Sphinxx Odesláno 13. července 2019 Nahlásit Odesláno 13. července 2019 S Petrem jako vždy 1A. Tohle je jeden z TOP členů, co řekne a slíbí, to do puntíku platí. Vždy s ním rád zobchoduji. Opět náročnější akvizice a opět naprostá spokojenost. Rozhodně doporučuji.
Mike2811 Odesláno 23. července 2019 Nahlásit Odesláno 23. července 2019 Ode mne taky 1 s *. Obchod naprosto v pohodě a drobné nedorozumění řešeno gentlemanskou dohodou.Těším se na další...
tikzot Odesláno 27. září 2019 Nahlásit Odesláno 27. září 2019 Perfektně, hladce a jasně domluveni, paráda a bonus v podobě zjištění, že jsme témeř sousedi;-)Takže díky a kdykoliv zas @ znovu;-)
Yohanus Odesláno 6. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2019 Dnešní drobný obchod v souladu s recenzemi kolegů proběhl na 1, bonusem krátký příjemný hodinkový pokec. Ať se daří a zase někdy.
carpaccio Odesláno 8. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2019 Petr je frajer a sympaťák.Ochotně dorazil, vše proběhlo, jak bylo domluveno - a jako bonus příjemný pokec s dalším zdejším pacientem nad obědem. Šest hvězdiček z pěti!
brownwld Odesláno 10. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2019 Rychla domluva a platba. Co chtit vic?Priste zas. A rad.
shewcza Odesláno 15. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2019 Expresní platba, skvělá komunikace, prostě všechno naprosto špica. Děkuji a kdykoliv si to rád zopakuji!
dawe009 Odesláno 3. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2019 S Petrem už je od začátku jasný, do čeho jdu, takže neočekávám, že by nebylo vše top..a žádné překvapeni se nekoná ani tentokrát, zase všechno perfektní. Moc díky a těším se zase příště.
Piplík Odesláno 29. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2020 S Petrem si vždycky dobře popovídám. Rychlá dohoda. Mé hodnocení je vždy 1*Děkuji za obchod.
ponorka9 Odesláno 24. února 2020 Nahlásit Odesláno 24. února 2020 Správný chronopacient, vše co jsme dohodli platilo, navrch jsme příjemně pokecali. Tak by to mělo vypdat.
Piplík Odesláno 27. března 2020 Nahlásit Odesláno 27. března 2020 Další z mnoha úspěšných a bezchybných obchodů s Petrem i v době pandemické proběhl v pohodě a dle dohod. Děkuji za stálice jako je Petr, že tady na fóru jsou.
Andrew Odesláno 28. dubna 2020 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2020 S Petrem je radost obchodovat, tentokrát přesně dle pravidel karantény, žádné vysedávání nad kávou při předání, hezky mi hodil krabici do auta, počkal opodál, já převedl bezhotovostně peníze a jeli jsme si každý za svým, i takto se dají kupovat hodinky Moc díky za obchod a zas příště, s radostí a kdykoli.
Stas Odesláno 14. května 2020 Nahlásit Odesláno 14. května 2020 Bezproblemovy a rychly obchod. Vse v nejlepsim poradku. Dekuji a doporucuji!
dawe009 Odesláno 4. července 2020 Nahlásit Odesláno 4. července 2020 Po několikáté a opět vše v nejlepším pořádku, osobně u kafe, pokec, mezitím nějak obchod, nazdar a zas příště (možná už brzy;) ). Díky Petře, bylo mi ctí, jako vždy.
dawe009 Odesláno 13. července 2020 Nahlásit Odesláno 13. července 2020 Jak řekli, tak udělali. Další super obchod s Petrem. Těžko vymejšlet nová superlativa, vše už bylo mnohokrát řečeno. Moc díky, bylo to fajn, jako vždycky!
tikzot Odesláno 16. července 2020 Nahlásit Odesláno 16. července 2020 Petr je extra třída a je radost s takovým člověkem obchodovat, vše dle dohody, rychle a pohodově. Díky moc a ať se Ti daří!
shewcza Odesláno 13. srpna 2020 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2020 S Peťou to je vždycky na pohodu. Peníze na účtu mrknutím oka a vždycky všechno jak se domluví, tak taky platí. Já Ti děkuji a zase někdy!
eklektik Odesláno 17. srpna 2020 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2020 Bleskový obchod, rychlá a přímočará domluva. Prostě není co řešit. Už se těším, až od něj budu kupovat hodinky zpátky
Sphinxx Odesláno 30. září 2020 Nahlásit Odesláno 30. září 2020 Další obchod v pořadí, náročnější transakce, ale vše opět perfektní, jako vždy, Petr mi hodinky nechal, v klidu jsem si to promyslel a nyní jsme doladili finance. Tohle je prostě TOP přístup i člen, takže rozhodně doporučuji, Petře opět díky.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se