Xenomorfus Odesláno 26. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2018 takze limitka je komplet rozobrana ... ?Jo, uz asi rok predtim, nez vysla ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 26. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2018 no pekne ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 26. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2018 no pekne ... nesmíš tak dlouho spát Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 26. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2018 uz budem bdelejsi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 26. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2018 vydržaj, ono se něco objeví... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 26. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2018 Ja, abych ostatnim nezkazil dojem, fotit nic nebudu, ale fakt parada. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 26. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2018 Ale no tak trochu odvahy! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 26. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2018 Jasný,nahoď photo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 26. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2018 "Svoju hlbokú úctu skladám, pred vami moji drahí" Děkuji pánové organizátoři, nebojím se říci tvůrci téhle limitky. Dotáhli jste to do neuvěřitelného rozměru, tohle jsem opravdu nečekal... Nádhera! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j.e.n.i.k.82 Odesláno 26. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2018 Já bych je zase tolik nechválil.. Čekal jsem hodinky za pár kaček na běžné nošení a oni to vymyslí i s krabicí, hadříkem na čištění, vystěžejkovačem, knížkou atd. a já to mám teď strach dát na ruku, aby kousek téhle skládačky náhodou neobdržel nějaký šrám. Fakt tam měly být ještě jedny hodinky bez čísla na normální nošení.Pěkně vám děkuju! :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 26. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2018 Já bych je zase tolik nechválil..Čekal jsem hodinky za pár kaček na běžné nošení a oni to vymyslí i s krabicí, hadříkem na čištění, vystěžejkovačem, knížkou atd. a já to mám teď strach dát na ruku, aby kousek téhle skládačky náhodou neobdržel nějaký šrám. Fakt tam měly být ještě jedny hodinky bez čísla na normální nošení.Pěkně vám děkuju! :-D mas recht, asi si dokoupim Rusky Standard, hru, nozik a nekde necham sfalsovat to triko a budu mit fejkovy "ultra grounding fathers" level limitky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aljoša Odesláno 26. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2018 Tak uz je mam take doma, je to naprosta bomba Dekuji organizatorum za suprove odvedenou praci a take Marcusovi ze mi je priblizil do Brna Koukam ze je asi pulka lidi bude nosit a pulka ne, hodne premyslim co budu delat ja Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zhrado Odesláno 26. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2018 Ja, abych ostatnim nezkazil dojem, fotit nic nebudu, ale fakt parada. :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 26. listopadu 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2018 Musite do toho jit po hlave. Hodinky na ruku a je to! Boli to jen napoprve Ale chapu to, taky bych asi mel podobne dilema. Ale kdyz uz to stalo tolik usili a teseni, byla by skoda mit z toho suplikovky. Taky nezapominejte, ze to jsou Amfibie, ty uz z podstaty neco vydrzi! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 27. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2018 Mantak rikal, ze ma specialni kosili.. a ze vzdycky kdyz se amfibiim neco stane, tak je strci do te kosile a ona to vylesti.. tak vod tý doby nosim vlkovky uplne v klidu.. prinejhorsim pudou k mantakovi do kosile.. :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 27. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2018 Takovou? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 27. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2018 No tvl. To fasujou řezníci ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysiak Odesláno 27. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2018 Bunka Bratislava a okolie potvrdzuje uspesne prevzatie zasielky a je to fakt pecka. Taku radost pri vybalovani som asi este nemal pri ziadnych hodinkach. Velke DAKUJEM organizatorom a clenovi xprcz01 za osobne dorucenie a prijemny pokec. P.S. keby som o korunke a jej spravani necital dopredu, asi by ma drblo hned na mieste, ze je pokazena Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 27. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2018 Tak jsem si před chvilkou vyzvedl u JR svých víc než pár hodinek a jsem opravdu nadšený.Škoda, že je uvidím až o vánocích...Všem organizátorům děkuji za jejich práci a trpělivost a JR za milý pokec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMASS Odesláno 27. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2018 To ze tahle limitka ma koule vime uz od zacatku... ale ze to kluci maji takhle velky.... tusil malokdo Přijde chlápek k doktorovi a povídá: "Pane doktore, já mám jedno varle větší jak druhý." Doktor na to: "Ale, to je normální, že jedno varle má muž o něco větší jak druhý." "Ale pane doktore, u mě je to abnormální!" "Tak mi to ukažte!" Chlápek vyhodí varle na stůl, doktor se začne strašně smát a volá vedle do místnosti: "Sestři, pojďte se podívat, to jste ještě v životě neviděla!" Sestřička přiběhne, začne se hrozně řehtat a chlápek povídá: "Já jsem věděl, že se mi budete smát, tak jsem vám ukázal to menší!" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se