Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník Oplt
Odesláno

Pánové děkuji Vám o zájem o koupi jednotlivých hodinek. Ale mě opravdu zajímá jejich identifikace a jestli má cenu je renovovat.

Odesláno

Identifkace... jako přečíst nápis na ciferníku?

Renovovat není co. Čísla 4 a 8 jsou ve slušném stavu, zbytek je ve stavu nepoužitelném, který zrenovovat nejde, nebo nemá smysl. Jde z nich třeba použít strojek do jiných, ale to není renovace. Nebo jde povyměňovat to špatné, tedy vše kromě strojku, ale to taky není renovace.

Já bych s tím nedělal nic a vrátil to zpátky do skříně. Je to rodinná památka, ničit to předěláváním je nevratná likvidace.

Návštěvník Oplt
Odesláno (upraveno)

Děkuji za info

rád bych nechal opravit alespoň č.2 - to byly moje první hodinky co jsem dostal od táty a pak ty sportky, který jsem tak zprasil jako kluk.

Upraveno uživatelem Oplt
Odesláno (upraveno)

Tyhle hurá akce (něco jsem našel, nic o tom nevím, ale chci s tím hned něco dělat), to není dobré. To chce klid. Zcela jistě budeš mít za čas zase jiný názor.

Ano, nechat zprovoznit (opravit, vyčistit, promazat), ale nějaké změny bych prozatím odložil.

Upraveno uživatelem Karlos
Návštěvník Oplt
Odesláno

To není žádná hurá akce ( už mi není 20,30,ani 49)

Chtěl jsem jen pomoc s identifikací. Neprodávám, nenabízím, peníze nutně nepotřebuji, jen jsem chtěl pomoc s identifikací a případnou renovací.

Odesláno (upraveno)

Chlapci spoznate niekto podla torza napisu na cife,co je to za znacku?

post-61962-0-98403800-1553459422_thumb.jpeg

post-61962-0-44963000-1553459496_thumb.jpeg

Upraveno uživatelem Gombo
Odesláno

Co jsem tak zrychleně prolítl mikrolisk tak by to mohly být Punktual / Punctual. Značka jako taková mi nic neříká, ale třeba podle názvu něco najdeš.

post-27283-0-98694900-1553504070_thumb.png

• po měsíci...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...