AndyAaron Odesláno 3. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2019 To by bylo fajne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 3. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2019 Polárky už tady na fóru jsou. Navíc když už bych kupoval polárky tak Exp II.Foto zatím nemám žádné publikovatelne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 3. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2019 Rychlá mobilovka "konzervy", tentokrát v černé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 3. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2019 Zajímavá volba, to jsem nečekal. Co lumi? Lumí? :-) Až budeš někdy u nás v končinách a budeš mít čas, tak dej vědět. Zvu Tě na kávu a zákusek, nebo pivo a párek :-) Už teď budu mít víc času snad... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 3. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2019 Ty jsem teda ani já nečekal a taky bych je rád videl.Jo a v Brně taky máme kafe a zákusky a pivo a párky a Jarda už tady dlouho nebyl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 3. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2019 Lume is present - in this version, black Super-LumiNova that will emit a blue glow in the dark - and has been applied to the Abyss's hands, gunmetal indexes, twin flags at 12 o'clock and bezel markings.Lume is present. Ale popravdě jsem si ji zatím nevšiml. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 3. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2019 Jak psal jeden kolega: "... don?t expect to much lume. It?s a stealth watch" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 3. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2019 Tak nějaká lumi tam nakonec je. Ale opravdu "decentní" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 6. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2019 https://wornandwound.com/review/review-christopher-ward-military-collection/ Military collection na worn and wound Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo1st Odesláno 6. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2019 Kluci nové modely v Clearance Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 6. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2019 Nojo cafra, ty bronzovky me zase lakaj.. Hergot nebejvalo ale v Nearly new 50 dolu? Pak 40.. ted 30.. nejak moc se jim dari:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 6. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2019 Mně do mejlu stále cpou jen 15, za 50 bych zas do nejakejch šel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo1st Odesláno 6. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2019 Jooj chlapi, bejvávalo Boli by sprostí dávať 50% zľavy, keď sa po 30% len tak zapráši. Možno v januári bude nejaká väčšia zľava. Keby som nekúpil Sarx035 asi by som zobral tie 40mm čierne C60, takto si musím nechať zájsť chuť. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 6. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2019 Já bych bral jen nearly new moonglow nebo něco z military collection. Takže teď mě to nechává v klidu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo1st Odesláno 18. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2019 Kluci, nové kúsky v Clearance Ja som sa zasa neudržal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 18. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2019 (upraveno) Co jsi pořídil? Upraveno 18. prosince 2019 uživatelem Dokusan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo1st Odesláno 18. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2019 (upraveno) C60 MkIII blue 40mm. Ty si zobral tie Sandhurst? Hneď ako som ich videl, som si na teba spomenul. Upraveno 18. prosince 2019 uživatelem Diablo1st Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 18. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2019 Jo, čekal sem až budou za 30% Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzos Odesláno 19. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2019 Kluci, nové kúsky v Clearance Ja som sa zasa neudržal že sem lezu, idiot ... Už jsem zase o 15 litrů lehčí. Jo, čekal sem až budou za 30%Kdyby byly za 30%, tak vezmu dvoje! Takto jsem vzal za 70% jen jedny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal93 Odesláno 20. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2019 C60 MkIII blue 40mm. Ty si zobral tie Sandhurst? Hneď ako som ich videl, som si na teba spomenul.Těším se na fotky.. vypadaj suprove tak až dojdou tak prosím foť a foť... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se