Kid_A Odesláno 21. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2017 moc pekny oba! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roland Sands Odesláno 23. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2017 Bohužel jsem neodolal a nasadil jako první zlathnědou variantu. Řemen je kvalitně zpracovaný, barevně velmi povedený a trochu pevnější. Bude trvat delší dobu než povolí ale pak to bude ok. Konkrétně se jedná o tento model: https://www.strapshop.cz/campagnolo-hovezina/campagnolo-trendo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 23. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2017 Tak pridam aj ja nieco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 23. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2017 Tusim som sem nedal ani tieto.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 23. dubna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2017 Perfektní práce, Janko. Na té druhé fotce je ten řemen šedý, nebo šedozelený? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 23. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2017 diky na tej druhej fotke je pistaciovo zelena Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 23. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2017 Pekna práce Janko! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iakovmarkov Odesláno 25. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2017 Ahoj chronomagori! Pred nekolika tydnama jsem si poridil svoje 'dream watch' od Radeka (Tikal). Nosil jsem je kratkou chvili na kovovem tahu, a sice je strasne pohodlny, nejak se mi chtelo mit vic tech moznosti, tak jsem si objednal nekolik ruznych pasku. Prvni co dorazilo - MN Strap by Erikas Originals. Zatim mam to na ruce kratkou chvili, ale muzu rict ze jsem celkem spokojeny. Ten pasek je 'one-piece', vyroben z elasticke latky kterou pro nejake sve ucely pouzivalo Marine Nationale - francouzske namornictvi. Hardware je brousena nerezova ocel, vypada celkem pekne. Na ruce se drzi perfektne, hlavne tim, ze je elasticky a nema dirky - da se nastavit presne tak, jak chci. Je to drazsi pasek nez nejaky 'cheapestnatostraps.com', ale za me stoji za to. Ted' jeste mi zbyva poridit si nejake zelene tenisky k tomu a je to Fotky: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 25. dubna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2017 (upraveno) Škoda ze už není na Petrském náměstí zastoupení N?o, tam by sis vybral Ten strap vypadá hodně kvalitně, díky za inspiraci. Upraveno 25. dubna 2017 uživatelem martar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brownwld Odesláno 25. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2017 Borci stvete me... Mam zvyk do tohohle vlakna rad chodit, ale nemam sem cim prispivat Je potreba to napravit, no Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
steel Odesláno 27. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2017 Mel by to byt padakovy popruh. Vypada to ok, ale patri na Tudory :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 5. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2017 nejradši je mám na tahu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 5. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2017 moc pekny to mas:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 6. května 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2017 (upraveno) Hezký, hezký, moonů není nikdy dost prosimt?, financi, ten d?rovanej racing s tvarovanými koncovkami a překláp?čkou - co to je zač?? Mám stejný, origo, seshora guma, zespodu světlá kůže, ale je matný, neleskne se.. nejradši je mám na tahu Upraveno 6. května 2017 uživatelem martar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 6. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2017 To bude ten samy, je to origo Omega. Vedle je origo aligator a tajný jsou 1498, 1499 a 1171. Moony 1980 mají na sobe 1171 a nový Moony sroubovany 1998 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 6. května 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2017 Díky. Tak buď klame fotka, nebo ten tvůj častým používáním získal lesk... dám mu teda ještě šanci. Ta matná úprava se mi totiž líbí míň, a je škoda, aby řemen aktuálně stojící spolu s překláp?čkou třináct litrů ležel jen tak v šupleti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 6. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2017 On je takový polomatny. A moc ho nenosím, nejradši je mam na 1171. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vajt Odesláno 10. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2017 Speedy zasadne na tahu . Jedna se o japonskou limitku z roku 1995 ref. 3513.53.00. Tah byl dokupovany pozdeji, ale k hodinkam patri. Oznaceni tahu 850. Btw hodinky jsou aktualne na vymenu, ale kdyz to neklapne, necham jim od zrna usit remen po vzoru originalu a pridam dalsi foto . Odesláno z mého ALE-L21 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas23 Odesláno 12. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2017 Zdravím znalci, máte to tady pekný. Jen se chci zeptat, jestli je možné pořídit nový tah 1171 v AD. Nebo nějaký mladší, který je řešený 20/16 v AD? Díky předem za odpověď... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roland Sands Odesláno 13. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2017 Na pařezu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se