Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)
  V 26. 2. 2019 v 17:41, xbraj19 napsal:

Tak vyprodáno není, asi pouze přetížené stránky. Tak jsem rovnou jedny objednal. Snad jim bude lícovat vnitřní kompas.  :suicide_anim:

link? nemůžu to najít?!?

edit: njn, titulní stránka :D

Upraveno uživatelem Anela
Odesláno (upraveno)

Jak alpinisty nejak moc nemusim, tak v ty modry vypadaj dobre. Jsem zvedavej na licovani vnitrni lunety, podle fotek to nevypada uplne stoprocentne, ale asi by to bylo v pohode

Upraveno uživatelem sashator
Odesláno
  V 26. 2. 2019 v 18:55, 969 napsal:

Mě to teda nějak zvlášť nevzalo. Co je na tom tak extrovní? Modrejch hodinek je... leda na spekulaci...

Extrovni na nich není nic. Jsou to jenom pěkné hodinky.

Odesláno
  V 26. 2. 2019 v 19:05, VojtaB napsal:

Škoda, že z nich neudělali Redy... To mohly bejt takový automatický SSASS

To by bylo pěkné, ale na to jim bohužel chybí přiměřený strojek. A kdyby tam dali 8L55 tak to maš Vlasto za 100 :-) .

Odesláno

Nečtou to tu že Seika, z Hodinkee možná jo :D

Ale musím říct, že za mě hezký, když klasiky v tmavý barvě nejsou. Kdyby ještě byly skladem, tak by mě asi svrběla ruka

Odesláno
  V 26. 2. 2019 v 19:08, xbraj19 napsal:

Extrovni na nich není nic. Jsou to jenom pěkné hodinky.

Myslím, že přebarvením na modro kouzlo dost zmizelo. Ale třeba sem dá někdo nějakou "live" foto srovnávačku (a recenzi) a pozměním názor. 

Odesláno

Az se naucej srovnat tu kompasovou lunetu tak, aby sedela, budou to skvely hodinky. Ja je mel dvakrat a bral bych je klidne znova. Ale cim jsem starsi, tim vic mi tyhle veci vadej. Asi by to melo bejt naopak, ale neni.

Odesláno (upraveno)

To je ta stejna modra, navic ted i se sunburstem?? :-o Tady uz se mi to tolik nelibi, na tech puvodnich fotkach to bylo vice matne a jednolitejsi.. a ted uz to je stejna blejskavka jak na hodne diverech...

Upraveno uživatelem petr_cha
Odesláno
  V 27. 2. 2019 v 21:11, villain83 napsal:

Az se naucej srovnat tu kompasovou lunetu tak, aby sedela, budou to skvely hodinky. Ja je mel dvakrat a bral bych je klidne znova. Ale cim jsem starsi, tim vic mi tyhle veci vadej. Asi by to melo bejt naopak, ale neni.

Seiko nemůže za to, že ty lidi před focením nesrovnali kompasovou lunetu.

Odesláno
  V 27. 2. 2019 v 22:31, Chumpus napsal:

Seiko nemůže za to, že ty lidi před focením nesrovnali kompasovou lunetu.

Ale ja prece nemluvim o techhle, bavim se o tom, ze ta kompasova luneta u Alpinistu nesedi dost casto obecne.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...