Návštěvník Oplt Odesláno 17. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2019 Pánové děkuji Vám o zájem o koupi jednotlivých hodinek. Ale mě opravdu zajímá jejich identifikace a jestli má cenu je renovovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 17. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2019 Identifkace... jako přečíst nápis na ciferníku?Renovovat není co. Čísla 4 a 8 jsou ve slušném stavu, zbytek je ve stavu nepoužitelném, který zrenovovat nejde, nebo nemá smysl. Jde z nich třeba použít strojek do jiných, ale to není renovace. Nebo jde povyměňovat to špatné, tedy vše kromě strojku, ale to taky není renovace.Já bych s tím nedělal nic a vrátil to zpátky do skříně. Je to rodinná památka, ničit to předěláváním je nevratná likvidace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Oplt Odesláno 17. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2019 (upraveno) Děkuji za inforád bych nechal opravit alespoň č.2 - to byly moje první hodinky co jsem dostal od táty a pak ty sportky, který jsem tak zprasil jako kluk. Upraveno 17. března 2019 uživatelem Oplt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 17. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2019 (upraveno) Tyhle hurá akce (něco jsem našel, nic o tom nevím, ale chci s tím hned něco dělat), to není dobré. To chce klid. Zcela jistě budeš mít za čas zase jiný názor. Ano, nechat zprovoznit (opravit, vyčistit, promazat), ale nějaké změny bych prozatím odložil. Upraveno 17. března 2019 uživatelem Karlos Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Oplt Odesláno 17. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2019 To není žádná hurá akce ( už mi není 20,30,ani 49)Chtěl jsem jen pomoc s identifikací. Neprodávám, nenabízím, peníze nutně nepotřebuji, jen jsem chtěl pomoc s identifikací a případnou renovací. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KominiCZek Odesláno 22. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2019 Opravit je samozřejmě můžeš nechat všechny viď, třeba se najde nějaký blázen, který ti to udělá, jinak se nevyplatí renovovat žádné z těch hodinek, protože renovace tě vyjde většinou dráže, než za kolik koupíš stejné hodinky na nějakým inzertním portále. Jinak pochopil jsem, že mají pro tebe citovou vazbu, není lepší je uchovat takto? Určitě si vybavíš všechny ty krásné vzpomínky, které jsi prožil a každý škrábanec má určitě svůj vlastní příběh jak jsi k němu přišel! Radši si vzpomeň na tu radost, která Vás určitě provázela, když jste dostal od rodičů své první hodinky, atd.. !! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 24. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2019 (upraveno) Chlapci spoznate niekto podla torza napisu na cife,co je to za znacku? Upraveno 24. března 2019 uživatelem Gombo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdaMoss Odesláno 25. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2019 Co jsem tak zrychleně prolítl mikrolisk tak by to mohly být Punktual / Punctual. Značka jako taková mi nic neříká, ale třeba podle názvu něco najdeš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matus.nedecky Odesláno 27. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2019 Ahojte, mam po dedkovi tieto hodinky. Dal som ich Trosku do pucu, ale nemam tusenia co to je. Ma niekto nejaky napad co to je zac?Dakujem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 27. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2019 Klasicke Pobedy, v kazdej rodine sa nejake najdu:)https://en.m.wikipedia.org/wiki/Pobeda_(watch) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 27. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2019 Este prehlad https://mroatman.wixsite.com/watches-of-the-ussr/pobeda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matus.nedecky Odesláno 27. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2019 Super, dakujem za pomoc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 27. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2019 To jsou divná písmenka na ciferníku, že? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 27. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2019 @ Karlos: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matus.nedecky Odesláno 27. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2019 Tak mladsia generacia uz nema sajnu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 27. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2019 To jsou divná písmenka na ciferníku, že? Ó běda, Paběda :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Triffid Odesláno 5. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2019 Nevíte které hodinky má na sobě Petr Mára v tomhle videu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AntoninBerny Odesláno 5. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2019 Ahoj, neví někdo co je to za hodinky ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 5. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2019 Nevíte které hodinky má na sobě Petr Mára v tomhle videu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 5. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2019 (upraveno) Viete niekto,akej hodinkovej firme patri to logo? Upraveno 5. května 2019 uživatelem Gombo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se