Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
před 2 hodinami, Toblin napsal:

Ještě neházej flintu do žita. Tohle jsou SBDY081 a ty můžeš být první s SRPF79K1 :)

SBDY081?? Netuším že něco takového je? Koukam že teda Japonsko...jinak vše vypadá stejně, jen ten rozměr mi nějak nesedí.. píšou 13x46x49.. ty SRPF maj tuším 44mm.. takže je to v rozměru? Ty tvé jsou větší? Nebo v čem to je? Díky :)

• po 2 týdnech...
Odesláno

@Spongebob Mohu sem dát jen fotky, které jsem dával do jiných vláken. Od té doby jsem je nefotil, už mi neříkají pane. Ale zůstaly v rodině :)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

• Like 1
Odesláno

tyo jsou fakt krásný... ten cifr vypadá opravdu jak když letíš nad mořem... indexy i ta luneta s ocelí kolem...strašně se na ně těším :)

Proč sis je nenechal? Nesedly? Kolik máš prosím zapěstí? Já cca 17-17,5cm

Odesláno

Jako když letíš na mořem - to se ti povedlo, máš pravdu :) Zápěstí mám 18,5 a sedí dobře. Akorát z nich nemám takovou radost, jako ten, komu jsem je daroval. Nějaké potápky ještě mám a pak na cestě další Seika.

Odesláno

já sosbně se na něj celkem těším :) Vím, že se kyklop dost řeší...někomu to vadí a dává pryč nebo mění skla...

Ale já hodinky s kyklopem ještě neměl...Samuraje ho co jsem koukal taky maj teď poprve a tak mi příjde škoda ho dávat pryč.  Jsem na to zvědav, myslím že je to takovej zajímavej prvek a i ten zvětšený efekt může být cool..

Odesláno
před 5 minutami, Polo21 napsal:

ako pise Spongebob, tiez mi ten kyklop vobec nevadi a svoju fuknciu plni

Jsou to krásný hodinky, to bez debat. V podstatě i nové želvy a monstra se podle mě barevně povedly. Jen je tam všude ten kyklop, tak mě jen napadlo, jestli to někdo třeba i vyloženě kupuje s tím, že kyklop půjde pryč. 

Odesláno

priznam sa ze ked som na ne cakal, tak som pozeral nejake how to videa ako ho dat dole, ale ked som hodinky vybalil, tak tato myslienka uplne vypadla z hlavy 😉

Odesláno

protože je to čerstvá novinka, není na netu zatím moc wristshotů, toto je zatím jediná a teda moc pěkná co jsem našel..

Vypadaj fakt super...kyklop to krásně zpestřuje.

Seiko Prospex Save the Ocean 'Samurai' SRPF79K1, 5501205 | James Porter

Odesláno

No vidíte. A já špekuluju, že si v rámci chronokutilství pár kousků objednám (i s UV lepidlem). Ale to má čas, až jednou.

Odesláno

Podla mna su kyklopy na Samuraioch, alebo Alpinistoch v pohode, ale ten dvojity na zelvach je uz trochu moc velky. Mimochodom tie Save the ocean verzie su stale krajsie a krajsie ... tieto manty su uplne genialne.

Odesláno

pauliej-naprostý souhlas,lépe bych to nenapsal,sakra mám velké nutkání si je koupit ikdyž jsem nyní chtěl koupit taky něco od Citizenů

Odesláno

poslední fotka je parádní, k tomu denimu se ten cifr výborně hodí. 
měl jsem ty STO 2019 a třebaže byly pěkné, časem se to okoukalo. 

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...