Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 844
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

U nás bohužel docela bída. Njevyšší šef Tissot T touch solar a jinak z nepochopitelných důvodů má asi 6 lidí Citizen Eco drive, asi čim víc čísel a budíků tím lepší :)

Odesláno

Pořád lepší, než kdyby měli Dýzl se spoustou budíků. V případě Citizenu ty budíky aspoň dávají smysl. 

Odesláno (upraveno)

Majitel firmy a zaroven sef videnske kancelare ma AP RO chrona. ( proto jsem taky tu jeho nabidku na praci prijal :-D ). Pak jeste reditel berlinske kancelare ma Suby a tim to konci. Reditelka prazske pobocky nic, sef madarske nic, sef slovenske pobocky ma hodinky Boss :-(. Ale furt lepsi nez tam, co jsem prave skoncil. Majitel ma sice nekolikery RLX, IWC i PAM, ale klidne si vzal na ruky i fejky Subu. Asi chapete, ze v takovy firme jsem zustat nemohl :-D

Upraveno uživatelem honza71
Odesláno
  V 23. 12. 2016 v 21:58, siwi napsal:

Fejky nosil určitě proto, aby si ty originály neošoupal, že jo?

Fakt jsem to nepochopil. Datejust po jeho otci, Zenith oblekovy chrona, IWC Portugaly chrona (daval jsem mu je do atelieru K&M na opravu), to vsechno nosil na stridacku. No a pak klidne prisel s fejkovejma Subama s tim, ze je ma od Napoletancu za 100 ecek :-D a nikdo to stejne nepozna. Pametliv sloganu, co ma gas v podpisu jsem do mesice po tomto "odhaleni" podal vypoved :-D:-D:-D Par kusu ma v sejfu, jako treba Daytony pro svyho syna, pry az mu bude 18.

Odesláno

U nás ve firmě,je více či méně směs reklamních hodínek a fejku.

Nevyšší level je kolega,který který nosil mnoho let spokojeně bicolor QQ a po dvou letech jsem ho ukecal do Wenger potápek s keramickou lunetou.

Přesto! Jsou to vše super lidé a jejich sounáležitost se mnou nyní v nemocnici mě velice potěšila.

Každý má prostě svoje priority hozené jinde. :-)

• po měsíci...
Odesláno (upraveno)

Dneska jsem se zaregistroval a začal pročítat všecko možné co tu máte, ale tohle vlákno mě extrémně pobavilo :)

Tak se přidám. U nás ve firmě nějaký Ulysse Nardin Marine, Carrera Grand Calibre 36, Oris nevím jaké, Certiny, Rado a jedny Chopardky, něco Tissotek ... jinak bída ... a jedna ruční zakázková chuťovka od pana Seryna.

Upraveno uživatelem Piloter
Odesláno

Tak u nás jsem zaregistroval nějaké Tissoty, Tagy, Laco. Zbytek bída typu Gant, Kors atd

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odesláno

Včera se kolega vytasil s Rolex GMT II pepsi, že je dostal od manželky k padesátinám.

Odesláno

U nas v praci smartwatche, pac opravujem mobily a podobnou vetes, jeden kolega ma cca 9 Stormu (za ty prachy co do toho nalil by mel nekolik poradnejch hodinek), management nic, shity, nebo smartwatch i kdyz jednou jsem mel podezreni, ze majitelka ma Pateky, ale nevidel jsem vubec presne, to musim jeste nejak zjistit. Ja se svymy Fortisy jsem tam exot, i kdyz kolega co sedi vedle me a cte to tady jiste brzo neco dustojnyho prida:-) V supliku v praci mam Prim Sport 2, pro pripad ze mam zrovna hodinky na kuzi, pac bych si zasvinil remen, gumu nebo tah vzdy umeju.

Odesláno

U nás kraľuje TH , linky , aqua, carrery , dnes prišiel panáčik na stretlo s RLX Daytona a chytili sme slintačku všetci do radu

Odesláno

U nás kraluje holé zápěstí, dále pak všehochuť módních hodinek z katalogu Oriflame apod. (u mužů platí, že čím větší, tím lepší!)

Odesláno

všeobecne je to veľká bieda ... -_- vätšinu ludí to ani nezaujíma, ostatný na to ani nemajú a u majitelov firiem samé Bčka v lepšom prípade Omega ... a nič medzi :hannibal:

Odesláno
  V 13. 2. 2017 v 15:53, Mr. Igelit napsal:

U nás kraluje holé zápěstí, dále pak všehochuť módních hodinek z katalogu Oriflame apod. (u mužů platí, že čím větší, tím lepší!)

To bohužel platí i u spousty žen (dívek), které mají na ruce hnusnou >40mm fashion plácačku typu Guess, Geneva apod.

Odesláno
  V 13. 2. 2017 v 19:39, JanNovakJan napsal:

To bohužel platí i u spousty žen (dívek), které mají na ruce hnusnou >40mm fashion plácačku typu Guess, Geneva apod.

Jo, konkrétně Guess jsem na jedné viděl :-)

Sent from mTalk

Odesláno

se vždy těším na nějaké setkání s někým z vyššího managementu - takže dnes jedny Tagy grand carrera CAV511C.BA0904, jedny Rolády sea-dweller asi klasika 116660, a jedny oblekovky na ruce majitele konkurenční společnosti, které jsem se nápadně podobaly černým Chr.Ward C9 5day automatic, s římskou 12 a 6, ale bez datumu a byly výrazně tenčí, ale wardy to stopro nebyly.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...