Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Nekterym automatum to trva dele nez jinym, ale ano, pokud je nosis pres den a nenasadis je vecer pred spanim, tak by se mely v klidu dotahnout. Ja zas naopak nemam problem kazde rano u snidane pekne v klidu natahnout manualni strojek. Dodava mi to klid a dusevni pohodu na nadchazejici den :)

• Odpovědi 4,5tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Mně manuální natahování jako takové nevadí, ale nerad bych po pár letech provozu sháněl novou microbrandovou korunku s těsněním, místo té ošoupané od každodenního použití. Toto u automatů odpadá.

Odesláno

Já tam teda nově vidím jenom řemínky. 🙂 

Jinak neúčtuje si DHL nějaký poplatek za dodání? Nebo nemusí se doplácet ještě DPH? Na stvrzence bylo subtotal (ex VAT) - konečná částka a pod tím byl vypočten samotný VAT. 

Odesláno

Já právě netuším. Taky jsem měl za, že by to mělo být do konce roku oprostěno, ale ta účtenka mi na klidu moc nepřidala. Uvidím, jestli se něco neobjeví v trackování u DHLky. 

Odesláno

Účtenka je právě v pořádku, je tam základ daně, daň a celková částka, kterou jsi zaplatil. Nic víc platit nebudeš. Až bude konec přechodného období, tak budeš nakupovat bez daně a daň odvedes u nás po tom co proběhne celní řízení. 

Odesláno
Před hodinou, Pepino777 napsal:

S Britama je do konce roku dohoda, ze lze obchodovat bez CLA a DPH ne? Nebo se zase nedohodli?

DPH už máš v ceně, kterou platíš. 

Odesláno

Hlavně tam byly kousky, který už nejsou normálně v prodeji. Já sem nakonec vzal aspoň modrý C65 GMT, jsou to parádní hodinky. Chtěl bych bílý, ale ty jsou relativně nový, takže ve slevách nebývají 

Odesláno
Před hodinou, Dokusan napsal:

Účtenka je právě v pořádku, je tam základ daně, daň a celková částka, kterou jsi zaplatil. Nic víc platit nebudeš. Až bude konec přechodného období, tak budeš nakupovat bez daně a daň odvedes u nás po tom co proběhne celní řízení. 

Díky za objasnění. 👍 Potom je to v pořádku a jen jsem to zle pochopil z té účtenky. 

Odesláno

Kluci, otázka z troška iného súdka:

Boli ste niekto pozrieť CW showroom? Som akurát v UK cca. 100km od showroomu a rozmýšlam či si spravím výlet. Či to vôbec stojí za to, alebo radšej ísť niekde inde.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...