Dokusan Odesláno 26. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2018 (upraveno) Tak tady máme nějaké předpokládané novinky (příští týden by mělo být něco venku)1) C65 Trident Diver LE Bronze (small second, date) TY MUSÍM MÍT SNAD BUDE CENA POD 1 000 liber EDIT!!! Limitka 150 ks, uvnitř SH21 s rezervou 120 h a cena 1850 liber. Jsem sice fanda značky, ale tohle nedám2) Nové C9 Wolrtimer (mám starší model, takže tento oželím)3) C65 Trident Diver GMT s tahem (potřebuji ten tah)a pak upravený inhouse kalibr SH21 ve skeletonovém těle, limitka 50 ks a cena bude asi na Wardy velmi vysoko, začínají modelem C7 SH21 5th Anniversary Edition (pěl let od prvního inhouse strojku) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 26. července 2018 uživatelem Dokusan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lou Odesláno 27. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2018 (upraveno) Jejich SH21 je za mě úplne boží Upraveno 27. července 2018 uživatelem Lou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ace84 Odesláno 29. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2018 Tak co, využil někdo slevu 15% na bronzové Tridenty? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodekcz Odesláno 29. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2018 Zdar, pánové, foto viz příspěvek výše, dnes dorazily C8, quartz, chci se jen zeptat váženého osazenstva, zda je v normě, že vteřinová ručka perfektně "lícuje" na indexy minut od 25ti do zhruba 55, a potom je posunuta cca o čtvrtinu dílku vůči indexu. Lehce mě to zaráží a znervozňuje. Díky za raduNevím, jestli je to úplně normální. Ale z vlastních zkušeností vím, že čím dřív to přestaneš řešit, tím dřív budeš jejich spokojený uživatel. Občas taky (doslova) záleží na úhlu pohledu. Zkus je obrátit vzůru nohama a třeba se ti srovná ta druhá půlka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 29. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2018 Chtěl sem využít, ale nakonec nevyužil. Asi počkám na ty novinky a uvidím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ace84 Odesláno 29. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2018 Chtěl sem využít, ale nakonec nevyužil. Asi počkám na ty novinky a uvidím. No a já jsem měl prst na spoušti a pak mi selhala pistole. )) takže bronzovky na cestě. Jsem zvědav jak to bude Anglánům trvat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 30. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2018 Jakou jsi bral velikost? Já chtěl 38, ale Wardy v tom rozměru vypadají menší a nevím jak by opticky působily vvbronzu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ace84 Odesláno 30. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2018 Já vzal ty větší. 38 mm je na mě už moc málo. Jakmile přijdou, tak dám foto report. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 31. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2018 bronzovky super, datum, small second, pekne kombo farieb.... ale zase tie loga...uz by si mohli ujasnit jedno. alebo cim viac log, tym viac Ward? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kluk jako buk Odesláno 10. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2018 Novinka, cena ?12,50. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 10. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2018 Už jsem tři objednalhttps://www.christopherward.co.uk/accessories/watch-pods Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kluk jako buk Odesláno 11. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2018 Já to nechám až k nějaký větší objednávce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 11. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2018 Doprava zdarma, není na co čekat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kluk jako buk Odesláno 11. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2018 Je mi blbý si nechávat posílat něco z Anglie za tři kila i s poštou. Pak se případně poděl s dojmy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 11. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2018 Mě to bylo taky blbý, tak jsem vzal rovnou tři, ke každým hodinkám od Wardů jedno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ace84 Odesláno 11. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2018 Dam to ještě sem. Dokud nebudeme mít speciální sekci pro Wardy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MIREK98 Odesláno 11. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2018 Dam to ještě sem. Dokud nebudeme mít speciální sekci pro Wardy. Vypadají skvěle . Ty sekce by mohli udělat, když si chci najít vlákno k jednotlivým výrobcům hodinek je to hrozně složitý. Chybí Marathon, Squale a jistě by se jich našlo mnohem víc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robero79 Odesláno 11. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2018 o samostatny CW vlakno jsem zadal uz pred 2 roky Kamila, ale bez uspechu... Tak snad Bert uz by mohl vyhovet. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ace84 Odesláno 11. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2018 Bertovi jsem skrz to už psal asi 2dny zpět. Říkal, ze to je fajn nápad a ze to musí promyslet. Tak snad se to povede. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondrejm Odesláno 13. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2018 černé C65 Trident Diver, na 17cm zápěstí sedí skvěle. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se