Anela Odesláno 26. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2019 (upraveno) Tak vyprodáno není, asi pouze přetížené stránky. Tak jsem rovnou jedny objednal. Snad jim bude lícovat vnitřní kompas. link? nemůžu to najít?!?edit: njn, titulní stránka Upraveno 26. února 2019 uživatelem Anela Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 26. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2019 (upraveno) https://shop.hodinkee.com/products/seiko-u-s-limited-edition-alpinist-spb089j9?variant=13835022827595 This product is not available for international shipping. Upraveno 26. února 2019 uživatelem Kristian.nov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 26. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2019 Já jsem to normálně objednal do Prahy a přišlo mi potvrzení, že do 2 dnů pošlou tracking. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 26. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2019 (upraveno) Jak alpinisty nejak moc nemusim, tak v ty modry vypadaj dobre. Jsem zvedavej na licovani vnitrni lunety, podle fotek to nevypada uplne stoprocentne, ale asi by to bylo v pohode Upraveno 26. února 2019 uživatelem sashator Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
969 Odesláno 26. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2019 Mě to teda nějak zvlášť nevzalo. Co je na tom tak extrovní? Modrejch hodinek je... leda na spekulaci... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VojtaB Odesláno 26. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2019 Škoda, že z nich neudělali Redy... To mohly bejt takový automatický SSASS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 26. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2019 Mě to teda nějak zvlášť nevzalo. Co je na tom tak extrovní? Modrejch hodinek je... leda na spekulaci...Extrovni na nich není nic. Jsou to jenom pěkné hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 26. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2019 Škoda, že z nich neudělali Redy... To mohly bejt takový automatický SSASSTo by bylo pěkné, ale na to jim bohužel chybí přiměřený strojek. A kdyby tam dali 8L55 tak to maš Vlasto za 100 :-) . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 26. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2019 to je krása, o tom jsem psal už před rokem a pak že se to tu nečte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VojtaB Odesláno 26. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2019 Nečtou to tu že Seika, z Hodinkee možná jo Ale musím říct, že za mě hezký, když klasiky v tmavý barvě nejsou. Kdyby ještě byly skladem, tak by mě asi svrběla ruka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
969 Odesláno 26. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2019 Extrovni na nich není nic. Jsou to jenom pěkné hodinky.Myslím, že přebarvením na modro kouzlo dost zmizelo. Ale třeba sem dá někdo nějakou "live" foto srovnávačku (a recenzi) a pozměním názor. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 26. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2019 Teď koukám, píšou že jsou 39,5 velký... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdaMoss Odesláno 27. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2019 Nevím, nějak mi k nim ta modrá nesedí. Ale kdyby je tu někdo měl, rád se na ně naživo podívám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukyn77 Odesláno 27. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2019 (upraveno) k zeleným bych klidně bral se světlým krémovým cifremvětší pouzdro ? škoda Upraveno 27. února 2019 uživatelem Lukyn77 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 27. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2019 První živé fotky... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 27. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2019 Az se naucej srovnat tu kompasovou lunetu tak, aby sedela, budou to skvely hodinky. Ja je mel dvakrat a bral bych je klidne znova. Ale cim jsem starsi, tim vic mi tyhle veci vadej. Asi by to melo bejt naopak, ale neni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 27. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2019 (upraveno) To je ta stejna modra, navic ted i se sunburstem?? :-o Tady uz se mi to tolik nelibi, na tech puvodnich fotkach to bylo vice matne a jednolitejsi.. a ted uz to je stejna blejskavka jak na hodne diverech... Upraveno 27. února 2019 uživatelem petr_cha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 27. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2019 Asi mobilovka pri nie moc dobrom svetle, pozri na farbu ruky. Na lepšom svetle zrejme ciferník precitne. Ale môžem sa mýliť. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 27. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2019 Az se naucej srovnat tu kompasovou lunetu tak, aby sedela, budou to skvely hodinky. Ja je mel dvakrat a bral bych je klidne znova. Ale cim jsem starsi, tim vic mi tyhle veci vadej. Asi by to melo bejt naopak, ale neni.Seiko nemůže za to, že ty lidi před focením nesrovnali kompasovou lunetu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 28. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2019 Seiko nemůže za to, že ty lidi před focením nesrovnali kompasovou lunetu.Ale ja prece nemluvim o techhle, bavim se o tom, ze ta kompasova luneta u Alpinistu nesedi dost casto obecne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se