Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Nemyslím to fakt nijak zle, ber to jako hloupý vtip. ;-)

Doufám, že se manželce polepší a třeba se sejdeme na nějakým dalším srazu.

• Odpovědi 196
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Velká škoda všech odpadlíků. Pánové dejte se i s rodinkami brzo do kupy a snad na nějakém letním srazu v Tomově novém působišti na viděnou;-)

Odesláno

Jel jsem pres druhou stranu (v rijnu me mrzelo, ze jsem o ty serpentynky prisel) a byla to naprosta pecka, moc jsem si to uzil. Mozna dam zitra odpo s vyplou stabilizaci :D Jinak zdravim z lobby

fd48cf349f847894c44f40ac3ed9428b.jpg

Odesláno (upraveno)

Kresilkova fotka nebude? :D

Uzijte si to tam a snad v tom lete...

Melly: ten kopec nahoru je prave bomba a v tomhle pocasi to muue byt fakt paradni, zvlast jestli jsi jel CTRem

Upraveno uživatelem Lamiczka
Odesláno
  V 5. 1. 2017 v 23:21, Lamiczka napsal:

Kresilkova fotka nebude? :D

Uzijte si to tam a snad v tom lete...

Melly: ten kopec nahoru je prave bomba a v tomhle pocasi to muue byt fakt paradni, zvlast jestli jsi jel CTRem

No kresilkova fotka být může. Uvidíme? Tobě by to v čele hodně slušelo.:-)

Odesláno

Mrtvej v křesílku bych byl včera tak já, utahanej že jsem po večeři zalezl jak krysa :)

A ty zatáčky jsou moc fajn, i když už jsem tam jel tak 1000x tak mě pořád baví :)

Odesláno

Začínám pomalu ládovat auto. 2 dny a tolik věcí. :-(

Dorazíme až odpoledne. Holky se těší na bazén a já na Plzeň. Poláci mají dnes svátek tak tam asi máte veselo.

Odesláno

My, protože to máme nejblíž, dorazíme až večer po šesté :)

Musím být až do 4 v práci, pak přesun domů a pak do kopce :)

Odesláno
  V 5. 1. 2017 v 20:56, Maxel napsal:

@JaRooN: Zní to sice lehce bizarně, ale my už asi zkusíme cokoliv - kdyby sis vzpoměl na název toho léku, hoď mi to pls do SZ.

Dneska když jsem zkoumal chemický vzorec Relpaxu (C22H26N2O2S), napadlo mě že na tom musí být hovno to vyrobit, ale asi to vidim jako Hurvínek válku a tak jednoduché to nebude :D

/OT over/

Jestli chceš zkusit cokoliv - míval jsem šílené migrény spojené i se zvracením. CT, krev, neurologie - k tomu kupa předpisů na vyloženě koňské umrtvováky. Až jsem jednou zkusil obden běhat. Od té doby ani jednou :D. Opatrně jsem to doporučil i ženskému osazenstvu domácnosti a přilehlého okolí, a ač jsem to nečekal - běhají taky a hlavy jsou OK.

Odesláno (upraveno)

Migrena OT: je to fakt hodne slozity a medicina si s tim moc nevi rady. Ja doporucuju obecnou radu prof. Basneho na depresi - prokazatelny ucinky maji tri veci: vzduch, beh a sex. Nazor asi 50lete praxe, to neni for!

Jinak vsem preju skvelej vikend a fotte, at muzeme zavidet :)

Upraveno uživatelem nividic
Odesláno
  V 6. 1. 2017 v 10:55, roura74 napsal:

Hustý. Naštěstí nemáme zadní vchod a přední je v pohodě. :-)

No tak my samozřejmě používáme jen tento zadní zasněžený, jednak jde o to aby si hosté užili sníh,

navíc nám sem nikdo neleze dle hesla "pořídil si hospodu a je nasranej že mu tam lezou lidi"

a ven se nikdo nedostane, tak musejí všichni zůstat v hospodě a je tržba za pivo, že ano :lol2:

Odesláno
  V 6. 1. 2017 v 11:15, nividic napsal:

Migrena OT: je to fakt hodne slozity a medicina si s tim moc nevi rady. Ja doporucuju obecnou radu prof. Basneho na depresi - prokazatelny ucinky maji tri veci: vzduch, beh a sex. Nazor asi 50lete praxe, to neni for!

Počkej, ty máš 50 let praxi v běhání? :D

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...