Marfael Odesláno 20. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2016 Chybí mi tu Karlos s češtinou, slečna tam má hrubky:-)
969 Odesláno 20. listopadu 2016 Autor Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2016 ...to je na hraně sebepoškozování, jestli sis to pročetl od začátku.
Marfael Odesláno 20. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2016 Kdepak, celé ne, jen tři poslední stránky, dál už to nešlo...
969 Odesláno 20. listopadu 2016 Autor Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2016 tak jsem to myslel - tu část "Royal London" :-)
TomNguyen Odesláno 21. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2016 V 20. 11. 2016 v 11:09, JanNovakJan napsal: Oboje je Čína originál, takže nevím co přesně máš na mysli. Já narážel na výrobu v Číně, ale pod dohledem např. Casio, Citizen nebo Seiko (bráno v abecedním pořadí) vs. právě Čína originál, tj. kde to soudruzi dělají úplně sami.Narážel jsem na to, že ty 2 jsou skvělý příklad toho, že jsou to číny dělané pod dohlem Číňany a ty jejich modely jsou porovnatelné s čínou dělané pod dohledem Japoncem
JanNovakJan Odesláno 21. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2016 No to snad ne! SG je možná top v rámci čínské provenience, ale jinak je to low-end, který se japonci nepřiblíží ani na dohled. Beijing Watch Factory pak sice hraje na tradici od roku 58, ale co vyrábí je taky dost hrůza. V rámci čínského vnitřního trhu oboje asi obstojí, ale světu to konkurovat nemůže, sorry
PepekNamořník Odesláno 2. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2017 Si jen dělá reklamu a po telefonu mluví muž, takže ne přítelkyně: https://www.sbazar.cz/Luckatea/detail/19961090-prodam-panske-hodinky-len-nox
pjanek Odesláno 10. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2018 (upraveno) Dovolím si oživit toto starší téma, protože mě pálí stejný problém. Vím, že tu už jedno podobný téma teď aktivní je, ale nechci v tom dělat nepořádek, tak oživuji jiné. Blíží se Vánoce a já bych rád přítelkyni koupil hodinky, protožr žádné nemá. Má pár fashion watches, se kterými je spokojená, ale já ne. Vím, že je to primárně o tom, co se líbí jí, ale chci jí zkusit otevřít oči, že hodinky jsou něco trochu jiného, než doposud znala, a uvidím, jestli se chytne. Je jí 31 let, slušně se vypracovala a myslím, že by si zasloužila mít na ručce něco kvalitního a ty plastový hračky typu CK, DW apod. odložit. Zvlášť, když uznává, že má hodinky ráda. Jelikož její současné "hodinky" jsou vcelku mišmaš, neumím z nich odvodit, co se jí líbí. Projeli jsme 2.000 hodinek na chrono24 a zjistili, že ona taky ne. Kladl jsem to za vinu špatným fotkám, naživo se nové hodinky tak pěkně třpytí, vytáhl jsem ji do Koscomu a doufal, že zjistím víc. Nezjistil jsem. Nebyly tam žádné, které by se jí líbily. Uznávám, že mně taky moc ne. Všechno takový "ocumlaný", lacině designovaný, nezajímavý, stejný... Pánský bychom si tam vybrali oba, ale pánské nechce. Nicméně zjistili jsme alespoň, jak by nové hodinky NEMĚLY vypadat. Neměly by: (i) být pánské, (ii) být moc sportovní (měly by být k šatům do práce nebo košili, ale zas ne vyloženě plesovky), (iii) být stříbrno-zlaté, (iv) být hranaté, (v) mít v ciferníku jiný soustředný kruh, (vi) mít římské číslice, (vii) být přeplácené (whatever it is), (viii) mít perleťový ciferník, (ix) být celé černé nebo bílé, ale někdy jsou i černé OK (např. Chanel J12 Black), (x) být nudné, (xi) mít pouzdro plynule přecházející v tah, (xii) divné / nestandardní uchycení tahu nebo řemínku, (xiii) mít kamínky zvenku (kamínky na ciferníku nebo indexech jsou naopak žádoucí), (xiv) mít displej, (xv) být moc vysoké. Co je naopak žádoucí (nic není podmínkou): (a) kamínky na ciferníku nebo indexech, (b ) kulatý tvar, (c ) velikost 39-42mm, (d) barva stříbrná, měděná / hnědá, modrá, růžová.. (e) decentně barevný ciferník, (f) leštěný case. Jelikož se ale jedná spíš o pokus a zatím neumí s hodinkami šetrně zacházet, rád bych se pohyboval někde mezi CZK 10 - 30k. Tah i řemínek jsou oboje OK. Raději automaty, ale když budou pěkné a kvalitní quartzky, čert to vem. Asi chápete, že k věcem typu průhledné dýnko jsem se neměl šanci dostat.. Pomůžete? Upraveno 10. prosince 2018 uživatelem pjanek
huz46212 Odesláno 10. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2018 Jak ve velikosti 39-42 rozlišíš dámský hodinky od pánských? https://www.jomashop.com/tissot-watch-t086-408-11-056-00.html
pjanek Odesláno 10. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2018 (upraveno) Designem. Ale chápu, kam tím míříš. Tyhle Tissotky bych třeba taky bral spíš jako dámský.. Takže ano, mohou být zařazeny i jako pánské / unisex, ale měly by vypadat zženštile Takhle jsme narazili na nějaké pánské RW, které se jí docela líbily. Tyhle Tissot budou ale "nudný", to už poznám. Vypozoroval jsem, že má raději světle pastelový barvy. Černý by musely být celý černý + něčím dalším zajímavý, aby ji zaujaly. Každopádně díky za tip a pomoc. Upraveno 10. prosince 2018 uživatelem pjanek
huz46212 Odesláno 10. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2018 Když ten shop prolezeš celej (což máš do rána co dělat ), tak něco tutově najdeš.
P11 Odesláno 10. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2018 Intra-matic 38mm je veľmi nudný? Na koži, na meshi sa dá nosiť.
KatkaB Odesláno 10. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2018 Ad Tissot luxury powermatic - myslíš, že 12 diamantů (opravdu diamantů, nikoli zirkonů) by jí bylo málo a byly by nudné? Jinak - když koukám na ten dlouhý seznam, jak by neměly vypadat - obávám se, že tak trochu hledáš kvadraturu kruhu. např. dámské hodinky nebývají takto velké.Pánské hodinky vypadají většinou skutečně jako pánské hodinky, není na nich moc ženského. Pokud existují i dámské hodinky v této velikosti, tak jsou např. bicolor (DS Dream Lady - Quartz C021.810.11.037.00) nebo mají perleť na ciferníku nebo ještě víc nevyhovují (Tissot LE LOCLE LADY T41.6.413.63) Kolega P11 poradil Hamilton Intra-matic 38mm - to je dobrý bauhaus. To by mohlo vyhovovat, když teď nosí Daniel Wellington. Popř. při velikosti do 42 mm by snad v bauhausu mohly uspět Orient Bambino, Tissot everytime (ale ty budou nudné...), Junghans Max Bill - to je všechno takové unisex.Co Seiko coctail time? Nádherný cifr - ovšem možná budou moc vysoké... Orient Monarch - ty taky asi budou moc vysoký. Takový retro. Co např. Tissot chemin des tourelles? Nebo Longines?
KatkaB Odesláno 10. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2018 Jo jinak jsem zvyklá hledat spíš v hodinkách do 20tis., třeba ještě někdo přihodí nějaký tip.
Diablo1st Odesláno 11. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2018 Keďže hľadáš dosť veľké ženské hodinky mňa napadli modely od Warda a to:C5 Malvern 595 - https://www.christopherward.eu/watches/dress/c5-malvern-595-rangeC5 Malvern MkIII - https://www.christopherward.eu/watches/dress/c5-malvern-automatic-mk-iii-range
pjanek Odesláno 11. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2018 Díky moc za pomoc. Ty MkIII v modré i šedé jsou parádní. Na Hamiltony Intra-matic jsme koukali. Všechny tyhle hodinky ale patří do kategorie "Docela dobrý, ale..." [nudný]. Stejně jako Orient Bambino. Seiko Coctail Time moc pánský, Orient Monarch ne, Tissot chemin des tourelles nezaujaly. Ty Junghansy s nějakýma subdialama ale cítím, že můžou být cesta. Stejně tak třeba Victorinox Swiss Army Alliance 241715.1. Jen je to o to složitější, že jiná barva cifru = jiný hodinky, jiný tah nebo řemínek nebo jeho barva = jiný hodinky..
Diablo1st Odesláno 11. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2018 Podobné Victorinox (len číslo 241667) mám v predajnom vlákne http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/123592-victorinox-alliance-241667/ Neviem, či zrovna takéto hodinky sú pre ženskú ruku.
pjanek Odesláno 12. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2018 Pokročili jsme! Včera se střetl mikrokosmus s makrokosmem a byla vyslovena věta "Ty se mi líbí." Ne vysloveně nadšeně, ale nemusí pršet, jen když kape... 1) https://www.hamiltonwatch.com/en-int/h32315142-jazzmaster-lady-auto.html2) https://www.hamiltonwatch.com/en-int/h32405871-jazzmaster-viewmatic-skeleton-lady-auto.html Možná se víc kloním k těm skeletonům. Máte k jakýmkoliv z nich nějaké postřehy?Díky moc za inspiraci!
KatkaB Odesláno 12. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2018 (upraveno) Dobrá volba. Drobné postřehy: Nejdříve ty první. Měla jsem podobné, resp. stejné pouzdro, jiný ciferník. Mají papírově velikost 34 mm, ale na ruce mi připadaly poměrně malé. Myslím, že to bylo tím, že je měří i s tou ochranou korunky. Ale neměla jsem v té době šupleru, takže bohužel to nevím přesně. Také mají strašně maličké datumové okénko, ale to třeba nebude vadit. Mě osobně na nich vadily: 1) právě ta velikost, 2) ochrana korunky, která vytváří nesouměrnost pouzdra (s níž jsem se nedokázala vyrovnat). Jinak ciferník-indexy-ručičky měly excelentní a myslím, že zde budou taky parádní. Akorát luminiscence na ručičkách byla bídná. Náramek-tah byl vynikající, solidní, nic plechového, sice něco vážil, ale fakt pěkný. Ty druhé - skeletony mají velikost 36 mm a asi budou mnohem víc odpovídat požadavku na větší hodinky. Souměrné pouzdro, pěkné indexy - už nějakou dobu je sleduju, moc se mi líbí. Akorát bych možná volila variantu rovnou s tahem (H32405111). Upraveno 12. prosince 2018 uživatelem KatkaB
odjinud Odesláno 12. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2018 No tvl, jak vidim ten seznam, pripomina mi to vyber hodinek pro moji pritelkyni :-) uprimnou soustrast, kolego! :-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se