rudusko Odesláno 6. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2019 Dakujem za info, prave hladam stare alpinisty len ma odradza premrstena cena som zveedavy ake bude puzdro :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 6. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2019 Jaj, super! Jen doufám že to nebude velká "kráva" velikosti popelníku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rudusko Odesláno 6. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2019 ved prave, mam pocit ze modnym trendom je velky cifernik... no mne osobne sa skor paci pod 40 mm ideal 38-39 , hlavne u spolocenskych hodiniek a alpinist do lesa :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 7. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2019 ony potom budou stejně za 1000Euro a bude po ptákách Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
minimus80 Odesláno 7. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2019 No kedze to bude 70h strojcek tak ja tipujem 2,5k. Ale pekné budú urcite. Odoslané z SM-A600FN pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emiliano Odesláno 7. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2019 Píšou 75 000 - 77 000 Yenů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
969 Odesláno 8. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2019 moc nevěřim v EU distribuci... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 8. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2019 Proč by ne? Teď už jde do světa skoro všechno, kromě lokálních limitek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdaMoss Odesláno 9. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2019 Tak to jsou ty moje za 800? s tahem uplne v pohode. Se divim, ze mi netrhate ruce :-D. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emiliano Odesláno 9. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2019 No nevím teda. SBDC087 Black dial + SS bracelet -- 77000 Yen Jesatli dobře počítám, tak nové SBDC087 na tahu budou za cca 650? se 70 hodinovou rezervou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 9. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2019 Cena asi v pohodě, ale zajímalo by mě kam nacpou charakteristické logo Alpinist série. Na rotor? Na sklo průhledu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 9. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2019 musim zacit setrit... ale stejne bych svym zelenym nemohl udelat to, ze bych je po tolika letech odlozil nekam do spuliku... takze az nasetrim, budu setrit dal a pokusim se sehnat nektere vintazni alpinisty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 9. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2019 Třeba tady týpek má slušnou kolekci youngtimerů https://forums.watchuseek.com/f21/seiko-8f56-alpinist-family-complete-black-sbcj019-unboxing-4239074.html . Tak šetři, šetři no :-) musim zacit setrit... ale stejne bych svym zelenym nemohl udelat to, ze bych je po tolika letech odlozil nekam do spuliku... takze az nasetrim, budu setrit dal a pokusim se sehnat nektere vintazni alpinisty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emiliano Odesláno 9. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2019 Tak to jsou ty moje za 800? s tahem uplne v pohode. Se divim, ze mi netrhate ruce :-D. No nevím teda. SBDC087 Black dial + SS bracelet -- 77000 Yen Jesatli dobře počítám, tak nové SBDC087 na tahu budou za cca 650? se 70 hodinovou rezervou. Cena asi v pohodě, ale zajímalo by mě kam nacpou charakteristické logo Alpinist série. Na rotor? Na sklo průhledu? Ten můj koment nebyl na cenu nových Alpinistů (ta mi přijde v pohodě), ale reakce na AdaMoss a na dotaz, proč mu netrháme ruce, když chce 800?. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rudusko Odesláno 9. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2019 Ten můj koment nebyl na cenu nových Alpinistů (ta mi přijde v pohodě), ale reakce na AdaMoss a na dotaz, proč mu netrháme ruce, když chce 800?.tiez si to myslim, ze ak by dal nizsiu cenu uz davno by ich nemal :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 9. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2019 Třeba tady týpek má slušnou kolekci youngtimerů https://forums.watchuseek.com/f21/seiko-8f56-alpinist-family-complete-black-sbcj019-unboxing-4239074.html . Tak šetři, šetři no :-)ano ano, tak nejak bych si to predstavoval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdaMoss Odesláno 9. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2019 Ten můj koment nebyl na cenu nových Alpinistů (ta mi přijde v pohodě), ale reakce na AdaMoss a na dotaz, proč mu netrháme ruce, když chce 800?. tiez si to myslim, ze ak by dal nizsiu cenu uz davno by ich nemal :-) Jasný kluci, já vás chápu. Neberte můj komentář tak vážně :-). Já se jich nepotřebuju zbavit za každou cenu :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 9. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2019 ano ano, tak nejak bych si to predstavoval .....Piš barde, střádej, a až budeš mít na Alpinisty, přijď, zúčtujem spolu..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 9. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2019 my přijdem, my přijdem ... my... my přijdem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VendoL Odesláno 26. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2019 (upraveno) Ahoj,zeptam se i tady. zvažuji zda pořídit SPB089 Blue Alpinist. Tak bych chtěl vědět jestli je někdo má,nějaké pocity a tak vše okolo. Měl jsem SARB033 ale byly na mě moc "společenské". Teď si mi nabízí možnost nechat si je dovést ale nějak váhám. Upraveno 26. října 2019 uživatelem VendoL Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se