Přejít na obsah

Christopher Ward aneb anglický hodinky

Doporučené příspěvky

Tak tady máme nějaké předpokládané novinky (příští týden by mělo být něco venku)

1) C65 Trident Diver LE Bronze (small second, date) TY MUSÍM MÍT SNAD BUDE CENA POD 1 000 liber EDIT!!! Limitka 150 ks, uvnitř SH21 s rezervou 120 h a cena 1850 liber. Jsem sice fanda značky, ale tohle nedám

2) Nové C9 Wolrtimer (mám starší model, takže tento oželím)

3) C65 Trident Diver GMT s tahem (potřebuji ten tah)

a pak upravený inhouse  kalibr SH21 ve skeletonovém těle, limitka 50 ks a cena bude asi na Wardy velmi vysoko, začínají modelem C7 SH21 5th Anniversary Edition (pěl let od prvního inhouse strojku)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Upraveno uživatelem Dokusan
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 4,3tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Zdar, pánové, foto viz příspěvek výše, dnes dorazily C8, quartz, chci se jen zeptat váženého osazenstva, zda je v normě, že vteřinová ručka perfektně "lícuje" na indexy minut od 25ti do zhruba 55, a potom je posunuta cca o čtvrtinu dílku vůči indexu. Lehce mě to zaráží a znervozňuje. Díky za radu

Nevím, jestli je to úplně normální. Ale z vlastních zkušeností vím, že čím dřív to přestaneš řešit, tím dřív budeš jejich spokojený uživatel. Občas taky (doslova) záleží na úhlu pohledu. Zkus je obrátit vzůru nohama a třeba se ti srovná ta druhá půlka.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...