Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Náš říďa si teď nedávno koupil oblekovky od "Mórice Lakrója".

Co jsem se dívalna net ,tak stojí kolem 15000.

Jinak tu u nás nikdo zvláštní kousky nenosí,ani já ne se svýma Cásijama. :D

• Odpovědi 844
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Já jako technoid nosím iWatch - podle příležitosti měním řemínky a ciferníky :-) Kolega má nějaké chrono od Wengera, celkem ho to vystihuje (holohlavý, vysoký, startující na první) a ředitel nosí nějaké šílené CASIO z kindervejce. Což ho taky celkem vystihuje :)

Odesláno

Môj šéf je cca 20 rokov verný hodinkám Prim, takisto niekoľkí kolegovia, potom sa u nás nájdu nejaké Certiny, Tissot, Festina, Wenger, Casio, Seiko. Kolega zo susedného pracoviska pred cca dvomi rokmi neodolal a v Sherone kúpil Rolex Sub no date, jeho najbližší kolegovia ho majú kôli tomu doteraz za blázna. :D Odvtedy sa ani ja v práci nechválim prírastkami. :)

Odesláno

Kolega zo susedného pracoviska pred cca dvomi rokmi neodolal a v Sherone kúpil Rolex Sub no date, jeho najbližší kolegovia ho majú kôli tomu doteraz za blázna.

Vyřiď kolegovi, že máme stejnou diagnózu :)
Odesláno

Slavnostně jsme se stěhovali do nového bildingu, hlavní šefik se na nás z tej Prahy přijel taky podívat no a na pařátu měl navitimery. Tak mě celkem potěšilo, že jsem nemusel dlouho luštit, co to má.

Odesláno (upraveno)

No, u nás to moc neřešíme, já mám všechno možný, kolega standardně Xemex. Náš obchodník v Německu zlacené quartzky Tissot, ale ty bude nosit už pořád a je to zcela v pořádku, neb je kdysi dostal k 30. narozeninám od svého táty, který potom za čas umřel. Zato obchodní partner v Německu má sbírku Rolexů skoro jak sibirnaya, vyčnívají Daytony.

No a já když jedu k zákazníkovi, beru si vintážní Rakety a Oktávku, zato k dodavatelům si beru IWC a Volvo :)

Upraveno uživatelem Foundryman
Odesláno (upraveno)

To se mi líbí :smile_anim: Zrovna včera jsme to řešili s jedním zákazníkem a jejich šéf (nadnárodní firma, v ČR asi 2000 lidí) to dělá podobně...

Upraveno uživatelem Red Dwarf
Odesláno

No a já když jedu k zákazníkovi, beru si vintážní Rakety a Oktávku, zato k dodavatelům si beru IWC a Volvo :)

ja si na zakazniky vetsinou beru bicolory s sutrama, aby videli, ze prodat nepotrebuju a smlouvani o cene nema valneho smyslu :)
Odesláno

ja si na zakazniky vetsinou beru bicolory s sutrama, aby videli, ze prodat nepotrebuju a smlouvani o cene nema valneho smyslu :)

tak jsem pochopil proč k nám obchoďáci chodí s holou prdeli max casiema nebo festinama...

• po měsíci...
Odesláno

U nas v praci nosi hlavi sef zlate Seamastery,ktery jsou jeho nejoblibenejsi,potom Prim TGM,k narozeninam si koupil Louis Vuitton,ale ty prilis casto nenosi..ostatni hlavne modni typy hodinek - D&G,DKNY,Hilfiger, vsechno quartz..

Návštěvník kupec
Odesláno

Môj Gen.riaditeľ nosí Breitlingy a aj náš právnik . Ja nosím tiež Breitlingy................. proste, je to tu samé Breitlingy.............

Odesláno

U nas je to docela zajimave. Sef sefu nosi jedny mechaniky Orient a fake Chopard :wallbash: Dalsi clen nejvyssiho radu se dal na spravnou cestu a koupil si ode me TH Carrera. Predtim fake TH :wallbash:. General Guess. Zbytek firmy nosi bezne quartz digi a nebo nic.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...