Přejít na obsah

SARB017 Alpinist

Brolo

Doporučené příspěvky

Třeba tady týpek má slušnou kolekci youngtimerů https://forums.watchuseek.com/f21/seiko-8f56-alpinist-family-complete-black-sbcj019-unboxing-4239074.html . Tak šetři, šetři no :-)

musim zacit setrit... ale stejne bych svym zelenym nemohl udelat to, ze bych je po tolika letech odlozil nekam do spuliku... takze az nasetrim, budu setrit dal a pokusim se sehnat nektere vintazni alpinisty :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak to jsou ty moje za 800? s tahem uplne v pohode. Se divim, ze mi netrhate ruce :-D.

No nevím teda.

SBDC087

Black dial + SS bracelet   -- 77000 Yen

Jesatli dobře počítám, tak nové SBDC087 na tahu budou za cca 650? se 70 hodinovou rezervou.

Cena asi v pohodě, ale zajímalo by mě kam nacpou charakteristické logo Alpinist série. Na rotor? Na sklo průhledu?

Ten můj koment nebyl na cenu nových Alpinistů (ta mi přijde v pohodě), ale reakce na AdaMoss a na dotaz, proč mu netrháme ruce, když chce 800?.

Odkaz ke komentáři

Ten můj koment nebyl na cenu nových Alpinistů (ta mi přijde v pohodě), ale reakce na AdaMoss a na dotaz, proč mu netrháme ruce, když chce 800?.

tiez si to myslim, ze ak by dal nizsiu cenu uz davno by ich nemal :-)

Odkaz ke komentáři

tiez si to myslim, ze ak by dal nizsiu cenu uz davno by ich nemal :-)

Jasný kluci, já vás chápu. Neberte můj komentář tak vážně :-). Já se jich nepotřebuju zbavit za každou cenu :-).

Odkaz ke komentáři

• po měsíci...

Ahoj,zeptam se i tady. zvažuji zda pořídit SPB089 Blue Alpinist. Tak bych chtěl vědět jestli je někdo má,nějaké pocity a tak vše okolo. Měl jsem SARB033 ale byly na mě moc "společenské". Teď si mi nabízí možnost nechat si je dovést ale nějak váhám.

Upraveno uživatelem VendoL
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...