Tikal Odesláno 19. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2016 (upraveno) Buď v klidu, ten Travexův Ultras návrh stejně neprojde, cígo bude Upraveno 19. prosince 2016 uživatelem Tikal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 19. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2016 Jen takový pokus, co to udělat úplně jednoduše, pouze s hlavou vlka v subcifru, nějak takto... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 19. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2016 Parádní, Bellsi! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Libor_OV Odesláno 19. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2016 Jo, souhlas - návrh Bellse je supr - takto bych do jedněch šel. (Samozřejmě s tím "Nu pagadi" ztvárněným dýnkem.) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 19. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2016 Jako dobrý, ale chce to dát mimo střed, tam bude ručka a chybí mu potápěčské brýle.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
simsa Odesláno 19. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2016 Ještě ty brejle a je to supr... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 19. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2016 Brejle a nápis Nu pogodi a je to parádní! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 19. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2016 Ten nápis se mi osobně líbí dole nad šestkou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 19. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2016 (upraveno) Abych jenom nekecal a také přiložil polínko...Kdyby to nemuselo mít subcifr, tak jedna puristická varianta. Místo potápěče je potápěč /nemá cigáro/Popřípadě by ten vlk šel zmenšit a nacpat ho místo klasického potápěče do kroužku vedle loga.... Upraveno 19. prosince 2016 uživatelem Tikal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 19. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2016 Jako dobrý, ale chce to dát mimo střed, tam bude ručka a chybí mu potápěčské brýle.... Tak ono teoreticky se to může dát mimo střed a rovnou vyretušovat to původní cigáro a na jeho pozici dát vteřinovku, která by jako cigáro vypadala. Asi by bylo možná i dobré subcifr jakoby potlačit, respektive ho nechat ve stejné barvě, jako celý ciferník, aby mohla hlava být větší a jen to umístit tak, aby mu ta vteřinovka jezdila z huby, právě jako to cifáro, možná by to takle bylo ještě lepší, protože hlava která bude jen v půlce subcifru, aby to vyšlo, bude nejspíš vypadat divně - dole bude moc prázdného místa.Ad brýle, to už asi nebude problém naroubovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
simsa Odesláno 19. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2016 Tikalovo návrh se mi zatím líbí nejvíce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 19. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2016 Nejsem grafik, ale myslel jsem toto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kudrnac Odesláno 19. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2016 Já se obávám, že jen obrys vlka bude dost tenký, nevýrazný. Přeci jen je ten obrázek dost malý. Mně se nejvíce líbí ta bellsova varianta - vlk s cigárem v cubciferníku bez ručičky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 19. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2016 No, když je vidět ten potápěč, tak proč by nebyl vidět ten vlk ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kudrnac Odesláno 19. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2016 No, ten potápěč je bílý, ne, jen obrys. Zádná z linek u potápěče není tenčí než nápis Boctok, což už u toho vlka je na první pohled videt, že celý jeho obrys je tenčí linkou, navíc ty detaily jako chlupy atd., podle mě nebudou videt vůbec. Ale třeba se mýlim... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 19. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2016 No, něco na tom bude, ale nezapomeň, že ten můj bastl nemá měřítko a správný font.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kudrnac Odesláno 19. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2016 Jo, ja se nějak do tebe nechci navážet, po pravdě se mi líbí, že hodíš nějaké návrhy (tvoje renovace ošoupaných pouzder jsou úžasný), mě také nejdříve napadlo vyměnit potápěče za vlka, ale bohužel ten vlk má více detailů a ten obrázek bude na ciferníku desně malý. S tou hlavou je zase problém, že podobný obrázek bude na dýnku...Ale neprotlačuju tu svoji vizi, záleží, na čem se tu dohodneme celkově. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
morbo Odesláno 19. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2016 Pokud by šlo jenom o velikost tak tomu by šlo jít trochu naproti třeba takhle. Ale není tam to cigáro no. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 19. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2016 A nebo tak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
daur Odesláno 19. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2016 Tikal,Bells super:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se