Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

DDT ktere Martin doporucoval na kocky by na pisivky melo fungovat taky. Zabijes tim de facto dve mouchy jednou ranou.
Je nicmene mozne, ze se v okoli zvysi mnozstvi hermafroditickych zab, coz je znamy vedlejsi ucinek DDT.

Upraveno uživatelem Trojan
Odesláno (upraveno)

Alternativně je možné použít i Agent Orange, vyrábí ho firma Monsanto známá šetrností svých výrobků k životnímu prostředí a k lidskému zdraví.

(A teď vážně - pisivky jsem měl ve starém bytě a mám je i teď v baráku, vůbec je neřeším, obchoduji se starými knihami a s nimi si je kontinuálně tahám domů. Pokud vidím jednu dvě denně, je to v pohodě. Stejně jako třeba šupinušky nebo mravence. Pokud bych jich viděl víc, začnu je řešit, tj. v případě pisivek zjistím, zda v místě jejich největšího výskytu není plíseň za nábytkem na obvodové zdi, nebo za podlahovými lištami, nebo v blízkosti WC/koupelny/kuchyňské linky. V suchém prostředí bez řas, plísní, lišejníků nebo organických zbytků zmizí pisivky obvykle samy.)

Upraveno uživatelem martar
Odesláno

Stačí, když si člověk uvědomí, kolik breberek na mikroskopický úrovni s ním sdílí nejen hodinkovnici a pak ho nějakej půlmilimetrovej brouček na zdi nechá naprosto klidným :)

Odesláno

Tak zase všeho s mírou, žejo. Nedávno jsem se snažil něco upéct v kuchyni pronajatého bungalovu, a jakmile stoupla teplota v troubě, z t?ch analogových hodin na troubě vylezl asi 4cm bílý tlustý červ. To už je na mne moc hardcore :)

Odesláno

Vraby, já se bojím ten Tvůj odkaz rozkliknout, aby nebyl zavirovanej a nehackli mi paypal účet :D

Odesláno

Tak zase všeho s mírou, žejo. Nedávno jsem se snažil něco upéct v kuchyni pronajatého bungalovu, a jakmile stoupla teplota v troubě, z t?ch analogových hodin na troubě vylezl asi 4cm bílý tlustý červ. To už je na mne moc hardcore :)

Toho červa jsi měl do toho pečení přidat. Většinou to prej chutná jak buraky :-)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...