Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

S Petrem jako vždy 1A. Tohle je jeden z TOP členů, co řekne a slíbí, to do puntíku platí. Vždy s ním rád zobchoduji. Opět náročnější akvizice a opět naprostá spokojenost. Rozhodně doporučuji.

• po 2 týdnech...
  • Odpovědi 107
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Ode mne taky 1 s *. Obchod naprosto v pohodě a drobné nedorozumění řešeno gentlemanskou dohodou.

Těším se na další... :thumbsup_anim:

• po měsících...
Odesláno

Perfektně, hladce a jasně domluveni, paráda a bonus v podobě zjištění, že jsme témeř sousedi;-)

Takže díky a kdykoliv zas @ znovu;-) 

• po měsíci...
Odesláno

Dnešní drobný obchod v souladu s recenzemi kolegů proběhl na 1, bonusem krátký příjemný hodinkový pokec. Ať se daří a zase někdy.

• po 3 týdnech...
Odesláno

S Petrem už je od začátku jasný, do čeho jdu, takže neočekávám, že by nebylo vše top..a žádné překvapeni se nekoná ani tentokrát, zase všechno perfektní. Moc díky a těším se zase příště.

• po měsíci...
  • po 4 týdnech...
  • po měsíci...
  • po měsíci...
Odesláno

S Petrem je radost obchodovat, tentokrát přesně dle pravidel karantény, žádné vysedávání nad kávou při předání, hezky mi hodil krabici do auta, počkal opodál, já převedl bezhotovostně peníze a jeli jsme si každý za svým, i takto se dají kupovat hodinky :)

Moc díky za obchod a zas příště, s radostí a kdykoli.

• po 3 týdnech...
  • po 3 týdnech...
  • po měsíci...
Odesláno

Po několikáté a opět vše v nejlepším pořádku, osobně u kafe, pokec, mezitím nějak obchod, nazdar a zas příště (možná už brzy;) ). Díky Petře, bylo mi ctí, jako vždy. 

• po 2 týdnech...
Odesláno

Jak řekli, tak udělali. Další super obchod s Petrem. Těžko vymejšlet nová superlativa, vše už bylo mnohokrát řečeno. Moc díky, bylo to fajn, jako vždycky!

• po 4 týdnech...
Odesláno

S Peťou to je vždycky na pohodu. Peníze na účtu mrknutím oka a vždycky všechno jak se domluví, tak taky platí. Já Ti děkuji a zase někdy!

Odesláno

Bleskový obchod, rychlá a přímočará domluva. Prostě není co řešit. Už se těším, až od něj budu kupovat hodinky zpátky 🙂

• po měsíci...
Odesláno

Další obchod v pořadí, náročnější transakce, ale vše opět perfektní, jako vždy, Petr mi hodinky nechal, v klidu jsem si to promyslel a nyní jsme doladili finance. Tohle je prostě TOP přístup i člen, takže rozhodně doporučuji, Petře opět díky.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...