warann Odesláno 14. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2018 Pánové, obojí luxus! Waranne, zkoušel jsi zkusmo nasadit nebo přiložit řemen rubovou stranou nahoru? Čistě pro představu, jak by Červenáčky vypadaly na řemeni podobné barvy? Kdyby to vypadalo dobře, alespoň bys věděl, že Rasťo má ten správný materiál na další řen Ty mi dáváš, zkusím to. Btw, já čekal nějakýb reakce na tu krabku a ono prd.
jožko Odesláno 15. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2018 Podobne Odoslané z ME173X pomocou Tapatalku
martar Odesláno 15. dubna 2018 Autor Nahlásit Odesláno 15. dubna 2018 (upraveno) Ty mi dáváš, zkusím to. Btw, já čekal nějakýb reakce na tu krabku a ono prd.Krabka je samozřejmě zahrnuta v tom výkřiku "luxus!" Včera jsem na ní obdivoval provedení černobílé šachovnice, která je opticky sjednocena reálným zvětšením bílých polí. Btw, plánuješ něco vintážního z téhle stáje? Edit @jožko: taky paráda! Upraveno 15. dubna 2018 uživatelem martar
Liqid Odesláno 15. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2018 Taky jsem otestoval kožku Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
warann Odesláno 15. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2018 Pánové, obojí luxus! Waranne, zkoušel jsi zkusmo nasadit nebo přiložit řemen rubovou stranou nahoru? Čistě pro představu, jak by Červenáčky vypadaly na řemeni podobné barvy? Kdyby to vypadalo dobře, alespoň bys věděl, že Rasťo má ten správný materiál na další řemen Zkoušel a není to ono, navíc ta červená není úplně dtto. Ale i kdyby byla, přeci už už by to bylo moc divoký. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Podobně Odoslané z ME173X pomocou TapatalkuJožko, moc pěkný. Krabka je samozřejmě zahrnuta v tom výkřiku "luxus!" Včera jsem na ní obdivoval provedení černobílé šachovnice, která je opticky sjednocena reálným zvětšením bílých polí. Btw, plánuješ něco vintážního z téhle stáje? Edit @jožko: taky paráda!Neplánuju Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
M-72 Odesláno 15. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2018 Oboje pekny :-) Ja takto..... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
warann Odesláno 15. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2018 Oboje pekny :-) Ja takto.....Paráda. Ostatně i tobě patří speciální díky za vstupní info. Jinak ty naše řemínky jsou asi stejný vyjma prošití, ne?
bradda Odesláno 15. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2018 Prohodil jsem poprvé řemen a není to vůbec špatný Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
martar Odesláno 15. dubna 2018 Autor Nahlásit Odesláno 15. dubna 2018 Tyjo, hi-tech keramika a doublestitch rustiko kůže - klobouk dolů, jsi větší experimentátor než já
colommbo Odesláno 15. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2018 Mno, jako experiment ano, ale jináč to k sobě moc nepasuje, sorry jako...
martar Odesláno 16. dubna 2018 Autor Nahlásit Odesláno 16. dubna 2018 Já si tyhle keramiky umím představit i na semišáku (broušené kůži).
Kid_A Odesláno 16. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2018 Souhlas s Martarem, keramice bude sluset brousena kuze
JoyStick Odesláno 16. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2018 @martar - nepřečetl jsem všech 47 stran a nejsem si jistý, zda jsi to někde nepsal, ale zeptám se - kde jsi koupil tu červenou gumu z prvních pár příspěvků?
martar Odesláno 16. dubna 2018 Autor Nahlásit Odesláno 16. dubna 2018 Červená guma je neorigo resp. fake omega rubber včetně fake překlápěčky, získal jsem to spolu se stejnou černou gumou zdarma jako bonus k Omega Planet Ocean 8500 42mm, pro které se tyhle gumy vyrábí. Původ myslím e-bay. Řemeny a gumy s tvarovanými koncovkami určené pro PO 42 8500 na Moony krásně sedí. Vlastně jsem mohl zkusit prohodit i tahy, když jsem oboje hodinky měl, ale nenapadlo mě to. Škoda, u tahu by se ukázalo, jestli je vzájemná kompatibilita na 100% nebo jen skoro.
JoyStick Odesláno 16. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2018 aha není na tom někde nějaké číslo, nebo typ nebo nějaká indicie, co by mi to pomohla v tom jezeru na ebayi dohledat?
martar Odesláno 16. dubna 2018 Autor Nahlásit Odesláno 16. dubna 2018 (upraveno) Mohl by být. Ale podle malinkého obrázku to nedokážu říct s jistotou. Rozdíl může být i v kvalitě a tvrdosti materiálu. Ten můj je příjemný, pocitově jako silikon, a na rubu má značení a čísla 980003 2 - když si zvětšíš fotku, tak to uvidíš. Edit: víc fotek gumy na hodinkách najdeš hned na první stránce tohoto vlákna někde dole, pokud jsi je už nenašel. Upraveno 16. dubna 2018 uživatelem martar
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se