Tichus Odesláno 18. února 2023 Nahlásit Odesláno 18. února 2023 Zdarec, prosím vás, docela pokukuju po GMT Anthropocenech a i když mi cena přijde ok, tak vím, že se u Warda vždycky řešilo, že se vyplatí počkat na nějaký výprodej, kupóny a podobně. Je to ještě pořád tak?
Dokusan Odesláno 18. února 2023 Nahlásit Odesláno 18. února 2023 před 45 minutami, Tichus napsal: Zdarec, prosím vás, docela pokukuju po GMT Anthropocenech a i když mi cena přijde ok, tak vím, že se u Warda vždycky řešilo, že se vyplatí počkat na nějaký výprodej, kupóny a podobně. Je to ještě pořád tak? Kupóny už nejsou, výprodeje ano, jeden byl teď v lednu a ještě probíhá. Osobně bych u tohoto modelu asi počkal
Tichus Odesláno 19. února 2023 Nahlásit Odesláno 19. února 2023 Kupóny už nejsou, výprodeje ano, jeden byl teď v lednu a ještě probíhá. Osobně bych u tohoto modelu asi počkal Díky. No, uvidíme, jestli vydržím čekat
Danny35 Odesláno 20. února 2023 Nahlásit Odesláno 20. února 2023 V lednovém výprodeji u Warda jsem čekal na Supercompressory. Ty mi utekly a tak jsem zkusil Aquitaine v bronzu. Skoro po dvou měsících si dovolím napsat pár postřehů. Naživo jsou líbivější než na fotografiích, na kterých vypadá luneta hodně zakřiveně a široce. To je způsobeno klenutým safírovým sklem, jehož hrany šířku lunety na fotografiích zvětšují. Pouzdro C65 Light Catcher mám rád. Jeho krása, členitost a propracovanost nejvíc vynikne při bočním pohledu. K tomu kombinace broušených a leštěných ploch. Výhodou je, že vlásečnice nejsou tak viditelné jako na velkých leštěných plochách pouzder jiných značek hodinek. Wardí logo na korunce je díky bronzu krásně kontrastní. Prosklené dýnko bych oželel. Wardi umí pěkná plná dýnka. Líbí se mi umístění loga Wardů na cifru a poloha datumového okna, ale jejich barvy (loga na cifru a datumového věnce) mi přijdou moc kontrastní a mohly být jako u nových C65 Dune Bronz (zlatá a modrá). Krásné plastické indexy se zlatým orámováním, pěkně dlouhé ručky. Zajímavým detailem je tvar hodinové ručky, který není obdélníkový (směrem od středu se mírně zužuje). Nejlepší ale je barevné sladění. Barva bronzu dokonale ladí s modrou, se zlatou a s barvou výplní indexů a značek na lunetě, takovou nějakou starorůžovou. Luminiscence vydrží celou noc. Po prvních 14 dnech celková odchylka cca 7 vteřin do plusu. Co víc si přát Za mě to jsou povedené hodinky. Díky všem za rady a inspiraci .
Emiliano Odesláno 23. února 2023 Nahlásit Odesláno 23. února 2023 Ahoj, neřešili jste někdo v posledních 14 dnech něco se zákaznickým servisem Wardů? Vracel jsem jim hodinky, které jim dorazily 10.2. A pak už dorazilo jen potvrzení, že hodinky dostali a že je zkontrolují a dají vědět do 7 pracovních dní. Od té doby nic a nereagují mi ani na další dotazy na jejich zákaznickém servise. Asi toho mají dost a brzy se ozvou, ale už začínám být trochu nervózní.
Dokusan Odesláno 23. února 2023 Nahlásit Odesláno 23. února 2023 Já jsem v úterý stornovat neodeslanou objednávku, obratem zrušena a zahájeno vrácení peněz. Peníze jsem měl druhy den na svém účtu.
Emiliano Odesláno 23. února 2023 Nahlásit Odesláno 23. února 2023 Díky za info. Zkusím jim ještě napsat.
Dokusan Odesláno 23. února 2023 Nahlásit Odesláno 23. února 2023 před 21 minutami, Emiliano napsal: Díky za info. Zkusím jim ještě napsat. Podle mě čekají na vyjádření servisu. Zkus to,uvidíš
Emiliano Odesláno 23. února 2023 Nahlásit Odesláno 23. února 2023 Asi to tak bude, ale servis to má už 9 pracovních dní. Oni psali, že toho mají dost, ale že do 7 pracovních dní dají vědět. A na dotaz z 20.2. zatím taky žádná reakce. Napsal jsem jim znovu, tak uvidím.
Milan59 Odesláno 9. března 2023 Nahlásit Odesláno 9. března 2023 (upraveno) Koupil jsem Sealander 36mm v černý. DHL doručila za 4 pracovní dny od převzetí, to je super. Hodinky ale mají škrábance na spodní straně nožek - nechápu, jak se to někomu s rychloupínacími stěžejkami povede. Ze spodní strany sklíčka je malý kousek prachu a vedle nápisu "automatic" se na číselníku válí asi 3 za světla lesknoucí se tečky čehosi. Buď barva, nebo asi odpadlá lumi. Všechno je vidět normálně bez zvětšení, na hodinky s lupou nekoukám, tak sem zvědav, jestli mi je bez řečí vymění, zatím čekám na odpověď. Ten plastový obal ve kterým přijde zabalený pouzdro hodinek byl dost špinavý, myslím, že si někdo hrál s řemínky a pak hodinky vrátil a u Warda se na ně nikdo nepodíval. Nechce se mi věřit, že neumí nasadit řemínek bez poškrábání hodinek. Upraveno 9. března 2023 uživatelem Milan59
Emiliano Odesláno 9. března 2023 Nahlásit Odesláno 9. března 2023 Uf, tak letos to s tím vrácením byl docela porod, ale snad už to proběhne hladce. Hodinky jim dorazily 10.2. a ještě nemám peníze zpět na účtu. Asi po 14 dnech od doručení hodinek mi napsali, že náramek vypadá použitě a že mi vrátí 70% z ceny náramku. Samotné pouzdro hodinek že je v pořádku. Tak jsem jim obratem napsal, že jsem hodinky nenosil a už vůbec ne na nezkráceném náramku, což by s mým 16,5 cm zápěstím byla blbost a že jsem hodinky už jako Nearly New kupoval. Poté zase cca 14 dní žádná odpověď ani přes moje 2 urgence. A v úterý konečně rozumná odpověď, že se omlouvají za zdržení a za to, že si neuvědomili, že jsem hodinky kupoval už v Nearly New a že mi samozřejmě vrátí celou částku. Tak nevím, jestli jen zkoušeli, co si nechám líbit, nebo to opravdu zadrbali nechtěně. Tak doufám, že peníze brzo dorazí a nezůstane pachuť. Tak to jen info pro ostatní.
Pepino777 Odesláno 9. března 2023 Nahlásit Odesláno 9. března 2023 Mě by docela zajímalo, jak reálně fungují případné reklamace hodinek. Jestli se spíš nevyplatí to hodit k hodináři v rámci ČR. Řešil jste někdo?
Dokusan Odesláno 9. března 2023 Nahlásit Odesláno 9. března 2023 před 1 hodinou, Milan59 napsal: Koupil jsem Sealander 36mm v černý. DHL doručila za 4 pracovní dny od převzetí, to je super. Hodinky ale mají škrábance na spodní straně nožek - nechápu, jak se to někomu s rychloupínacími stěžejkami povede. Ze spodní strany sklíčka je malý kousek prachu a vedle nápisu "automatic" se na číselníku válí asi 3 za světla lesknoucí se tečky čehosi. Buď barva, nebo asi odpadlá lumi. Všechno je vidět normálně bez zvětšení, na hodinky s lupou nekoukám, tak sem zvědav, jestli mi je bez řečí vymění, zatím čekám na odpověď. Ten plastový obal ve kterým přijde zabalený pouzdro hodinek byl dost špinavý, myslím, že si někdo hrál s řemínky a pak hodinky vrátil a u Warda se na ně nikdo nepodíval. Nechce se mi věřit, že neumí nasadit řemínek bez poškrábání hodinek. Hod se sem nějaký foto. Předpokládám, že byly Nearly new. Co se týče těch nozek, to by jsi asi neuhral. Pokud je bordel pod sklem, tak si myslím,že ti je vymění
Dokusan Odesláno 9. března 2023 Nahlásit Odesláno 9. března 2023 před 7 minutami, Pepino777 napsal: Mě by docela zajímalo, jak reálně fungují případné reklamace hodinek. Jestli se spíš nevyplatí to hodit k hodináři v rámci ČR. Řešil jste někdo? Reklamace fungují naprosto v pohodě, v rámci běžných lhůt (zavisi nantypu zavady, muze to byt i v řadu mesicu, alento v pripade ,ze meni strojek ve Švýcarsku). Rozhodně bych je poslal na reklamaci ,pokud jsou v záruce a nespěcháš na to. Mimochodem reklamace například Tag Heuer Aquaracer trvala téměř sedm měsíců
shaggy Odesláno 9. března 2023 Nahlásit Odesláno 9. března 2023 (upraveno) 27 minutes ago, Pepino777 said: Mě by docela zajímalo, jak reálně fungují případné reklamace hodinek. Jestli se spíš nevyplatí to hodit k hodináři v rámci ČR. Řešil jste někdo? Som reklamoval asi pred 2 rokmi nearly new C65 Trident Diver a stihlo sa to vratit do mesiaca aj napriek zdrzaniu na nasej colnici. Bolo treba DHLku vysvetlovat ze im nikto nic nezaplati, lebo uz raz preclene boli... Upraveno 9. března 2023 uživatelem shaggy
Pepino777 Odesláno 9. března 2023 Nahlásit Odesláno 9. března 2023 Na době reklamace mi až tak nezáleží, i když 7 měsíců bez hodinek by mě asi už trochu štvalo. Jde mi spíš o to, jestli někomu nepřišly hodinky zpět třeba podrápané, nebo s bordelem pod sklem atp.
shaggy Odesláno 9. března 2023 Nahlásit Odesláno 9. března 2023 Nic take. Prisli v lepsom optickom stave ako boli. Reklamoval som problemy so strojcekom a neskor som dopisal aj nevycentrovany lumi bod na lunete. Vymenili ju.
Žigi Odesláno 12. března 2023 Nahlásit Odesláno 12. března 2023 Od 3. dubna bude Ward plošně zdražovat.
Dokusan Odesláno 16. března 2023 Nahlásit Odesláno 16. března 2023 Jsou super. Konečně něco relativně normálního s SH21
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se