Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravim Vas vsetkych, nebudem rozpisovat technicke specifikacie. Urcite ich viete. Budem Vam povdacny za Vase rady a nazory od ktorych sa moze odvijat moje rozhodnutie pri kupe. Dakujem za Vase nazory a rady

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

http://www.citizenpremium.com/watches/watch-detail/?model=NB1031-53L

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

https://www.christopherward.eu/c60-trident-pro-600-range

Odesláno

Na Wardy je ted sleva, viz vlakno co je kde na prodej.

Citizeny jsou obrovske, ale v realu jsou super. Zalezi jak velkou mas tlapu a jake mas rad hodinky. Ani s jednema chybu neudelas.

Odesláno

rada je těžká, záleží na obvodu zápěstí (viz výše) a i vkusu, protože se nejedná o zcela designově stejné hodinky

Odesláno

Wardy jsou klasika, velmi pohledná klasika, Citizeny jsou prostě jiné. Ta modrá na Citizenech je moc hezká a "hleďavá", takže zaujmou na první pohled určitě víc, což je otázkou, jestli chceš:-). Strojky jsou podobné, i když raději mám ETU, ale tím neříkám, že Miyota, co tam je, že je špatná, to vůbec. 

Odesláno

Zatial vam dakujem za odpovede. Obvod zapastia mam cca.19 cm. Donedavna som bol vlastnikom Citizen AV0020-55H az kym som uvidel Citizen signature grand touring sport. No a potom som sa vratil po rokoch nazriet opat sem, k vam. Vedel som, ze sa opat roztoci kolotoc. Vzdy sa mi pacil styl Rolex Submariner a vdaka vam som narazil na Ward C60. Ako tu jeden z clenov pisal, ze sa stotoznil s ich pomerom kvality a ceny a sposobu predaja a.. A su fakt krasne. A fakt sa chcem nechat presvedcit, aby som sa rozhodol pre C60.

s-l400.jpg

Odesláno

Vzal bych Wardy, jsou univerzálnější a budou líp sedět na ruce. Citizeny jsou obrovský, mají zbytečný průhled a hnusnej tah.

Odesláno

Ty Citizeny jsou netuctový, pouzdro mi šmakuje, tah je masivní a cajk. Průhled tam bejt už nemusel, ale neva. Wardy jsou designově takovej potápkovej mainstream, všechno je tak ňák dobře, jenom mě na nich nic nepoňouká.. Včíl mudruj, nejspíš už asi víš, co cheš.

Odesláno

Zkusim to jeste takto: citizeny na 16,5cm ruce

d408544e84072438418e6e431ddd2435.jpg

8e2e8f10b5dad00b2768e3cb1e41eaff.jpg

Jsou vazne velike. Wardy jsem na ruce nemel. Ty jsou vic univerzalni, ale vic tuctove. Pokud mas zapesti 19cm, tak bych se zad tak citizenu nebal. Vyzkousis, uvidis. Pokud ne, prodas

Odesláno

Wardy mají 60 dnů garanci na vyzkoušení. Pro 600 jsou za ty prachy skvělé hodinky se skvělým tahem, jediná věc která se mi na nich nelíbí je ten minaret místo hodinovky...

Odesláno (upraveno)

Původní myšlenka toho minaretu byla zřejmě kapka vody, ale kapku zavádějící v dnešní době. Osobně bych bral jednoznačně Wardy, ty Citizeny mě nechytly ani náhodou a ta ochrana korunky Tě bude sr... točit.

Upraveno uživatelem Daemonultimate
Odesláno

Chlapci, dakujem za nazory. Oboje su pekne. Wardy ako tu pisete su klasika. V detailoch vyzeraju nadherne a dobre spracovane. A ako sa vravi z detailov sa sklada celok. Dolezitym aspektom je aj to, ze sa nevyjadrujete k strojcekom z coho usudzujem, ze budu oboje ok. Ak mate niekto iny nazor rad si ho precitam. Dakujem

Odesláno (upraveno)

Strojky jsou srovnatelne. Tazni kone od ETA a Miyota. U Wardu bych mozna popremyslel i o GMT verzi

Upraveno uživatelem AndyAaron

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...