Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

U nas v kanceláři kolega Mühle-Glashütte S.A.R. Chrono nebo Monstra, druhého kolegu jsme ukecali do pilotek od Archimede, a pak dal do Steinhart Aviation Chrono :angel:

Za zmínku stojí ještě jeden kolega s hodinky Alpha ve stylu EXPII. Měnit ani do budoucna nechce :(

Zbytek osazenstva to nebere vůbec..

Upraveno uživatelem Vanilla
  • Odpovědi 844
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Asi nejsem dost chromagor, ale musím se přiznat, že byť mám pouze dve zaměstnankyně, tak nevím .....jdu se podívat. Aha, tak proto jsem si toho nikdy nevšiml. Jedna nic a druhá nějaké bílé fashion baterkáče.

Odesláno

Trochu jsem to u nas podcenil. Dneska jsem zjistil, ze reditel neni v zadnem pripade chrono-ignorant - ma vybrane moc pekne potapky Longines a doma sbirku Primek. Muj sef vcera na ruce nejake Seiko potapky, dneska nicmoc Casia... ale lepsi se to, lepsi :)

Odesláno

Dva dny na novém projektu a v kanceláři sedím s maníkem s TAG Heuer Aquaracer a manažer dodavatele má nejaký potápkový chrona Zodiac na hnědém vintážním řemenu.

Odesláno

U nas to chodi uplne jednoduse, prijit s necim lepsim nez jsou kapovi quartz luminox by znemanalo papirovou cepici a koudel u zadku. Uprimne zavidim vsem kolektivum kde se takovy veci nezavidi. Divili byste se jak dobrej cuch maji chronem nepolibeni lidi cuch na drahy hodinky.

Odesláno
  V 1. 7. 2015 v 18:19, Miriablo napsal:

U nas to chodi uplne jednoduse, prijit s necim lepsim nez jsou kapovi quartz luminox by znemanalo papirovou cepici a koudel u zadku. Uprimne zavidim vsem kolektivum kde se takovy veci nezavidi. Divili byste se jak dobrej cuch maji chronem nepolibeni lidi cuch na drahy hodinky.

Výmluva typu "jsou z turecký tržnice za pár šlupek" nefunguje? :)

Odesláno

Radsi odtahám odtahánky a moony navleču až doma než je vydávat za fíky, ale nebudu tvrdit že mě to nenapadlo ;)

Na druhou stranu vydrží dýl, jsou to jedny z definitivek, budou o to dýl hezčí.

Návštěvník Mitak
Odesláno

Není lepší ukázat jim prostředník a přejít do rozumnějšího prostředí ?

Odesláno

Cim mensi mesto tim vetsi oci a hlavne huby, ukazat prostrednik pak chodim s orientama ;)

Nekdy vyhrava ten kdo je nejmin videt a nejmin v recich.

Odesláno

Dnes u nas dvaja dodavatelia z nemecka, jeden pilotky Certina, druhy cmouda Tissot? To som myslel ze soudrozi z NDR budu mat naviac...

Odesláno

Tak já taky přispěji svou troškou.....

Majitel firmy nosí hranatý Cartier, jeho asistent a řidič  Longines střídá s Edoxama, výkonný ředitel nějaký qwarcky Seiko, hodně ciferníků, obchodní řiditel taky qwarcky s chronem ale s upadlým čudlíkem, a moji kolegové Timex, Samsung, Polar, Festina a já Fortisky a bezúdržbový Citizen. a ostatní mají mobily:-)

Odesláno

No tak se všemi se znám a dost i vídám (musím)  a občas se i posadíme ke kulatému stolu na poradu a k hranatému stolu na něco dobrého k jídlu a pití. 

Ale myslím, že tuhle nemoc mám jenom já  :lol2:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...