Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Jsme menší závod velké nadnárodní společnosti v automotive (nr.1 v tom, co děláme) a nikdo nic. Současný ředitel, Němec, něco asi má, ale víceméně se baví jen s dvěma nejvyššími managery závodu, tudíž nějak do blízkosti jsem se jako manažer druhé linie nedostal :-)

V kontrolingu je týpek, co má nějaké starší gold Seika, cca 38mm ... a největší frajer tu má Festiny. Co se mi za ty roky povedlo, tak šest lidí tu má G-shocky.

• Odpovědi 844
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)

EDIT: double post, sorry.

Upraveno uživatelem solidus
Odesláno

Můj Říďa nosí LANCO v Quartzu a je ho nadřízený ( výrobní ředitel, Ing. ) Nějaké starší zlacené Seiko 5 :photo: 

Edit: Ani nevím co má na ruce majitel. Vím jen, že se bez právníka ani nevychčí.

+1,

tohle je nejlepší hláška, co tady je. Jseš právník, Jeronimo?   :photo:  :photo:

**

Odesláno

sorry, už mi tam nechtel systém pustit s editem...

*

+1,

tohle je nejlepší hláška, co tady je. Jseš právník, Jeronimo?   :photo:  :photo:

**

Kolem mě je hodinek málo, většinou ty mobily. Kolega dostal k životnímu výročí od kolektivu žen QQ, jsou dost velké a výrazné, to bych stejně nenosil :frusty: , no a na lokální úrovni jen Bentime :frusty: , na pražské Elysée :photo: a na federální nějaký bídná quarcky zanedbatelné značky, snad JVD. peklo na zemi.  :death: Koukal jsem to JVD několikrát v přímém přenosu a nešlo mi to do hlavy, hm a to má ten kolega matfyz...  :photo:  :photo:  :eek:

**

Pozn. - Pokud jde o rodinu tak největší dojem, ať je v kufru cokoliv, dělají vždy stroje po předchozí generaci. A nejlépe jdoucí a Swiss, i když to třeba jsou jen běžné komerční modely. 

Odesláno

U nas je to celkom zaujimave. Jeden boss ma na ruke Tutima Flieger a junior boss Damasko :lol2:

Ale v tom mas prsty Ty,ne? :D U me ma fin.red. docela pekne chrona od Zena ( a bydli v Baslu,tak je to sympaticke :) ), manazer ma pak AP v chronu a Rolby...vypadaji duveryhodne,ale je Ital a casto pracuje v Turecku...takze otazka zni pochvalit,nebo nepochvalit :)
Odesláno

My máme krásný chronooffice. Pět lidí, z toho jedna žena (bez hodinek). U kolegů je vidět v rotaci následujícíi: Tag Heuer GMT, IWC Flieger, Omega SMP, Edox černý chrono (Dakar?). A já to doplňuji japoncema (GS, Seiko) a občas Boctok. Cílem je nakazit kolegyni chronobundusem :) 

Odesláno

Jsme nadnarodni pobocka a muj sef ma ty Citizeny, co maji strasne moc leteckych funkci, ale pouziva z toho jen cas. Pak jsem s nim sel jednou na obed a vyptaval se co mam ja, tak jsem mu mozna nasadil brouka a nedivil bych se kdyby prisel s necim novym.. Kolegove vetsinou quartz Bentime.

Odesláno

...jsem si teď právě s hrůzou uvědomil, že nejhodinkovější hodinky u nás ve "firmě" mám určitě já, ačkoliv jsem řadový zaměstnanec. Vzpomínám si, že se mi před lety chlubil nejvyšší ředitel svými titanovými JVD, které koupil ve výprodeji za 1900. 

Odesláno

Včera jsem seděl v Londýně na mítinku s Australanama a jeden měl na ruce Breitling Colt a šéf delegace měl Rolex Submariner GMT. Pak jeden Venezuelan měl na ruce Bondovky.

Odesláno

nebyly to spíš Rolex GMT master??

Včera jsem seděl v Londýně na mítinku s Australanama a jeden měl na ruce Breitling Colt a šéf delegace měl Rolex Submariner GMT. Pak jeden Venezuelan měl na ruce Bondovky.

Odesláno

Ještě jsem nepracoval ve firmě (pohybuju se v průmyslu, automotive), kde bych viděl nějaké super kousky. Asi půl roku zpátky jsem potkal korporátního manažera s Béčkama Navitimerama. A jinak vždycky maximálně Citizeny apod... Bohužel se to netýká pouze hodinek, ale obecně outfitu. :thumbsdown_anim:

Odesláno

Dnes na meetingu v Gliwicích dvoje Fossilky (1x pánské a 1xkrát dámské). Největší šajba nějaké digi a druhá největší šajba bíle gumové Ice watch s kyklopem  :wallbash:

podotýkám, že měsíční příjem je 10-15tis. euro

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...