Markynin Odesláno 14. listopadu 2016 Autor Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2016 díky opravdu je to pisivka, ale sprejů na ně moc není
Trojan Odesláno 14. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2016 (upraveno) DDT ktere Martin doporucoval na kocky by na pisivky melo fungovat taky. Zabijes tim de facto dve mouchy jednou ranou.Je nicmene mozne, ze se v okoli zvysi mnozstvi hermafroditickych zab, coz je znamy vedlejsi ucinek DDT. Upraveno 14. listopadu 2016 uživatelem Trojan
martar Odesláno 14. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2016 (upraveno) Alternativně je možné použít i Agent Orange, vyrábí ho firma Monsanto známá šetrností svých výrobků k životnímu prostředí a k lidskému zdraví. (A teď vážně - pisivky jsem měl ve starém bytě a mám je i teď v baráku, vůbec je neřeším, obchoduji se starými knihami a s nimi si je kontinuálně tahám domů. Pokud vidím jednu dvě denně, je to v pohodě. Stejně jako třeba šupinušky nebo mravence. Pokud bych jich viděl víc, začnu je řešit, tj. v případě pisivek zjistím, zda v místě jejich největšího výskytu není plíseň za nábytkem na obvodové zdi, nebo za podlahovými lištami, nebo v blízkosti WC/koupelny/kuchyňské linky. V suchém prostředí bez řas, plísní, lišejníků nebo organických zbytků zmizí pisivky obvykle samy.) Upraveno 14. listopadu 2016 uživatelem martar
Radik Odesláno 14. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2016 Stačí, když si člověk uvědomí, kolik breberek na mikroskopický úrovni s ním sdílí nejen hodinkovnici a pak ho nějakej půlmilimetrovej brouček na zdi nechá naprosto klidným
Gustaf Odesláno 14. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2016 tjn, když jsem nedávno videl v TV zvětšený ty hnusny brebery co lezou po sýrech, např. po parmezanu....fuj tajxl a o roztocich nemluvě
martar Odesláno 14. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2016 Tak zase všeho s mírou, žejo. Nedávno jsem se snažil něco upéct v kuchyni pronajatého bungalovu, a jakmile stoupla teplota v troubě, z t?ch analogových hodin na troubě vylezl asi 4cm bílý tlustý červ. To už je na mne moc hardcore
stosi Odesláno 14. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2016 Právě jsem si nablil do klávesnice
vraby Odesláno 14. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2016 Alternativně je možné použít i Agent Orange, vyrábí ho firma Sodom https://www.google.cz/search?q=sodom+agent+orange&oq=sodom+a&aqs=chrome.1.69i57j0l3.5665j0j4&client=tablet-android-lenovo&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8#mie=e%2C%2Csodom%20agent%20orange%2CH4sIAAAAAAAAAONgFuLSz9U3MMyqTIpPV-IEsSvTy9LMtESzk630c0uLM5P1E3OSSnOtivPz0osBFvH1yTAAAAA
martar Odesláno 14. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2016 Vraby, já se bojím ten Tvůj odkaz rozkliknout, aby nebyl zavirovanej a nehackli mi paypal účet
CEGY Odesláno 14. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2016 Vraby, já se bojím ten Tvůj odkaz rozkliknout, aby nebyl zavirovanej a nehackli mi paypal účet
VasekN Odesláno 15. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2016 Tak zase všeho s mírou, žejo. Nedávno jsem se snažil něco upéct v kuchyni pronajatého bungalovu, a jakmile stoupla teplota v troubě, z t?ch analogových hodin na troubě vylezl asi 4cm bílý tlustý červ. To už je na mne moc hardcore Toho červa jsi měl do toho pečení přidat. Většinou to prej chutná jak buraky :-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se