vikinho Odesláno 26. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2018 Zpráva pro Brňáky: knížky bych mohl od AndyArona převzít v Praze příští týden a následně předat v Brně. Jen budete muset mít případně trpělivost, nebo být připraveni na večerní dodání V. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mareka01 Odesláno 26. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2018 Počítám s tím, že převezmu knihu pro všechny, kteří u svého jména uvedli že jsou z OV a přitom neuhradili poštu (a očekávám jen krátké setkání/předání na parkovišti). Následně předpokládám nějaké hromadné setkání/posezení v OV a předání knih všem místním. (Cestu do OL primárně absolvuji kvůli předávce a dovozu knih = pokud Xenomorfus chce/může vyzvednutí a dovoz zajistit, budu připraven absolvovat pouze druhý odstavec.) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tittus Odesláno 26. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2018 Andy, za sebe teda musím napsat, že mně by to asi víc vyhovovalo někde u toho nákupáku. Zrovna Holešovice asi nejsou moc dobrý místo na parkování. Měl jsi na mysli nějakej konkrétní nákupák?Ale pokud by to mělo bejt jenom kvůli mně, tak to taky do Holešovic zvládnu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 27. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2018 Mareka01, pojedu zrejme vlakem z Brna, takze tech knih moc nezaberu. Kazdopadne pocitam za sebe s nejakym prispevkem "dovozci" na PHM.Diky za objasneni situace, poprosim tedy taky o vyzvednuti knihy a nebudu to komplikovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 27. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2018 Andy, za sebe teda musím napsat, že mně by to asi víc vyhovovalo někde u toho nákupáku. Zrovna Holešovice asi nejsou moc dobrý místo na parkování. Měl jsi na mysli nějakej konkrétní nákupák?Ale pokud by to mělo bejt jenom kvůli mně, tak to taky do Holešovic zvládnu.Hele, mi to je jedno. Respektive nekde u nakupaku mi to prijde asi jednodussi. Pristavim auto a budu to prodavat z kufru jak samizdat. Mam v podstate nekolik moznosti. Pracuju kousek od Arkad a na P4 jeste nejsou modre zony, da se tu zaparkovat i mimo nakupak. Dalsi varianta je Chodov a nebo Zlicin. Na vsechna tri mista se da dojet jak autem, tak v pohode metrem. Na Cernak bych to taky zvladl. Mozna bych dal dve mista ve dva ruzne dny, ale nechtel bych uplne objizdet celou Prahu dokola na ikskrat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 27. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2018 Andy, myslím, že je na nás všech se přizpůsobit, už to, že se postaráš o nákup a distribuci je úctyhodný počin. Když to bude možné a pro Tebe dost komfortní, tak bych poprosil aspoň o dva termíny, jak jsi sám navrhl, místo si zvol sám ,respektování Tvé volby považuji za slušnost a povinnost, a my bychom Ti mohli jednotlivě třeba napsat (asi snad raději do SZ) kdy (tedy i kde) si to vyzvedneme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tittus Odesláno 27. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2018 (upraveno) Jasně, já vůbec nechtěl, aby to vypadalo, že prudím a nejsem schopen dojet do Holešovic. Klobouk dolů, že jsi se ujal distribuce. Napíšu SZ. Edit: Tak SZ nepošlu. Ahoj, já hodně často jezdím do Nuslí a bydlím na Chodově. Abych ti to co nejméně komplikoval, milerád si dojedu k tobě do práce do okolí Arkád. Kdykoli příští týden. Děkuji! A nebo na hromadné předání. Zase takový problém s tím nemám. Upraveno 27. března 2018 uživatelem Tittus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 27. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2018 Update plateb k dnesnimu dni:Kniha:1. Dokusan - osobně 8.4. Olomouc - zaplaceno2. Honza.Manta - Praha - zaplaceno3. Ricous - pošta robero79 - zaplaceno4. Nickolas - Praha - zaplaceno5. Libor_OV - zaplaceno6. Speedwalker - pošta robero79 - zaplaceno7. palozv - posta robero798. AndyAron - Praha - zaplaceno9. Wizard-ov - zaplaceno10. Andrew - Praha - zaplaceno11. Jörg8x - Olomouc - zaplaceno12. Miroslávek - posta robero79 - zaplaceno13. Robero79 - osobně M.Lázně - zaplaceno14. JaRooN - posta robero79 - zaplaceno15. Rudykopalsson - Ostrava - zaplaceno16. Lamiczka - Brno17. Bajos - posta robero79 - zaplaceno18. Mari - posta robero79 - zaplaceno19. Mareka01 - Ostrava/Olomouc - zaplaceno20. tombed - zaplaceno21. Xenomorfus - Ostrava/Olomouc - zaplaceno22. vlasta66 - posta robero79 - zaplaceno23. par-pa - posta robero79 - zaplaceno24. farky - zaplaceno25. Thor - posta Robero 79 - zaplaceno26. Rodkopf - posta Robero 7927. bobi - Hradec - zaplaceno28. EDYMI - posta SK roberto79 - zaplaceno29. Tittus - Praha - zaplaceno30. Aljoša - posta robero79 - zaplaceno31. Potvor - Praha - zaplaceno32. J.e.n.i.k.82 - Praha - zaplaceno33. Tikal - Praha - zaplaceno34. JR_2010 - zaplaceno35. Hardslimer - Ostrava / převzetí od Mareka01 - zaplaceno36. TOMASS - platba na ceste37. kuncák7 - zaplaceno38. DZOS39. little_w - zaplaceno40. PavelK - Praha - zaplaceno41. lampros - posta robero79 - zaplaceno42. Moty - zaplaceno43. mAra_ - posta robero79 - zaplaceno44. Vikinho - Brno/Praha - zaplaceno45. Shane001 - posta robero79 - zaplaceno46. Dizzy - Brno/Olomouc - zaplaceno47. lukas.78 - zaplaceno48. Michal_R - zaplaceno49. Ricchie - zaplaceno50. Jirka19 - posta robero79 - zaplaceno Takze uz jsme temer vsichni. Lamiczkovi jsem poslal sms. PaloZV predpokladam resi jak prevest penize. Pokud mate nekdo kontakt na Dzose a Rodkopfa, tak jim prosim dejte vedet ohledne platby. V Praze tedy udelame dva ruzne terminy. Ty jeste upresnim. A opravdu to vidim ted jen na predani, bez nejake vetsi akce. Vetsi akci si muzeme udelat az se nam bude houpat vlk na zapesti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikinho Odesláno 27. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2018 (upraveno) Když tak ti to dám Andy za Lamiczku cash a pak si ho zkasíruji Upraveno 27. března 2018 uživatelem vikinho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzos Odesláno 28. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2018 Zaplatil jsem, prosím o kontrolu, zda platba došla. Update plateb k dnesnimu dni:Kniha:1. Dokusan - osobně 8.4. Olomouc - zaplaceno2. Honza.Manta - Praha - zaplaceno3. Ricous - pošta robero79 - zaplaceno4. Nickolas - Praha - zaplaceno5. Libor_OV - zaplaceno6. Speedwalker - pošta robero79 - zaplaceno7. palozv - posta robero798. AndyAron - Praha - zaplaceno9. Wizard-ov - zaplaceno10. Andrew - Praha - zaplaceno11. Jörg8x - Olomouc - zaplaceno12. Miroslávek - posta robero79 - zaplaceno13. Robero79 - osobně M.Lázně - zaplaceno14. JaRooN - posta robero79 - zaplaceno15. Rudykopalsson - Ostrava - zaplaceno16. Lamiczka - Brno17. Bajos - posta robero79 - zaplaceno18. Mari - posta robero79 - zaplaceno19. Mareka01 - Ostrava/Olomouc - zaplaceno20. tombed - zaplaceno21. Xenomorfus - Ostrava/Olomouc - zaplaceno22. vlasta66 - posta robero79 - zaplaceno23. par-pa - posta robero79 - zaplaceno24. farky - zaplaceno25. Thor - posta Robero 79 - zaplaceno26. Rodkopf - posta Robero 7927. bobi - Hradec - zaplaceno28. EDYMI - posta SK roberto79 - zaplaceno29. Tittus - Praha - zaplaceno30. Aljoša - posta robero79 - zaplaceno31. Potvor - Praha - zaplaceno32. J.e.n.i.k.82 - Praha - zaplaceno33. Tikal - Praha - zaplaceno34. JR_2010 - zaplaceno35. Hardslimer - Ostrava / převzetí od Mareka01 - zaplaceno36. TOMASS - platba na ceste37. kuncák7 - zaplaceno38. DZOS - Olomouc - platba na ceste/zaplacena39. little_w - zaplaceno40. PavelK - Praha - zaplaceno41. lampros - posta robero79 - zaplaceno42. Moty - zaplaceno43. mAra_ - posta robero79 - zaplaceno44. Vikinho - Brno/Praha - zaplaceno45. Shane001 - posta robero79 - zaplaceno46. Dizzy - Brno/Olomouc - zaplaceno47. lukas.78 - zaplaceno48. Michal_R - zaplaceno49. Ricchie - zaplaceno50. Jirka19 - posta robero79 - zaplaceno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 29. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2018 Update k dnesnimu dni. Kniha:1. Dokusan - osobně 8.4. Olomouc - zaplaceno2. Honza.Manta - Praha - zaplaceno3. Ricous - pošta robero79 - zaplaceno4. Nickolas - Praha - zaplaceno5. Libor_OV - zaplaceno6. Speedwalker - pošta robero79 - zaplaceno7. palozv - posta robero798. AndyAron - Praha - zaplaceno9. Wizard-ov - zaplaceno10. Andrew - Praha - zaplaceno11. Jörg8x - Olomouc - zaplaceno12. Miroslávek - posta robero79 - zaplaceno13. Robero79 - osobně M.Lázně - zaplaceno14. JaRooN - posta robero79 - zaplaceno15. Rudykopalsson - Ostrava - zaplaceno16. Lamiczka - Brno17. Bajos - posta robero79 - zaplaceno18. Mari - posta robero79 - zaplaceno19. Mareka01 - Ostrava/Olomouc - zaplaceno20. tombed - zaplaceno21. Xenomorfus - Ostrava/Olomouc - zaplaceno22. vlasta66 - posta robero79 - zaplaceno23. par-pa - posta robero79 - zaplaceno24. farky - zaplaceno25. Thor - posta Robero 79 - zaplaceno26. Rodkopf - posta Robero 79 - zaplaceno27. bobi - Hradec - zaplaceno28. EDYMI - posta SK roberto79 - zaplaceno29. Tittus - Praha - zaplaceno30. Aljoša - posta robero79 - zaplaceno31. Potvor - Praha - zaplaceno32. J.e.n.i.k.82 - Praha - zaplaceno33. Tikal - Praha - zaplaceno34. JR_2010 - zaplaceno35. Hardslimer - Ostrava / převzetí od Mareka01 - zaplaceno36. TOMASS - platba na ceste37. kuncák7 - zaplaceno38. DZOS - Olomouc - zaplaceno39. little_w - zaplaceno40. PavelK - Praha - zaplaceno41. lampros - posta robero79 - zaplaceno42. Moty - zaplaceno43. mAra_ - posta robero79 - zaplaceno44. Vikinho - Brno/Praha - zaplaceno45. Shane001 - posta robero79 - zaplaceno46. Dizzy - Brno/Olomouc - zaplaceno47. lukas.78 - zaplaceno48. Michal_R - zaplaceno49. Ricchie - zaplaceno50. Jirka19 - posta robero79 - zaplaceno Zbyva nam Palo a Lamiczka. Lamiczka nereaguje, takze asi zkasnu vikinha Jsou to ale jen dva kusy, to uz se da resit individualne. Diky chlapi za bleskovou reakci a spolupraci. Zitra potvrdim vyzvednuti knizek a naplanujeme predani. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 29. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2018 Prosím dopsat u 9. wizze, 20. tombeda a 29. farkyho předání Marekovi01 dovoz Ostrava, díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 29. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2018 (upraveno) To vas asi bude jeste vic. Vedu si to interne, ale dik za info.Akorat carodej v tom dela bordel bo poslal prachy aji za poctu. Tak mu dluzim tri Ostravary Upraveno 29. března 2018 uživatelem AndyAaron Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 30. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2018 Tak ja jsem na miste Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 30. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2018 Dobře tyy!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 30. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2018 A vypadá to,že i počasí ti přeje . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 30. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2018 Super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 30. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2018 Pocasi je krasne, jen nemam zadne ruske casy, tak jsem vzal zapadacke hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robero79 Odesláno 30. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2018 (upraveno) tak jsem sedl ke kompu, že vám sem dám malou fotoreportáž z dnešního setkání s AndyAaronem a madam Rusakovovou v Mariánských Lázních a večer jsem zahájil "úspěšně" tím, že jsem si nalil celého panáka 12* Metaxy do klávesnice.... :-) no to dopadne... :-) Upraveno 30. března 2018 uživatelem Robero79 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 30. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2018 Nevím jak metaxa, mně ho kafe s cukrem popravilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se