xbraj19 Odesláno 26. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2019 (upraveno) Ja jsem je měl a byly pěkné, univerzální hodinky. Jedné co mě pořádně štvalo bylo, že se při aplikaci lumibodu netrefili na indexy. Ale to byl asi problem mého kusů. Na kůži jsou modré rozhodně sportovnější než 033 Upraveno 26. října 2019 uživatelem xbraj19 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VendoL Odesláno 26. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2019 Mě se právě víc líbí než zelené, páč na zelených mi úplně nesedí zlaté indexy,i když se to jeví jako nejlepší kombinace barev. Modré v Evropě vyjdou celkem na slušnou pálku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukyn77 Odesláno 28. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2019 Pokud máš možnost je mít za rozumný peníz, tak je ber, bezproblému je tu případně prodáš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
969 Odesláno 28. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2019 Mě se právě víc líbí než zelené, páč na zelených mi úplně nesedí zlaté indexy,i když se to jeví jako nejlepší kombinace barev. Modré v Evropě vyjdou celkem na slušnou pálku...Dej pak vědět, až je budeš případně pouštět. .-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
969 Odesláno 29. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2019 https://www.seiyajapan.com/blogs/news/the-alpinist-will-make-a-comeback-in-jan-2020?fbclid=IwAR3a_y4IEBvbcH2rqj2uefnilJjNQ5M68gnQL3eoCwlGK-w8KiTqWnlZtCE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdaMoss Odesláno 29. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2019 Ten kyklop mi tam teda vůbec nesedí, dvojnásobná cena...zlatý SARB017 vám povím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 29. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2019 77000 na tahu ......to je levnější než nový Sumo ...... je v tom ten novej 70h strojek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 30. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2019 pekne umistene logo seiko. kdyz koukam na zapesti, tak na sarb017 je mozna zbytecne blizko 12 indexu.kyklopa nemusim, ale chapu to jako odkay na starsi modely. skoda, ze tam neni cerveny napis alpinist. na bilem modelu by to vypadalo podle me dobre a nebyl by takovy nudny... na cernem modelu je alespon cervenych 20 bar a ma pekne udelane indexy. zustava velikost pod 40mm? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
969 Odesláno 30. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2019 Mně nějak vadí to ixko :-/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdaMoss Odesláno 30. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2019 Souhlas....to X je divný. Musím si prostě nějak obhájit svý současný žabáky, aby mě náhodou nenapadlo je měnit. Už se chci konečně ustálit :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rudusko Odesláno 30. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2019 moje najpresnejsie hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emef Odesláno 2. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2020 Dneska jsem na Instagramu narazil na nějaký fotky Alpinistů na bico jubilee a asi to musim mít. Jo, trošku se nudim. Kupovali jste někdo někde nějaký? Strapcode mi přijde moc robustní na tydle decentní hodinky, chtěl bych něco víc s vintage nádechem, ať to chrastí jak jubille z SKX Watchgecko vypadá o fous příjemnějc, ale zase Geckota na sponě, no nevim. Někde jsem na netu našel i tipy na Hadley Roma, ale to teda netušim, jestli se ještě prodává a kde. Kristian měl dobrý fotky, to mi přišlo v pohodě. Co to bylo zač? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 2. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2020 Ten je z Geckoty, musíš si k němu ale nechat přibalit koncovky a nejsou plný. Bacha ať nespleteš rozměry:-). Každopádně ten tah je ale super jak funkčně tak vzhledově! Můžu jenom doporučit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emef Odesláno 2. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2020 Jojo, dík, já si to myslel, že ty by sis nějakej aušus z aliexpresu nekoupil. mně přijde dobrá ta jejich slim verze. Že to nemá tu brutální diver sponu, ale jde to blíž k origo alpinistí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 3. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2020 Ten by byl určitě lepší... Až na ten nápis Geckota na sponě no... :-/ Oni ho předělali, já mám ještě trochu jinou sponu. Teď jsem to přeměřil a mám tu slim verzi 3,6 mm tlustou. Tady na těch stránkách jsou lepší popisyhttps://www.watchgecko.com/geckota-solid-warrington-stainless-steel-watch-straphttps://www.watchgecko.com/slim-warrington-push-button-stainless-steel-watch-strap Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emef Odesláno 5. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2020 No přesně, ten nápis. Tak třeba by se s nima šlo domluvit na nějakym kombíčku, že by mi to poskládali. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ITR Odesláno 10. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2020 Foto starsie ale SARBY aj dnes na ruke. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clovenhoof Odesláno 10. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2020 Tady ještě nějaké info a fotky k novým Seiko Alpinist.https://www.hodinkee.com/articles/three-alpinist-watches-seiko-prospex-introducing Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clovenhoof Odesláno 10. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2020 Budou k dostání ve čtyřech variantách (SPB117J1, SPB119J1, SPB121J1 a SPB123J1). Všechny už lze předobjednat např. v Koscomu. ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janoj Odesláno 10. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2020 Ten "date magnifier" ma tam teda dosť irituje. Asi som ešte nedozrel... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se