kork74 Odesláno 9. ledna 2022 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2022 Můj opožděný Ježíšek. Klasika Pepsi. Kdyby to bylo PADI bylo by to dokonalé, ale co už. I tak jsem šťastný jak blecha a do 7 samurajů už chybí jen 2
Jiří Štencek Odesláno 11. ledna 2022 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2022 V 7. 1. 2022 v 9:10, kork74 napsal: Tu figurku nutně potřebuju. Jirko da se ještě nějak získat? Mám pocit, že by nebyla ve špatné společnosti. Rozšířit Můžu jej objednat, ale dopředu říkám, že skládání je fakt zážitek Cena je okolo 300-400 Kč. Ideální je k tomu mít i různé kleště pro přesné ohýbání plíšků. Sada kleští se dá koupit asi kdekoliv v modelářství. Jde to ale i samodomo..
kork74 Odesláno 13. ledna 2022 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2022 Kleště nebudou problem. Kdysi bylo jednim z mých koníčků drátkování. Dá se tedy objednat. To je super.
Chronopetr Odesláno 14. února 2022 Nahlásit Odesláno 14. února 2022 Nejobyč guma, ale docela k nim pasuje.
Michal.S. Odesláno 16. února 2022 Nahlásit Odesláno 16. února 2022 Vím, že tohle vlákno je o samurajích a ne o želvách. Ale samuraje se mi líbí a mám nutkání si jedny pořídit za dobrou cenu (SRPB51). Všude čtu, že jsou to pořádné hodinky, takže nevím, aby na mně nevypadaly směšně velký. S ohledem na můj střední věk mně už ruka asi moc neporoste. Jsou podle vás nové samuraje jenom pro větší zápěstí? Přikládám fotku fungl nových želv na mé ruce a budu rád za každou radu.
Lacifer Odesláno 16. února 2022 Nahlásit Odesláno 16. února 2022 Želvy ti sedí, tudíž ti budou sedět i Samuraje, to je jasná věc
Michal.S. Odesláno 16. února 2022 Nahlásit Odesláno 16. února 2022 Diky za rychlou reakci. Mas pravdu, rozmerove si jsou podobny. Pripada me teda, ze uz i zelvy mam velikosti tak na hrane. Ale ty samuraje by me taky asi sedely. Ted uz jen prijit na to, proc vlastne si chci kupovat dalsi hodinky.
Michal.S. Odesláno 18. února 2022 Nahlásit Odesláno 18. února 2022 Tak mam je doma. Hned po shlednuti na zivo me je jasny ze si je necham, jsou suprovy. Velikosti me pripadaji mozna o trochu mensi nez zelvy. Takze ted se chystam na zkracovani tahu, coz jsem zatim nedelal. Ty kolicky se vypichuji ve smeru sipek? Mam na to takove to sroubovaci vypichovatko, ale hrot mi pripada kratky, budu pak asi muset pouzit klesticky na dovytazeni, mam ale jen takove s vroubkovanymi celistmi. Mam se radeji podivat po klestickach s hladkymi celistmi?
Kamil.K Odesláno 18. února 2022 Nahlásit Odesláno 18. února 2022 Michal.S. : kolíčky(osičky) vytahuj ve směru šipek, kleště jsou asi jedno(jaké), jen dej pozor ať neztratíš ty malé krátké trubičky, které jsou v dírkách článků a osičky jimi procházejí (někdy vypadnou, tak je tam musíš mrchy malé;-) zasunout zpět...než k sobě složíš spojované články a budeš jejich otvory (proti směru šipky) zasunovat osku zpátky. ...kdyžtak najdeš videa na netu
Michal.S. Odesláno 18. února 2022 Nahlásit Odesláno 18. února 2022 Diky, super mrknu jeste na videa. Asi bude lepsi pustit se do toho v klidu, az na to budu mit dost casu, nez ted narychlo, aby se mi neco ztratilo Zatim tedy na natu Cas jeste musim dostelovat, koukam, ze jsem o 2 hodky pozadu.
Michal.S. Odesláno 25. února 2022 Nahlásit Odesláno 25. února 2022 Jsou super. Rekl bych, ze jsme si sedli A krasne se cele vejdou i do rukavu kosile
Lukáš3 Odesláno 26. února 2022 Nahlásit Odesláno 26. února 2022 Mě nějak pořád víc pasují spíš Suma... Ale úplně koukám, jak přesně samuraje chodí. Za 10 dní, co je mám doma v průměru 0,6 do plusu...
nizkotucnytvaroh Odesláno 12. března 2022 Nahlásit Odesláno 12. března 2022 Velkoryse zapůjčené Dark Manta
LainCoubert Odesláno 13. března 2022 Nahlásit Odesláno 13. března 2022 V 12. 3. 2022 v 6:06, nizkotucnytvaroh napsal: Velkoryse zapůjčené Dark Manta Rozšířit Krása
nizkotucnytvaroh Odesláno 13. března 2022 Nahlásit Odesláno 13. března 2022 V 13. 3. 2022 v 6:36, LainCoubert napsal: Krása Rozšířit Díky, vyřídím chválu !
staff972 Odesláno 1. května 2022 Nahlásit Odesláno 1. května 2022 V 29. 3. 2022 v 10:07, kolky87 napsal: Odoslané z MI 6 pomocou Tapatalku Rozšířit Moc pekna Gratuluji !
staff972 Odesláno 1. května 2022 Nahlásit Odesláno 1. května 2022 Dobry vecer vsem milovnikum samuraju Ja se priznam, samy mam opravdu rad! Seiko jsem mel a mam nekolik. Pred nejakou dobou mi na mych "starych" oranzovych samech spadla luneta. Bylo praskle perko, tak jsem je vymenil a problem bohuzel pokracoval. Tak sly do oficialniho servisu, kde mi po 2 mesicich rekli ze je poskozene pouzdro a tudiz oprava nemozna. Dost me to nastvalo, byly to moje oblibene daily uz peknou radku let. Hodne toho zazily, "utopeni " vymenu strojku za 7s26, nekolik potkani s asfaltem, .... . A jelikoz jsem titanove pouzdro na vymenu nenasel, tak jsem se dal do hledani nahrady. Chvili to trvalo, protoze jsem chtel zase oranzove a funglovky. Od vcerejska uz jsou doma a na ruce. Plna spokojenost! Ted budu jeste doresovat pasek. Origo tah je pekny, ale mam radeji neco ve stejne barve. Oranzovy silikon je fajn, ale je to cheap cina. Myslim, ze si samy zaslouzi neco lepsiho, budu pokracovat v hledani. Pokud mate nejaky tip, tak bych urcite bral . Ted ty "stare" samy. Ne ze bych neveril seiko servisu, ale slepou duveru nemam. Nevite o nekom kdo by byl schopny a ochotny promerit a zkontrolovat, a popripade opravit/renovovat stare titanove samy?
Vajt Odesláno 5. května 2022 Nahlásit Odesláno 5. května 2022 Parada, takhle do*ebat hodinky, tak to ma vypadat.Sent from my iPhone using Tapatalk
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se