Pepino777 Odesláno 16. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2024 Dlouho se u Warda nic nedělo, nemívají touhle dobou výprodeje? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paya01 Odesláno 16. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2024 Až v lednu. Přihlaš se do mailing listu a dostaneš early access 24 hodin předem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tarmi Odesláno 15. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2024 Dovolím si vložit takový "chlubící" příspěvek Před pár lety jsem tu koupil staré C63 se Sellitou. Nosil jsem je velice zřídka a zhruba před měsícem mě popadla touha mít svoje hodinky co nejpřesnější, tak jsem začal postupně tahat z hodinkovnice a od nejlevnějších ladil. Podařilo se mi asi pět hodinek (vesměs Seiko) vyladit na +-2s denně a minulý týden přišly na řady tyto Wardy a k mému překvapení dost nevalný počáteční výsledek -10s denně. Přes týden je nosím nonstop i v noci (hodinky nesundávám) a ladění proběhlo postupně na třikrát. Výstup po poslední korekci níže. Myslím, že ten poslední pohyb šroubováku byl zlatý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 15. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2024 Už se na ně těším Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 15. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2024 Před hodinou, Dokusan napsal: Už se na ně těším Pecka, já zas na fotky a dojmy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 21. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2024 Tak kdo do nich pujde? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 22. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2024 Pokud si koupím hodinky přes jejich stránky, tak je posílají z UK takže DPH a clo? Líbí se mi ta nové X... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horskjan Odesláno 22. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2024 před 1 hodinou, safi napsal: Pokud si koupím hodinky přes jejich stránky, tak je posílají z UK takže DPH a clo? Líbí se mi ta nové X... Cena je konečná. Clo a daň se následně už neplatí, i v (nejen) mém případě ověřeno. A je výhodné si dole na stránce přepnout na UK - GBP, vychází to lépe... 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 22. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2024 Děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paya01 Odesláno 2. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2024 Pánové poraďte - C63 GMT se strojkem SW330-2 3 roky staré se začaly výrazně zpožďovat (-30 sekund/24 h), a to i na winderu. Co se týče rezervy nátahu, na slibovaných 56 hodin jsem se nedostal nikdy. Jsou stále ještě v záruce 60/60. Kam to poslat? Přímo k ChW na záruční opravu, nebo byste to raději poslali do Onyxu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 2. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2024 @paya01 Určitě do Warda. Tím nechci zpochybňovat odbornost Onyxu, naopak na ně mohu pět jen ódy, ale přijdeš o tu záruku a proč to dělat? Nehledě na to, že opravu budeš mít zdarma. Už mám tu zkušenost za sebou a všechno cajk. 2 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paya01 Odesláno 5. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2024 V 2. 12. 2024 v 14:09, shewcza napsal: @paya01 Určitě do Warda. Tím nechci zpochybňovat odbornost Onyxu, naopak na ně mohu pět jen ódy, ale přijdeš o tu záruku a proč to dělat? Nehledě na to, že opravu budeš mít zdarma. Už mám tu zkušenost za sebou a všechno cajk. Přišlo mi od Wardů hromada papírů na celní deklaraci. Trochu v tom plavu - to se dává dovnitř nebo lepí zvenku? Nebo obojí? Nebo obálku s tím igelitovým vkladem na papíry a dát to tam? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 6. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2024 @paya01 S tím Ti bohužel neporadím, já to řešil těsně před Brexitem, ale ani tohle by mě neodradilo. Budeš se tím muset prokousat. Kdyžtak jim zavolej na jejich podporu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paya01 Odesláno 6. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2024 @shewcza TAk jsem nalepil štítek a z druhé strany balíku celní deklaraci. Další celní deklaraci jsem pro jistotu strčil dovnitř. DHL to vzalo, takže teď to už nějak dopadne. Uvidíme, jak servis CW proběhne. Na CW fóru a na Fcb se občas zmiňují problémy se servisem, tak uvidíme. A hlavně jestli to vezmou jako záruční věc. S hodinkami jsem nikde nepráskl (a je zajímavé, že úplně stejně se začaly zpožďovat po dvou letech od koupě i SW330-1 v Glycine Airman, které nakonec byly na opravě strojku u Onyxu. Asi to je u SW330 běžné). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vally Odesláno 7. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2024 Jak vlastně reklamační servis? Oni si pošlou kurýra? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paya01 Odesláno 8. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2024 (upraveno) Byla nabídka na Home Pick Up. Já to zabalil s papírama, polepil krabici a poslal z DHL provozovny u nás. Předtím je třeba u ChW spustit proces vrácení v rámci 60/60. K tomu je třeba faktura...ale je to úplně v pohodě. Tak uvidìme... Upraveno 8. prosince 2024 uživatelem paya01 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paya01 Odesláno 9. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2024 V 8. 12. 2024 v 10:04, paya01 napsal: Byla nabídka na Home Pick Up. Já to zabalil s papírama, polepil krabici a poslal z DHL provozovny u nás. Předtím je třeba u ChW spustit proces vrácení v rámci 60/60. K tomu je třeba faktura...ale je to úplně v pohodě. Tak uvidìme... Budu tady průběžně informovat (třeba bude informace o záručním servisu ChW pro někoho zajímavá - kdyby ne, řekněte, nebudu plevelit). V pátek 6. 12. 2024 v poledne předány na našem vidláckém (vesnickém) DHP Service Pointu. Ještě ten den vyzvednuto DHL. Dnes - v pondělí 9. 12. 2024 v poledne balík ve stavu "Doručeno" v Londýně (píšou Heathrow, tam si to asi ChW vyzvedává, nebo je to označení oblasti. Nevím). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kluk jako buk Odesláno 9. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2024 Kousek od Heathrow ChW sídlí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lou Odesláno 11. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2024 Zvažuju, že objednám C60 Trident GMT na badder náramku. Má smysl si za 90 EUR přiobjednat hybrid rubber pásek? Jsou kvalitní nebo se podobný dají snadno koupit tady? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 11. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2024 Asi ma skor zmysel pockat ci sa nieco neobjavi v Januarovom vypredaji. V minulosti zacinal okolo 6.-7. Ci ale este bude, nie je garantovane.Nearly new kusky bezne -30 az -40%.A stranku prepnut do UK a platit v GBP, na kurze sa da tiez daco usetrit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se