Trojan Odesláno 25. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2016 (upraveno) Když už tam tedy musí být nápisy, proč nejsou ve slovenštině?Bozkavam lepsie ako varim?Edit: jako neptam se jestli je to pravda, ptam se jestli by to, podle tebe, bylo lepsi. Upraveno 25. listopadu 2016 uživatelem Trojan
jamikadze Odesláno 25. listopadu 2016 Autor Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2016 Dakujem Vam.No co sa tyka toho bytu kupoval som holobyt,novostavba.Chcel som nieco ine ako ma kazdy.Dlhe roky som zil mimo Slovenska.Pracoval som ako sefkuchar cize aj preto ten nadpis nad linkov.Napad mojej Byt ma uz o troska inu podobu,kedze vzdy nan nom pracujem.Praveze som sa ubral smerom,kde som vela veci zjednodusil.A aj urcize nadpisy sli prec.Mam aj nove krajsie fotky,ale musim ich zmensit.Potom pridam. PS: vsetko v byte je na mieru.Nic nieje kupovane len tak v obchode. Nabytok v obyvacke je z 200 rocnej stodoly.Samozrejme vsetko drevo preslo osetrenim.Vsetky tehly v byte su ak mam spravne informacie okolo 105 rokov stare.Su to len vonkajsie rezy z tehal.Urcite lampy su zo srtotoviska.A vela vela dialsieho.
jamikadze Odesláno 25. listopadu 2016 Autor Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2016 Dakujem. Tento byt ked som kupoval bol holobyt,novostavba. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
tomtur Odesláno 25. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2016 http://www.murexin.sk/upload/Tech_listy/3689_Anti_grafiti_nter_GX_15.pdf Toto si fukni na tehly nad kuchynou, stoji to cca 50 ?
m.n. Odesláno 25. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2016 (upraveno) Podle mě je to úplně strašné, jak od bydlenky z mimibazaru, strášná móda tyhlety "provence" věci, nápisy, levandule. Ale pokud se ti v tom bydlí dobře, proč ne... Upraveno 25. listopadu 2016 uživatelem m.n.
Micey Odesláno 25. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2016 (upraveno) Můj šálek čaje to teda neni, ale proti gustu.. pohrál sis s tim moc hezky. Ale musim ti ale napsat, jak to na nepoučenýho laika (mě) na první pohled působilo - že všechny ty roztomilý retro věci jsou z nedaleký Ikei/Hornbachu/Kiky.. fakt mě překvapilo, že je to vše na míru. Ono jak tendle styl teď frčí, prostě to maj všude a blbě se poznává, co je takový to generický čínský rádobyretro a co je fakt promyšlenej design. To nemyslim nijak blbě, ale když už jsi šel takhle s kůží na trh.. Upraveno 25. listopadu 2016 uživatelem Micey
McStinger Odesláno 25. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2016 Proti gustu... Vidieť za tým veľa práce a asi to bola slušná makačka. Ja by som sa tam ale asi zbláznil, minimálne z nápisov a tehlových stien
azeppelin Odesláno 25. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2016 (upraveno) Taková otřepaná teze... interiér by měl odpovídat povaze budovy a její lokaci. V roubence je hypermodena divná, stejně jako když si v panelákovém krcálku vytvoříš malebnou rustikálnost. Upraveno 25. listopadu 2016 uživatelem azeppelin
ivan_989 Odesláno 25. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2016 Vela prace a vela radosti. Uzivaj Toto vlakno je myslene tak ze aj my ostatni sem mozeme nafotit svoje interiery - stany, karavany, byty, vily, haciendy atd. ?
Návštěvník tolja Odesláno 25. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2016 Bozkavam lepsie ako varim?Edit: jako neptam se jestli je to pravda, ptam se jestli by to, podle tebe, bylo lepsi. minimálně by mně to přišlo vtipný Proti gustu... Vidieť za tým veľa práce a asi to bola slušná makačka. Ja by som sa tam ale asi zbláznil, minimálne z nápisov a tehlových stien
Liqid Odesláno 25. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2016 Nedávno jsem byl v kavárně, která vypadal podobně. Máš to slušně udělaný, je za tím vidět kus práce. Jen mě teda zamrzelo, že ty cihly jsou fake.
pandice73 Odesláno 25. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2016 Líbí se mi to,až na pár detailů pěkný....
Maxel Odesláno 25. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2016 Můj šálek to úplně neni (až na pár jednotlivostí), ale určitě palec hore za kopec práce! Nakonec je fuk, co my tady na to, hlavně že to splňuje Tvé estetické cítění a dobře se v tom bydlí. Trochu OT: Mě tyhle naaranžený skoro-promo fotky (nemyšleno negativně) vždycky připomenou vzorový/zařízený byt jednoho dev.projektu, který jsme málem před lety koupili - jak to tam bylo všechno načančané a designově hezky sladěné, bylo to super. Nakonec jsem si ale neuměl představit tam žít a všechnu tu designovou čistotu "zaneřádit" vším, co človek dennodenně k životu nutně potřebuje a chce to mít hlavně po ruce.
Mechac Odesláno 25. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2016 Ty dvere jsem si nechal delat dost podobne, aspon ten zaves. Kdo ti to vyrabel? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Lamiczka Odesláno 25. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2016 Bejvák pěknej, sice to není můj šálek a jak už tu padlo, z těch nápisů bych byl asi šílenej, ale je za tím vidět kus dobré práce. Jen mě tak napadá, nejsou ty posuvný dveře hlučný?
jamikadze Odesláno 25. listopadu 2016 Autor Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2016 Ano su o kusok hlucne,ale to k tomu patri. A co sa tyka stylu inspirovala ma tato stavba v ktorej byvam. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Trojan Odesláno 26. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2016 (upraveno) Ano su o kusok hlucne,ale to k tomu patri. A co sa tyka stylu inspirovala ma tato stavba v ktorej byvam.V tom pripade by mozna stacilo nechat kocecka vytocit ze silonu, pripadne s gumovou vlozkou na hrideli.Edit: nebo primo s loziskem v gume, to se myslim taky dela. Upraveno 26. listopadu 2016 uživatelem Trojan
stosi Odesláno 26. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2016 Jak funguje to dřevo v koupelně? To umyvadlo není největší, a já jsem třeba prase. Musí se to utírat?
Návštěvník YPO Odesláno 26. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2016 (upraveno) jasně, že se to musí utírat ... spíš je zajímavá dřevěná podlaha x koupelna ... v jednom bytě sem jí nasmrkal do koupelny taky, páč sem byl línej se srát s dlažbou a kupodivu kromě lišty u vany na kterou teklo nejvíc vody (výměna cca po třech letech), podlaha slouží bez úhony dodnes ...noale musí to bejt dřevo ... ne laminát edit. jinak se mi tendle industriální styl líbí taky - problém vidím v tom, že když člověk kupuje jetý starý věci, tak věšinou smrděj a pokud se začnou vůně prolínat, tak je to masakr Upraveno 26. listopadu 2016 uživatelem YPO
Americkej Odesláno 26. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2016 (upraveno) Proboha, snad je ta podlaha v koupelně dlažba? Upraveno 26. listopadu 2016 uživatelem Americkej
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se