martar Odesláno 3. prosince 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2016 Tyhle tu na tahu ještě nebyly. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emef Odesláno 3. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2016 Tak konečně i já přispěju svojí troškou. V zásadě nejvíc nosim tah. Univerzální a nesmrdí. Ale vždycky tak jednou za 14 dní mě to chytne a zkoušim.Rádoby krokouš, toho mám nejradši a měl jsem ho i na svatbě, ostatně to si tady můžeme podat ruce s vícero chlapci, že. Fotku vám dávám jenom jednu, protože na dalších mám ženu a nechci, abyste mi ji vočumovali. Pak kožený NATO, co šil Zrnič a který mi dal jednou v hospodě Micey, že prej ho už nosit nebude a že ke mně jde. Jde.Modrej a hnědej perlon origo Eulit, ty jsou moc příjemný na léto. Fakt lepší než klasický ebayácký perlony. Škoda, že neni víc barev. Origo NATO jsem měl asi jednou. Ale dám tomu zas šanci. Mám toho doma dost, ale nějak neni poslední dobou čas to měnit. Ale chystám se na jednobarevný nata v nějakejch ujetejch barvách, vintage racing řemeny a pak taky nějakej barevnej semišák chci zkusit. no, uvidíme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emef Odesláno 3. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2016 Pokračování Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 4. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2016 Pekna prace Matousi:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 4. prosince 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2016 Sluší jim všechno za mě je nej svatební krokouš, "jogínskej" modrej perlon a kožený nato od Zrna. Další fotky těchhle tří kombinací, až je zase nahodiš, sem určitě zas hoď, je to fakt paráda! A na Tvoje další experimenty se moc těším Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nastycrew52 Odesláno 4. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2016 (upraveno) Ten modrej perlon jim fakt sekne, takový ideální letní ohoz Upraveno 4. prosince 2016 uživatelem nastycrew52 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 4. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2016 Při neděli bylo rozhodování těžké, ale nakonec to vyhrály Moony na tahu. Na něm jsou většinou nejlepší :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
enslow Odesláno 4. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2016 Caute. Aktualne sa mi objavilo doma nieco taketo. Nebolo moc dobre svetlo ale ta modra je nazivo fakt ze super. Neskor ich planujem dat do predajnej sekcie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 8. prosince 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2016 (upraveno) Tak mám pár nových akvizic - řemeny a velcro strapy na Moony i racing Moony. Jakmile budu mít čas, nafotím. Zatím jen malá ukázka... Upraveno 8. prosince 2016 uživatelem martar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 8. prosince 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2016 Aftermarket krátké velcro "NASA" strapy, dvě varianty. Napoprvé jsem strap nasadil tak, aby text byl pro mě na zápěstí čitelný, ale nebyl to dobrý nápad, hodinky nebylo téměř možné nasadit na ruku, před zapnutím stále hrozil pád Moonů ze zápěstí. Strap jsem tedy nasadil jako nato, hardwarem nad dvanáctku. V této pozici je štítek čitelný, jen pokud je ruka sv?šená. Velcro strap se ale nasazuje snadno a jistě, stejně jako nato nebo zulu. Tady je NASA-APOLLO-SKYLAB... A tady FLIGHT QUALIFIED BY NASA (vím, že umíte číst, píšu to kvůli vyhledávači ) Není to origo, ale pot?šilo mě to. Poměrně pohodlné, odolné, k černě zimní softshell bundě krásn? pasují. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 9. prosince 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2016 Původ bohužel neznám, řemen mám z druhé ruky. Je to nylon canvas strap s hustou hrubou strukturu, 20 mm v celé délce. Nosí se mi dobře, krásné se přizpůsobí ruce, přitom nemá tvarovou paměť. Obávám se, že se mi díky němu otevírají další dveře, tentokrát do světa miltat nylon strapů... Jsem z n?j unešený, tak omluvte větší počet fotek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 9. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2016 krasny fotky Martine! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 9. prosince 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2016 Tak mám doplňující info, je to řemen původně z Alpin a byl prodejcem označen jako cordura strap. Jirko, díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 11. prosince 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2016 Hirsch Rally. Téhle speciální edici Moonů sedí dokonale... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 13. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2016 Jo a tady vlastne mela byt ta fotka moonu na radici pace, ze? :-).Martine, ten rally remen jim fakt sekne a tve fotky jsou paradni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 13. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2016 Chci to ferrari a chci ty racingovy moony....jak to mam udelat? P.S. odpovedi typu: Vic makej! neberu;))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 13. prosince 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2016 Díky kluci. To ferrari je zvenku moc pěkný, ale vnitřek byl pro mě velkým překvapením. Čekal jsem spartánský interiér, jednoduchost, lešt?ný hliník... a místo toho to vypadá takhle: Netušil jsem, že moderní supersporty vypadají uvnitř takhle. A že nemají šaltpáky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 13. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2016 cervena nit na pristrojovce je libova:)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 13. prosince 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2016 To jo, ale vnitřek je hodně tmavý a tak nějak bez elegance... tady je ještě pár fotek TinTin Moonů na hezčí ručce než je ta moje, plus průduchy na motorem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lobber Odesláno 13. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2016 (upraveno) Martar & Kid_a Pěkně to tu zásobujete ... Povedené fotky, aspoň jsem si po dnešku zpravil náladu pokocháním Upraveno 13. prosince 2016 uživatelem Lobber Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se