Přejít na obsah

Jedeme takhle metrem ...

Doporučené příspěvky

a jak je mým zvykem, koukám na zápěstí.

Vedle seděla typická obyčejná ženská "Anča z pošty" (nemyslím to urážlivě) a lup ho, na ruce naprosto dokonale zachovalé skorodiplomaty (cal. 66), tak jsem polknul a raději odvrátil zrak. Na jiné zápěstí. Další obyčejná ženská. Malé dámské nádherné omegy. Ženské, jak to děláte??? smile.gif

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 51
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

a jak je mým zvykem, koukám na zápěstí.

Vedle seděla typická obyčejná ženská \"Anča z pošty\" (nemyslím to urážlivě) a lup ho, na ruce naprosto dokonale zachovalé skorodiplomaty (cal. 66), tak jsem polknul a raději odvrátil zrak. Na jiné zápěstí. Další obyčejná ženská. Malé dámské nádherné omegy. Ženské, jak to děláte??? smile.gif

Ty se díváš ženskejm na ruce a hodinky? To už je zvrácený. biggrin.gif

Odkaz ke komentáři

To mě přivádí na myšlenku nějak všechny zdejší členy zviditelnit, určitě by bylo příjemné když někoho potkám, třeba v metru nebo na nějakém jednání popovídat si o hodinkách a nemít obavy, že když někoho oslovím, tak mě bude mít za úchyla. Něco nenápadného jako malý stříbrný odznak do klopy, stříbrná nenápadná pecka jako ozdůbka a tak. Už je nás tady hodně, to už je docela slušná sekta. biggrin.gif Nejde o nějaké sdružování se, ale o možnost si nezávazně popovídat s nějakým fandou, kolikrát se někde míjíme a přitom se už vlastně "známe".

Odkaz ke komentáři

To mě přivádí na myšlenku nějak všechny zdejší členy zviditelnit, určitě by bylo příjemné když někoho potkám, třeba v metru nebo na nějakém jednání popovídat si o hodinkách a nemít obavy, že když někoho oslovím, tak mě bude mít za úchyla. Něco nenápadného jako malý stříbrný odznak do klopy, stříbrná nenápadná pecka jako ozdůbka a tak. Už je nás tady hodně, to už je docela slušná sekta. biggrin.gif Nejde o nějaké sdružování se,  ale o možnost si nezávazně popovídat s nějakým fandou, kolikrát se někde míjíme a přitom se už vlastně \"známe\".

Špendlík se žlutou hlavičkou? biggrin.gif

Odkaz ke komentáři

To mě přivádí na myšlenku nějak všechny zdejší členy zviditelnit, určitě by bylo příjemné když někoho potkám, třeba v metru nebo na nějakém jednání popovídat si o hodinkách a nemít obavy, že když někoho oslovím, tak mě bude mít za úchyla. Něco nenápadného jako malý stříbrný odznak do klopy, stříbrná nenápadná pecka jako ozdůbka a tak. Už je nás tady hodně, to už je docela slušná sekta. biggrin.gif Nejde o nějaké sdružování se,  ale o možnost si nezávazně popovídat s nějakým fandou, kolikrát se někde míjíme a přitom se už vlastně \"známe\".

Špendlík se žlutou hlavičkou? biggrin.gif

Ten se da prehlednout, ale takova modra ksiltovka se zlutym napisem chronomag, to by mohlo byt poznavaci znameni. A pro pany v obleku bych to dal jako povinnost biggrin.gif

Ja mel dnes taky dobry den, na Strasnicke mela jedna starsi pani na ruce neobvykle Sporty II, tedy pseudosporty, jak se jim tu rika.

Odkaz ke komentáři

v malý sérii je možná galvanoplatika do lukoprénu, nebo normální atmosferický lití taktéž do lukoprénu. Tady ale musí být nějaká slitina stříbra s cínem, neb lukoprén drží jen do 600 C. Pak to chce návrh+model+formu a trpělivost. Kolik za takovou srandu chcete zaplatit a kolik by se toho mělo vyrobit

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...