patprom Odesláno 13. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2017 Tož na tahu :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roland Sands Odesláno 19. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2017 Po příjezdu z práce rýchlá sprcha, přehodit moony na novej řemen, pivo a klid. Spokojenej parchant https://www.strapshop.cz/campagnolo-synteticke/campagnolo-canvas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 19. května 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2017 (upraveno) Luxus! Tahle kombinace se mi hodně líbí... a šel by pěkně i k tritiovkám Edit: tak vzhledem k ceně jsem objednal hned dva Upraveno 19. května 2017 uživatelem martar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 19. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2017 Za kolik a kde? Vypadá fakt dobře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 19. května 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2017 (upraveno) Ťukni na ten odkaz, co sem dával Roland - je to link do Strapshopu, akorát je třeba vybrat béžovou barvu a správnou šířku. Ten řemen vypadá fakt poveden?. Upraveno 19. května 2017 uživatelem martar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 19. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2017 Aha, tak to jsem přehlédnul. No jo, jenže u mě opět problém délka - jen jedna uni velikost ... Ale vypadá super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 19. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2017 Na kůži Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 20. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2017 (upraveno) Bond Upraveno 20. května 2017 uživatelem Kid_A Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Farookh Odesláno 1. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2017 Tmavohnedý racing... Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk Pro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 1. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2017 (upraveno) Takhle je to asi nejlepsi:)) Upraveno 1. června 2017 uživatelem Kid_A Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 1. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2017 Paradni V 1. 6. 2017 v 17:12, Kid_A napsal: Takhle je to asi nejlepsi:)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 1. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2017 Diky:-) byl to paradni den (svatba:))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 1. června 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2017 @Farookh: sedne jim bezvadně @Kid_A: kolik těch fotek ze svatby máš ještě nasušeno? ... ale je to fakt, taky se stále znovu a znovu vracím k tahu. Teda u klasických Moonů, racing Moony se mi víc líbí na racing řemeni, dává jim teprv pořádnou šťávu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 1. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2017 Martine, no, co ti budu povidat, par fotecek jeste mam v rukavu:))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 6. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2017 (upraveno) Pač sem udělal takovej Měsíční krok stranou a pak rovnou do jistoty a zaparkovaly u mě napořád fungl nový Moony. Měl jsem na chvíli doma oboje, rok 2006 a 2017. Tah jak známo má nově šroubky, ale všiml sem si, že je i jinak lehce přepracovanej.Tak hlavně konečně koncovky sedí u pouzdra správně a přirozeně, taky články tahu jsou o něco delší a vypadá to myslím líp.Vše je vidět na fotkách (dělal jsem je na rychlo, tak se za kvalitu omlouvám). Spona je na první pohled taky identická, ale má přepracovanou konstrukci, tlačítka otevírání jsou více na středu a zmizely zbytečné dírky z boku spony. Tak to jen tak pro zajímavost:-) A ještě sem je zkusil na tom pravym kosmickym sucháči, a světe div se, jde to... dokonce je to vcelku pohodlný. A v zimě třeba přes lyžařskou bundu to bude super:-) Upraveno 6. června 2017 uživatelem Kristian.nov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 10. června 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2017 V 6. 6. 2017 v 19:04, Kristian.nov napsal: ....ale všiml sem si, že je i jinak lehce přepracovanej...Perfektní postřehy a krásný názorný fotky! V 6. 6. 2017 v 19:04, Kristian.nov napsal: A ještě sem je zkusil na tom pravym kosmickym sucháči, a světe div se, jde to... dokonce je to vcelku pohodlný. A v zimě třeba přes lyžařskou bundu to bude super:-)Konečně se někdo pochlubil vypadá to vážně překvapivě pohodln?. Akorát koukám, že konec velcro strapu je na opačné stran? než třeba u nato nebo zulu. Když jsem takhle zkoušel zapínat své krátké velcro strapy já, šílel jsem z toho, blb? se mi to druhou rukou dělalo a pořád hrozil pád hodinek. Je to u origo velcra snažší? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 10. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2017 V 10. 6. 2017 v 3:17, martar napsal: Akorát koukám, že konec velcro strapu je na opačné stran? než třeba u nato nebo zulu. Když jsem takhle zkoušel zapínat své krátké velcro strapy já, šílel jsem z toho, blb? se mi to druhou rukou dělalo a pořád hrozil pád hodinek. Je to u origo velcra snažší?Já s tím žádnej problém neměl. Je to hlavně asi teda tím, že ten sucháč je dlouhej jak Babišovo nos když lže a hodinky musíš dát až téměř na konec k provlíkacímu oku, takže pád určitě nehrozí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 10. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2017 Střídám tah a nato podšitý kůží. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 11. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2017 (upraveno) Sedy nato me bavi Upraveno 11. června 2017 uživatelem Kid_A Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 11. června 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2017 Dobro došli? Já bych na nato v blízkosti pláže s jemným pískem neměl odvahu, Jirko. Na to dýnka svejch moonů příliš miluju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se