solidus Odesláno 10. února 2015 Nahlásit Odesláno 10. února 2015 Jsme menší závod velké nadnárodní společnosti v automotive (nr.1 v tom, co děláme) a nikdo nic. Současný ředitel, Němec, něco asi má, ale víceméně se baví jen s dvěma nejvyššími managery závodu, tudíž nějak do blízkosti jsem se jako manažer druhé linie nedostal :-) V kontrolingu je týpek, co má nějaké starší gold Seika, cca 38mm ... a největší frajer tu má Festiny. Co se mi za ty roky povedlo, tak šest lidí tu má G-shocky.
solidus Odesláno 10. února 2015 Nahlásit Odesláno 10. února 2015 (upraveno) EDIT: double post, sorry. Upraveno 10. února 2015 uživatelem solidus
eloga Odesláno 10. února 2015 Nahlásit Odesláno 10. února 2015 Můj Říďa nosí LANCO v Quartzu a je ho nadřízený ( výrobní ředitel, Ing. ) Nějaké starší zlacené Seiko 5 Edit: Ani nevím co má na ruce majitel. Vím jen, že se bez právníka ani nevychčí.+1,tohle je nejlepší hláška, co tady je. Jseš právník, Jeronimo? **
eloga Odesláno 10. února 2015 Nahlásit Odesláno 10. února 2015 sorry, už mi tam nechtel systém pustit s editem...* +1,tohle je nejlepší hláška, co tady je. Jseš právník, Jeronimo? **Kolem mě je hodinek málo, většinou ty mobily. Kolega dostal k životnímu výročí od kolektivu žen QQ, jsou dost velké a výrazné, to bych stejně nenosil , no a na lokální úrovni jen Bentime , na pražské Elysée a na federální nějaký bídná quarcky zanedbatelné značky, snad JVD. peklo na zemi. Koukal jsem to JVD několikrát v přímém přenosu a nešlo mi to do hlavy, hm a to má ten kolega matfyz... **Pozn. - Pokud jde o rodinu tak největší dojem, ať je v kufru cokoliv, dělají vždy stroje po předchozí generaci. A nejlépe jdoucí a Swiss, i když to třeba jsou jen běžné komerční modely.
jankoxxx Odesláno 10. února 2015 Nahlásit Odesláno 10. února 2015 U nas je to celkom zaujimave. Jeden boss ma na ruke Tutima Flieger a junior boss Damasko
Rodkopf Odesláno 10. února 2015 Nahlásit Odesláno 10. února 2015 U nas je to celkom zaujimave. Jeden boss ma na ruke Tutima Flieger a junior boss Damasko Ale v tom mas prsty Ty,ne? U me ma fin.red. docela pekne chrona od Zena ( a bydli v Baslu,tak je to sympaticke ), manazer ma pak AP v chronu a Rolby...vypadaji duveryhodne,ale je Ital a casto pracuje v Turecku...takze otazka zni pochvalit,nebo nepochvalit
organic Odesláno 11. února 2015 Nahlásit Odesláno 11. února 2015 My máme krásný chronooffice. Pět lidí, z toho jedna žena (bez hodinek). U kolegů je vidět v rotaci následujícíi: Tag Heuer GMT, IWC Flieger, Omega SMP, Edox černý chrono (Dakar?). A já to doplňuji japoncema (GS, Seiko) a občas Boctok. Cílem je nakazit kolegyni chronobundusem
Graph Odesláno 15. února 2015 Nahlásit Odesláno 15. února 2015 Jsme nadnarodni pobocka a muj sef ma ty Citizeny, co maji strasne moc leteckych funkci, ale pouziva z toho jen cas. Pak jsem s nim sel jednou na obed a vyptaval se co mam ja, tak jsem mu mozna nasadil brouka a nedivil bych se kdyby prisel s necim novym.. Kolegove vetsinou quartz Bentime.
Komiq Odesláno 18. února 2015 Nahlásit Odesláno 18. února 2015 Amerikánská firma s ředitelem a Certinama
PokyWolf Odesláno 18. února 2015 Nahlásit Odesláno 18. února 2015 Je vyspělost závodu přímo úměrná hodinkám zaměstnanců ?
siwi Odesláno 18. února 2015 Nahlásit Odesláno 18. února 2015 ...jsem si teď právě s hrůzou uvědomil, že nejhodinkovější hodinky u nás ve "firmě" mám určitě já, ačkoliv jsem řadový zaměstnanec. Vzpomínám si, že se mi před lety chlubil nejvyšší ředitel svými titanovými JVD, které koupil ve výprodeji za 1900.
Pavelpu27 Odesláno 18. února 2015 Nahlásit Odesláno 18. února 2015 Včera jsem seděl v Londýně na mítinku s Australanama a jeden měl na ruce Breitling Colt a šéf delegace měl Rolex Submariner GMT. Pak jeden Venezuelan měl na ruce Bondovky.
Denjl Odesláno 18. února 2015 Nahlásit Odesláno 18. února 2015 nebyly to spíš Rolex GMT master??Včera jsem seděl v Londýně na mítinku s Australanama a jeden měl na ruce Breitling Colt a šéf delegace měl Rolex Submariner GMT. Pak jeden Venezuelan měl na ruce Bondovky.
Pavelpu27 Odesláno 18. února 2015 Nahlásit Odesláno 18. února 2015 nebyly to spíš Rolex GMT master??Jo, jasně. Trapně jsem se spletl při pohledu na Vás
Analytik Odesláno 18. února 2015 Nahlásit Odesláno 18. února 2015 Ještě jsem nepracoval ve firmě (pohybuju se v průmyslu, automotive), kde bych viděl nějaké super kousky. Asi půl roku zpátky jsem potkal korporátního manažera s Béčkama Navitimerama. A jinak vždycky maximálně Citizeny apod... Bohužel se to netýká pouze hodinek, ale obecně outfitu.
VintageLover Odesláno 18. února 2015 Nahlásit Odesláno 18. února 2015 U nás mají zajímavé kousky pouze doktoři. Jedny RLX DJ II, dvoje Omegy PO a další jsem nezahlíd.
Bonder Odesláno 19. února 2015 Nahlásit Odesláno 19. února 2015 Dnes na meetingu v Gliwicích dvoje Fossilky (1x pánské a 1xkrát dámské). Největší šajba nějaké digi a druhá největší šajba bíle gumové Ice watch s kyklopem podotýkám, že měsíční příjem je 10-15tis. euro
blackhead Odesláno 19. února 2015 Nahlásit Odesláno 19. února 2015 no ani se nedivim, sestricky asi nemaj na rolady nebo omegy prachy! U nás mají zajímavé kousky pouze doktoři. Jedny RLX DJ II, dvoje Omegy PO a další jsem nezahlíd.
prischera Odesláno 19. února 2015 Nahlásit Odesláno 19. února 2015 Já si stěžovat nemůžu, samozřejmě spousta lidí hodinky nemá vůbec. Pár lidí má mechanická Seika. Ale najdou se i lepší kousky. Pár sem si jich půjčil na focení, tady je malá ochutnávka :
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se