Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Přesně :D

Mám igelitku plnou řemenů, gum, canvasů a nato strapů k moonům, a přesto jsou dvě třetiny času na tahu. Ten vypadá i přes každodenní nošení poradnvelice pěkně, jenom na spon? už se objevuje matný ošoupaný flek z "kanclspacemissioningu" :)

Upraveno uživatelem martar
Odesláno
  V 13. 2. 2017 v 12:38, Maxel napsal:

...

Oba modely jsou asi všeobecně známé, přesto si dovolím menší parametrové opáčko:

1) Plnotučné jsou verze se safírem, ref. 311.30.42.30.01.006, průměr bez korunky 42mm. Kalibr 1863, manuální nátah, rezerva 48h.

2) Reduced hesalit (jak jinak), ref. 3510.50.00, průměr bez korunky 38/39mm (údaje se různí, doma přeměřím). Kalibr 3220, automatický nátah, rezerva 40h.

...

Doplňuji s menším zpožděním.

Speedy reduced: 39mm bez korunky, 44mm lug-to-lug

Odesláno

Horween shell cordovan oxblood natostrap...můj nejmilejší řemen, který mi vyrobil Janko. Už získává krásnou patinu. ;-)

c01325996cfade01d9d78e8b2d937490.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odesláno (upraveno)
  V 4. 3. 2017 v 14:45, patprom napsal:

Dík, taky si řîkám. Bílé nebo červené asi půjdou do světa. Tak nevím :-)

Přijde mi, že zajímavější a s větším potenciálem jsou červené Schumacherovky. Na druhou stranu nejsou moc univerzální a jsou větší než ostatní v hejnku, takže je asi i důležité, jak sedí. Ale jinak super trio Speedů, které člověk často nevidí.

V 5. 3. 2017 v 7:42, Chosef76 napsal:

Horween shell cordovan oxblood natostrap...můj nejmilejší řemen, který mi vyrobil Janko. Už získává krásnou patinu. ;-)

Vypadá vážně perfektně, i když podle stylu oblékání jsem tipoval, že nejoblíbenější budeš mít ten s tvarovanými koncovkami od R4B4. Upraveno uživatelem martar
Odesláno (upraveno)

Martine, ano, ten s tvarovanými koncovkami mám velmi rád. Ten je vyrobený jen na moony. Tento je nositelný i na dalších hodinkách a nemyslím, že by ho nějaký další řemen překonal...materál, pohodlnost, barva, patina, styl. K obleku do divadla bych si ho nevzal, na to mám černého aligátora.

Sent from my iPad using Tapatalk

Upraveno uživatelem Chosef76

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...