Přejít na obsah

Na čem máte své Speedmastery?

martar

Doporučené příspěvky

Bohužel jsem neodolal a nasadil jako první zlathnědou variantu. Řemen je kvalitně zpracovaný, barevně velmi povedený a trochu pevnější. Bude trvat delší dobu než povolí ale pak to bude ok. Konkrétně se jedná o tento model: 

https://www.strapshop.cz/campagnolo-hovezina/campagnolo-trendo

post-32685-0-39985000-1492965947_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj chronomagori!

Pred nekolika tydnama jsem si poridil svoje 'dream watch' od Radeka (Tikal). Nosil jsem je kratkou chvili na kovovem tahu, a sice je strasne pohodlny, nejak se mi chtelo mit vic tech moznosti, tak jsem si objednal nekolik ruznych pasku.

Prvni co dorazilo - MN Strap by Erikas Originals.

Zatim mam to na ruce kratkou chvili, ale muzu rict ze jsem celkem spokojeny.

Ten pasek je 'one-piece', vyroben z elasticke latky kterou pro nejake sve ucely pouzivalo Marine Nationale - francouzske namornictvi. Hardware je brousena nerezova ocel, vypada celkem pekne. Na ruce se drzi perfektne, hlavne tim, ze je elasticky a nema dirky - da se nastavit presne tak, jak chci.

Je to drazsi pasek nez nejaky 'cheapestnatostraps.com', ale za me stoji za to.

Ted' jeste mi zbyva poridit si nejake zelene tenisky k tomu a je to  :)

Fotky:

dhEpzPG.jpg?1

Mb7kvtu.jpg

Odkaz ke komentáři

Škoda ze už není na Petrském náměstí zastoupení N?o, tam by sis vybral :)

post-30813-0-35999300-1493141314.jpg

Ten strap vypadá hodně kvalitně, díky za inspiraci.

Upraveno uživatelem martar
Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Hezký, hezký, moonů není nikdy dost :) prosimt?, financi, ten d?rovanej racing s tvarovanými koncovkami a překláp?čkou - co to je zač?? Mám stejný, origo, seshora guma, zespodu světlá kůže, ale je matný, neleskne se..

nejradši je mám na tahu

Upraveno uživatelem martar
Odkaz ke komentáři

Díky. Tak buď klame fotka, nebo ten tvůj častým používáním získal lesk... dám mu teda ještě šanci. Ta matná úprava se mi totiž líbí míň, a je škoda, aby řemen aktuálně stojící spolu s překláp?čkou třináct litrů ležel jen tak v šupleti.

Odkaz ke komentáři

Speedy zasadne na tahu :). Jedna se o japonskou limitku z roku 1995 ref. 3513.53.00. Tah byl dokupovany pozdeji, ale k hodinkam patri. Oznaceni tahu 850.

Btw hodinky jsou aktualne na vymenu, ale kdyz to neklapne, necham jim od zrna usit remen po vzoru originalu a pridam dalsi foto :).d56f05024529e02d1deb45ff19a0d934.jpg

Odesláno z mého ALE-L21 pomocí Tapatalk

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...