Dokusan Odesláno 21. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2016 Kdyby jsi si vybral tyhle, tak neřeknu půl slova http://www.festina.com/en/extra-collection/ Díky za odkaz a inspiraci. Přesně takové hodinky jsem na doplnění hledal. Za 3,5 litru do nich asi půjdu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 21. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2016 Ty co sem postnul maxipesfik rozhodně nepohoršujou a mohla by to být dobrá volba do začátků........ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 21. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2016 (upraveno) Potřebuju nějaký menší zlacený decentní kvartzky ke košili na občasný nošení, takže proč ne. Jinak samozřejmě čekám na vhodný okamžik na koupi Tissot Visodate Heritage T016.430 http://www.tissot-hodinky.cz/eshop-tissot-visodate-23344.html Jinak se omlouvám za OT a již nebudu plevelit vlákno. Upraveno 21. prosince 2016 uživatelem Dokusan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanNovakJan Odesláno 21. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2016 http://www.watchshop.com/mens-citizen-sport-wr100-eco-drive-watch-bm7322-81b-p99993822.html a nemusíš ani měnit baterku, navíc vodotěsnost WR100. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 21. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2016 http://www.watchshop.com/mens-citizen-sport-wr100-eco-drive-watch-bm7322-81b-p99993822.html a nemusíš ani měnit baterku, navíc vodotěsnost WR100. Pokud bylo reagováno na mne tak ad 1) pěknej hnusad 2) 42 mm je na takový hodinky až příliš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanNovakJan Odesláno 21. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2016 1) Když je quartzová Festina lepší, tak si ten šmuk užij 2) Do dětských hodinek nedělám, takže sorry. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melly Odesláno 21. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2016 Já měl Festiny asi 7 let a docela v pohodě (teda až po tom, co jsem je 2x reklamoval). A jedna věc je pravda a mohu sám potvrdit - mezi běžnou populací Festina má jméno a stejně tak já na mé Festiny inkasoval spoustu komplimentů (víc než na mé aktuální kousky). Nějaké Seiko, Orient či Citizen jsou lepší volba, ale pokud chceš kvarcky, co Ti sem tam někdo pochválí a budou vypadat v celku dobře, Festiny bych se nebál. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 21. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2016 http://www.watchshop.com/mens-citizen-sport-wr100-eco-drive-watch-bm7322-81b-p99993822.html a nemusíš ani měnit baterku, navíc vodotěsnost WR100. Pokud bylo reagováno na mne tak ad 1) pěknej hnus Má pravdu předsedo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanNovakJan Odesláno 21. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2016 V porovnání s Festinou má Citizen pořád větší užitnou hodnotu, takže když už má někdo potřebu kupovat zlacené potvory (jakože pro sebe bych si je nekoupil nikdy, protože se necítím být metrosexuálem), tak ať aspoň něco mají a není to obyčejná stánková cetka za stovku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 21. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2016 V porovnání s Festinou má Citizen pořád větší užitnou hodnotu, takže když už má někdo potřebu kupovat zlacené potvory (jakože pro sebe bych si je nekoupil nikdy, protože se necítím být metrosexuálem), tak ať aspoň něco mají a není to obyčejná stánková cetka za stovku Suhlasim s tebou, ze Citizen su nikde inde ako Festina. Ale hento?? Neblazni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanNovakJan Odesláno 21. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2016 Řeč byla o zlacených hodinkách a pohybujeme se v ceně cca 3,5t.Kč, takže jestli pořídit výše uvedenou Festinu nebo mnou uvedené Citizen, tak to to bych teda dal zcela jistě přednost Citizenu. V reálu bych si pochopitelně nekoupil ani jedny, o mém názoru na zlacené hodinky jsem už psal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mário jmh Odesláno 21. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2016 Reaguju na ty hodinky Citizen: Žádný vodotěsný hodinky nejsou vodotěsný navěky. Jednou za tři roky musí navštívit servis. Už kvůli kontrole vodotěsnosti. Mě ve Festinách při té kontrole vymění i baterku. Dále mojí zálibou je i slaboproudá elektronika. Takže vím že i akumulátor v těch solárních hodinkách čeká jednou výměna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanNovakJan Odesláno 21. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2016 Navěky sice vodotěsné nejsou, leč podmínku 3 let nemá Citizen nikde uvedenou a co jsem jich pár měl a mám i starších, tak vodotěsnost v pohodě. Výměna článku je pak někde na hranici běžné životnosti celých hodinek, takže to bych taky neřešil. Jinak jsem úplně zapomněl na to, že na Citizeny je záruka 5 let, zatímco na Festiny pouze 2 roky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mitak Odesláno 22. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2016 Víš, co je pro Citizen nejhorší peklo? Že tvé plevelení jakéhokoliv vlákna v cenové kategorii, kam Citizen spadá, bere na hodinky Citizen chuť i těm lidem, kteří by si tyto veskrze průměrné hodinky jinak koupili. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 22. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2016 Jaké plevelení? Proč by bral lidem chuť do koupi Citizenů? Nechápu tě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 22. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2016 Víš, co je pro Citizen nejhorší peklo? Že tvé plevelení jakéhokoliv vlákna v cenové kategorii, kam Citizen spadá, bere na hodinky Citizen chuť i těm lidem, kteří by si tyto veskrze průměrné hodinky jinak koupili.Bylo hodně sněhu na náměstí? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 22. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2016 Jaké plevelení? Proč by bral lidem chuť do koupi Citizenů? Nechápu tě. Já ho celkem chápu....v podstatě na jakékoliv téma, žádost o radu, srovnání či cokoliv je odpověď: Citizen. Já ve svém výběru Citizen měl. Nakonec jsem vzal Seika a spokojenost (což neznamená, že bych Citizenama spokojenej nebyl), alle čeho je moc, toho je příliš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slice Odesláno 22. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2016 Víš, co je pro Citizen nejhorší peklo? Že tvé plevelení jakéhokoliv vlákna v cenové kategorii, kam Citizen spadá, bere na hodinky Citizen chuť i těm lidem, kteří by si tyto veskrze průměrné hodinky jinak koupili. tento post úplne chápem. jannovak to s citizenom preháňa. častokrát ako alternatívu k nejakému výberu odporúča nejaký dizajnový hnus, ktorý spĺňa len náhodou niektorú podmienku zadania. tie citizeny budú určite lepšie a kvalitnejšie. len do sa má na ne potom kukat.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 22. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2016 Už začínám rozumět Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mitak Odesláno 22. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2016 Bylo hodně sněhu na náměstí?Yeyo. Teda jo jo. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se