Dokusan Odesláno 4. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2019 Konečně je pouzdro celé broušené, celkově je prý na nich vidět výrazný posun. Tak nevím. Uvidíme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondrejm Odesláno 4. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2019 Ráno jsem na to koukal, nevím, přijdou mi teď takové bez charakteru. Na první pohled jsme si myslel, že má na ruce Mida. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kluk jako buk Odesláno 4. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2019 Ručky asi až tak tenký nebudou,to jen lumi uprostřed. Vypadají, že budou dost podobný těm na C65. Jinak za mě taky spíš lehký zklamání. Chápu, že to chtěli sjednotit se zbytkem kolekce, a jelikož se podle slov hlavounů plánují o dost zvýšit odbyt např. v Americe, tak se rozhodli udělat úkrok do mainstreamu. Souhlasím, že ztratily osobnost. Naživo určitě budou působit dobře, ale asi to nebude nic, z čeho bych si sednul na zadek. Současný Tridenty jsem si zamiloval hned, jak jsem je uviděl. Tady to není. Mido, Hamilton... podobných potápek je bambilion. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 4. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2019 Se mi začínají líbit. Stejně tak bych počkal na ty nový Tridenty v reálu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karol Odesláno 4. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2019 ....a to C7 rapide puzdro je na tom ako oproti C65? ...je tiež tvarom komfortne na nosenie?..Na tych C65 GMT sa mi pači že oproti stainom maju peknu uzku korunku bez ochrany Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 4. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2019 C7 Rapide pouzdro je úplně jiný koncepčně. Je větší, nožky nejsou tak příjemně zahnuté. Celkově C7 působí větším dojmem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karol Odesláno 4. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2019 .....diky z fotiek to nie je tak poznat .....niet na to si to ohmatat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robero79 Odesláno 4. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2019 Někde se objevily první fotky nových Tridentů. Zatím bez záruky. 1.5. bude oficiální představení modelu.ja nevim, me to neprijde moc realny, ta sipka na hodinove rucce je nejak divne zkrivena na obou fotkach, navic mi pripada i lokalne rozmazana, nemam v ty fotky duveru. Stejne v kvetnu by s nima meli vylezt, ne? Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 4. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2019 Fotka už je stažena, na žádost Wardů. Takže to byla reálná fotografie.,byť možná oredprodukcniho kusu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 7. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2019 (upraveno) Patinu jsem trochu odstranil. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 7. dubna 2019 uživatelem Dokusan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 17. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2019 Blíží se datum představení nových Tridentů C60 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robero79 Odesláno 18. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2019 tak jsem si nadelil Velikonocni nadilku v podobe noveho hadru od Crown&Buckle. Myslim, ze to k tem C65 docela sedne, je delany lehce jinak nez klasicke nato, moznost variabilniho nastaveni delky je docela prijemna vec, ale na rychlou zmenu v prubehu dne to moc neni, rychlejsi je povolit jednu dirku. :-)zpracovani je prvotridni, material prijemny, zvlastnosti jsou na prvni pohled malo viditelne modre nitky v latce, na slunicku to krasne hazi drobne odlesky v cerne. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 19. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2019 Skvělá kombinace i ty odlesky musej hezky kooperovat s AR, kvalitu napoví čas a dírky. Parádní výběr. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robero79 Odesláno 19. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2019 ta modrá je nečekaný, ale velmi příjemný detail, zkusil jsem to nafotit zblízka. I když spony typu Pre-V moc nemusím, tak tady u té mi to nevadí, protože je ultratenká a zahnutá.Jedinou vadou na kráse je tak cena tohohle kousku díky výpalnému pro českou poštu a DPH. :-( Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 19. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2019 Jo jo, je to vidět, ale tohle je jedna z věcí, která vynikne v plné kráse jedině naživo. Tu představivost mám, takže za mne paráda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orol Odesláno 20. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2019 Robero79, měl bych dotaz - jak vysoké jsou ty C65? Jinak řemínek s přesným nastavením délky vypadá moc dobře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 20. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2019 Výška je tuším 11 mm včetně "klenutého" resp. glass box safíru. Na ruce vypadají hodně nízké. To pouzdro je parádně udělané. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 20. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2019 Ještě fotky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robero79 Odesláno 20. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2019 Robero79, měl bych dotaz - jak vysoké jsou ty C65? Jinak řemínek s přesným nastavením délky vypadá moc dobře.Presne tak, jak pise Dokusan, maji 11,55 mm, ale 1,5mm z toho je klenuty safir, takze opticky 10, navic luneta je zkosena, tak vypadaji jeste tenci. Nad tvarem pouzdra se opravdu nekdo dlouze zamyslel, protoze padnou jak ulity snad kazdymu koho znam a vyzkousel je. A to bez ohledu na tvar a obvod zapesti.Mam jednu jedinou vyhradu a to je sirka remenu 22mm, mam radsi 20 a mene. Ale pak by to asi neladilo s tim prumerem bez korunky 41mm.Aktualne bojuju s myslenkou jestli mi vadi nebo nevadi chybejici datum a jsem napul nalomenej objednat cerny C65 automaty a tyhle poslat do sveta. Jinak diky temhle hodinkam jsem uz vice nez 4 mesice OWG, ostatni kousky placou v hodinkovnici. Presnost prekvapujici, merim cca 40 dni a za tu dobu jsou celkove +12s, takze cca +0,3s/den, uvnitr manualni Sellita.Celkove marne hledam, co bych jim vytknul. Sent from my iPad using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 20. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2019 To datum mi tam taky chybí, proto jsem vzal ty GMT. Jinak ty automaty s kulatými indexy bych chtěl vidět naživo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se