Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak jsem si konečně splnil jeden ze svých hodinkových snů! :) Dlouhé čekání se vyplatilo - žádná z fotek nedokáže ukázat, jak jsou hodinky ve skutečnosti krásný...prostě láska na první pohled :wub:

Stowy jsem dostal v černém koženém cestovním pouzdře. Připlatil jsem si za originál sponu a lepší kožený řemen.

Hodinky mi sedí, i přes moje malé zápěstí (16,5 cm), perfektně a velikost se mi zdá ideální. Safír je velmi mírně vypouklý, rezerva vydrží déle než dva dny a tikot je prostě nádherný... :)

Včera jsem se rozhodl vytvořit video, protože jsem ještě na žádný jiný nenarazil. Je to moje první video vůbec (a byl to boj), tak to tak prosím berte :) Pokud máte dotazy, tak se klidně ptejte :)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Gratulace. Krásné decentní hodinky a stejně decentní video. A s tou luminiscencí máš asi pravdu. Trvalo mi dlouho, než jsem k tomuhle poznání také dospěl, ale asi to tak bude...

Odesláno

Díky všem za ohlas!

Radek Hulán:

Asi jo, jen ta devítka mi ještě chybí :) Všiml jsem si, že jsi prodával svoje MO...upgradoval jsi na vyšší level? Sám už pomalu přemýšlím co dál a musím přiznat, že v tom nemám moc jasno.

¨safi:

Měl jsem to původně v plánu, ale pak jsem si představil, jak to pouzdro někde šikovně škrábnu a budu na to muset pořád koukat, protože to nebudu mít jak přebrousit :) Takhle to případně jen přejedu ubrouskem a budou zase jako nový :)

Ale každý má svoje...leštěný MO se mi zdají trochu modernější, s broušeným pouzdrem jsou o něco víc usedlejší - ale nemyslím to nijak negativně.

Odesláno

Skutočne krásne hodinky mal som fázu ale prešla ma no keď ich znova vidím mám v hlave chrobáka ticho závidím ale v dobrom nech ti robia dlho radosť ;)

Odesláno

Parádní hodinky. Gratulace! Jsou no.1 na mém wishlistu.

Na pohled krásná jednoduchost a ze zadu pro potěchu skvěle dozdobená 6498.

A ze stejného důvodu jako ty mám v plánu zvolit leštěnou povrchovou úpravu...

Návštěvník Tada
Odesláno

Tyhle hodinky já můžu...

Velkej čitelnej cifr, modřený ručky, nazdobenej unitas.

Velký tak akorát :)

Gratulace. Člověk by si měl pořád dělat radost.

Odesláno
že jsi prodával svoje MO...upgradoval jsi na vyšší level?

Něco jsem kupoval, ale Stowa Marine Original si nakonec nechal.

Mají příjemné kouzlo "nevtíravé kvality", nikoho nijak zvlášť neohromí, pro neznalé jsou to "staré PRIMky za bůra", takže člověk je nosí vlastně výhradně pro svůj dobrý pocit, což je věc, která se mi dost líbí.

Odesláno

Aldo:

Díky. Určitě si je objednej - historie, servis, smysl pro detail a další drobnosti za to stojí. Obzvláště v této cenové kategorii.

Unitas je fakt super...třeba vyvážená setrvačka... :wub:

...člověk je nosí vlastně výhradně pro svůj dobrý pocit...

To byl přesně jeden z důvodů, proč jsem si je koupil. Jde o můj pocit a ne abych machroval na ulici ;) I když pochvala od znalců určitě potěší :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...