruce naprosto dokonale zachovalé skorodiplomaty (cal. 66), tak jsem polknul a raději odvrátil zrak. Na jiné zápěstí. Další obyčejná ženská. Malé dámské nádherné omegy. Ženské, jak to děláte??? Ty se díváš ženskejm na ruce a hodinky? To už je zvrácený. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmenm05 Odesláno 25. května 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2007 No, jel jsem se svojí nastávající, takže té se na hodinky nedívám, ty dvě byly obě tak 55-65, neatraktivní, ... a vůbec, co já se tady obhajuju ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mnovace Odesláno 25. května 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2007 nakecej xmene, určitě ti u toho ukapávaly sliny a kdoví na co jsi ještě myslel:lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chose Odesláno 25. května 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2007 Dnes v metru v půl šesté z Nádraží Holešovice na Dejvickou - kdo z vás tam byl s Doxama, které potřebují renovaci číselníku ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 25. května 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2007 Jste nemocni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andreas Odesláno 27. května 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2007 A když jedete metrem nebo tramvají...držíte se levou nebo pravou rukou, aby vaše hodinky byly vidět ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dali Odesláno 27. května 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2007 To mě přivádí na myšlenku nějak všechny zdejší členy zviditelnit, určitě by bylo příjemné když někoho potkám, třeba v metru nebo na nějakém jednání popovídat si o hodinkách a nemít obavy, že když někoho oslovím, tak mě bude mít za úchyla. Něco nenápadného jako malý stříbrný odznak do klopy, stříbrná nenápadná pecka jako ozdůbka a tak. Už je nás tady hodně, to už je docela slušná sekta. Nejde o nějaké sdružování se, ale o možnost si nezávazně popovídat s nějakým fandou, kolikrát se někde míjíme a přitom se už vlastně "známe". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dali Odesláno 27. května 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2007 Jste nemocni Nesměj se ty taky a to mě těší tím spíš, že o tom nevíš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 27. května 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2007 To mě přivádí na myšlenku nějak všechny zdejší členy zviditelnit, určitě by bylo příjemné když někoho potkám, třeba v metru nebo na nějakém jednání popovídat si o hodinkách a nemít obavy, že když někoho oslovím, tak mě bude mít za úchyla. Něco nenápadného jako malý stříbrný odznak do klopy, stříbrná nenápadná pecka jako ozdůbka a tak. Už je nás tady hodně, to už je docela slušná sekta. Nejde o nějaké sdružování se, ale o možnost si nezávazně popovídat s nějakým fandou, kolikrát se někde míjíme a přitom se už vlastně \"známe\". Špendlík se žlutou hlavičkou? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanP Odesláno 28. května 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2007 Já byl dneska cvičit ve SPORTCENTRU EVROPSKÁ a pán tam hrál squash s krásnejma bondovkama :-) Třeba je taky zdejěí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lefty Odesláno 28. května 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2007 No jo, já jsem minulý čtvrtek potkal na céčku parádní Railmastery, málem jsem si krk ukroutil :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
watch Odesláno 28. května 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2007 Jeste, ze nejsme v Rusku, tam bych se musel koukat na obe zapesti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klobadysek Odesláno 28. května 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2007 Já byl dneska cvičit ve SPORTCENTRU EVROPSKÁ a pán tam hrál squash s krásnejma bondovkama :-) Třeba je taky zdejěí... No Bondovek jsem videl uz hodne, ale vetsinou znalost majitelu byla slabsi - quartz na quartz. Odpust Diskutere. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 28. května 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2007 To mě přivádí na myšlenku nějak všechny zdejší členy zviditelnit, určitě by bylo příjemné když někoho potkám, třeba v metru nebo na nějakém jednání popovídat si o hodinkách a nemít obavy, že když někoho oslovím, tak mě bude mít za úchyla. Něco nenápadného jako malý stříbrný odznak do klopy, stříbrná nenápadná pecka jako ozdůbka a tak. Už je nás tady hodně, to už je docela slušná sekta. Nejde o nějaké sdružování se, ale o možnost si nezávazně popovídat s nějakým fandou, kolikrát se někde míjíme a přitom se už vlastně \"známe\". Špendlík se žlutou hlavičkou? Ten se da prehlednout, ale takova modra ksiltovka se zlutym napisem chronomag, to by mohlo byt poznavaci znameni. A pro pany v obleku bych to dal jako povinnost Ja mel dnes taky dobry den, na Strasnicke mela jedna starsi pani na ruce neobvykle Sporty II, tedy pseudosporty, jak se jim tu rika. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmenm05 Odesláno 29. května 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2007 Včera odpoledne jsem u hodináře v pasáži Alfa potkal prim linea 40, hodinář říkal, že prý je to někdo zdejší ... Nedávno se tady probralo logo chronomagu, uměl by z toho někdo vyrobit odznáček? Malý, jednoduchý, stříbrný ... ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
X-Bob Odesláno 29. května 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2007 vím o chlapíkovi, co to dokáže, resp. zprostředkuje. Je to jeho obživa (www.jawamaniak.cz). Libor dělá hlavně moto věci, ale zrealizuje cokoliv Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hciq Odesláno 29. května 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2007 v malý sérii je možná galvanoplatika do lukoprénu, nebo normální atmosferický lití taktéž do lukoprénu. Tady ale musí být nějaká slitina stříbra s cínem, neb lukoprén drží jen do 600 C. Pak to chce návrh+model+formu a trpělivost. Kolik za takovou srandu chcete zaplatit a kolik by se toho mělo vyrobit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmenm05 Odesláno 29. května 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2007 Skromný odhad je, že asi tak 50 kousků by se tu na fóru udalo, cena, no nevím, ale je to blbinka, tak já bych dal asi okolo 500,- Nesmějte se, jestli je to nereálná cena ... . Zadání - něco píchnutelného do klopy ze stříbrného kovu ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hciq Odesláno 29. května 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2007 pokud bude čas udělám nějakou cenu na 50 ks Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se