Heky Odesláno 26. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2009 Tak jsem si konečně splnil jeden ze svých hodinkových snů! Dlouhé čekání se vyplatilo - žádná z fotek nedokáže ukázat, jak jsou hodinky ve skutečnosti krásný...prostě láska na první pohled Stowy jsem dostal v černém koženém cestovním pouzdře. Připlatil jsem si za originál sponu a lepší kožený řemen. Hodinky mi sedí, i přes moje malé zápěstí (16,5 cm), perfektně a velikost se mi zdá ideální. Safír je velmi mírně vypouklý, rezerva vydrží déle než dva dny a tikot je prostě nádherný... Včera jsem se rozhodl vytvořit video, protože jsem ještě na žádný jiný nenarazil. Je to moje první video vůbec (a byl to boj), tak to tak prosím berte Pokud máte dotazy, tak se klidně ptejte Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
KFL Odesláno 26. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2009 Jednoduché, elegantní, čisté - prostě nádhera. Gratuluju!
little_w Odesláno 26. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2009 video je pekny, i hudebni doprovod je dobre zvoleny. tak at slouzi!
bandicoot Odesláno 26. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2009 paráda, jedny z těch hodinek, u kterých nejde poznat jestli jsou nový, nebo 50 let NOS nebo jak to vlastně je... a v tom je jejich síla
Heky Odesláno 26. prosince 2009 Autor Nahlásit Odesláno 26. prosince 2009 Aku maju lumi? Tu nejlepší pro tento typ hodinek - žádnou
Z. Odesláno 26. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2009 Gratulace. Krásné decentní hodinky a stejně decentní video. A s tou luminiscencí máš asi pravdu. Trvalo mi dlouho, než jsem k tomuhle poznání také dospěl, ale asi to tak bude...
falkkon Odesláno 26. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2009 Nádhera! Omlouvám se,ale při pohledu na ně se ve mě probudil jeden z hříchů: ZÁVIST!
Radek Hulán Odesláno 26. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2009 Vypadá to, že máme stejně dobrý vkus
safi Odesláno 26. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2009 Gratulace, pouze škoda, že jsi si nevybral pouzdro s matnou povrchovou úpravou - více vynikne tvar samotného pouzdra.
Heky Odesláno 26. prosince 2009 Autor Nahlásit Odesláno 26. prosince 2009 Díky všem za ohlas! Radek Hulán: Asi jo, jen ta devítka mi ještě chybí Všiml jsem si, že jsi prodával svoje MO...upgradoval jsi na vyšší level? Sám už pomalu přemýšlím co dál a musím přiznat, že v tom nemám moc jasno. ¨safi: Měl jsem to původně v plánu, ale pak jsem si představil, jak to pouzdro někde šikovně škrábnu a budu na to muset pořád koukat, protože to nebudu mít jak přebrousit Takhle to případně jen přejedu ubrouskem a budou zase jako nový Ale každý má svoje...leštěný MO se mi zdají trochu modernější, s broušeným pouzdrem jsou o něco víc usedlejší - ale nemyslím to nijak negativně.
DAveDOG Odesláno 26. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2009 V jednoduchosti je krása. Parádní hodinky.
Dali Odesláno 26. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2009 Gratuluju, pěkný kousek. Moc se mi líbí, ale zatím jsem odolal.
romano Odesláno 26. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2009 Skutočne krásne hodinky mal som fázu ale prešla ma no keď ich znova vidím mám v hlave chrobáka ticho závidím ale v dobrom nech ti robia dlho radosť
Koza_c Odesláno 26. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2009 To Heky. Jsou pekny. Gratulace. .
Aldo Odesláno 26. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2009 Parádní hodinky. Gratulace! Jsou no.1 na mém wishlistu. Na pohled krásná jednoduchost a ze zadu pro potěchu skvěle dozdobená 6498. A ze stejného důvodu jako ty mám v plánu zvolit leštěnou povrchovou úpravu...
Návštěvník Tada Odesláno 26. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2009 Tyhle hodinky já můžu... Velkej čitelnej cifr, modřený ručky, nazdobenej unitas. Velký tak akorát Gratulace. Člověk by si měl pořád dělat radost.
Radek Hulán Odesláno 26. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2009 že jsi prodával svoje MO...upgradoval jsi na vyšší level? Něco jsem kupoval, ale Stowa Marine Original si nakonec nechal. Mají příjemné kouzlo "nevtíravé kvality", nikoho nijak zvlášť neohromí, pro neznalé jsou to "staré PRIMky za bůra", takže člověk je nosí vlastně výhradně pro svůj dobrý pocit, což je věc, která se mi dost líbí.
cubic Odesláno 26. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2009 Hodinky krásné a video taky.Nemáš se za co stydět tak aji tak.Ať dělají radost!!!
Heky Odesláno 26. prosince 2009 Autor Nahlásit Odesláno 26. prosince 2009 Aldo: Díky. Určitě si je objednej - historie, servis, smysl pro detail a další drobnosti za to stojí. Obzvláště v této cenové kategorii. Unitas je fakt super...třeba vyvážená setrvačka... ...člověk je nosí vlastně výhradně pro svůj dobrý pocit... To byl přesně jeden z důvodů, proč jsem si je koupil. Jde o můj pocit a ne abych machroval na ulici I když pochvala od znalců určitě potěší
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se