AndyAaron Odesláno 29. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2019 Ahoj Jirko, Diky za tenhle napad a jeho vykopnuti. Za sebe navrhuji predvecer, tedy ctvrtek 13.6.2019. Misto pak muzem urcit dle poctu. Jakekoliv protinavrhy vitany Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robero79 Odesláno 29. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2019 vzhledem k tomu, ze se jedna o vsedni den, tak moje ucast bude symbolicka, pokynu vam levici na fotce v tomto vlakne. do Phy to nedavam. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j.e.n.i.k.82 Odesláno 29. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2019 Já jsem pro.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 29. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2019 13. 6. 2019 je pro mne perfektní termín. Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 30. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2019 Pokusím se Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 30. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2019 Tak já se dnes dozvěděl, že 13.6. budu služebně mimo Prahu, tak tento termín je pro mne bohužel špatně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 30. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2019 No vzhledem k tomu, ze zajemcu se tu zrovna extra moc neozvalo, tak nevim... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 30. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2019 A berete I druhovlastniky? Možná by mi to vyšlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 8. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2019 Nápad pěkný, výlet bych si udělal, ale jedině přes víkend. V týdnu to nedám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robero79 Odesláno 10. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2019 tak nam vlci tyden zacina, ja mam prezuto na kancl, jsem pripraven.... Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j.e.n.i.k.82 Odesláno 11. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2019 Já kalendář přetočil kolegům a na dva týdny odjel.. Aspoň jim to tam vydrží :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robero79 Odesláno 13. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2019 skoro to vypada, ze vyroci tu slavim sam... :-( Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j.e.n.i.k.82 Odesláno 13. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2019 Já slavím prací.. Ale radši bez vlka - ona by mu sbíječka nemusela udělat dobře.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bajos Odesláno 14. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2019 Taky slavím, už 14 dni na ruce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 14. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2019 Ja dnes otevrel krabicku, pokochal se, popral hezke narozeniny a zase zavrel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 14. června 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2019 Ahoj kluci. Tak jsem po pul roce zase tady. Odkladal jsem navrat (nic se nedelo, jen castecne vyhoreni, castecne vycerpani, a castecne provozni starosti... proste zivot), ale tak nejak vnitrne jsem si rikal, ze nejpozdeji na vyroci se ukazu, i kdyby cert na koze jezdil. A nestacim se divit, jak se to tady toci, to je samej prodej a akvizice... pro cca polovinu se od zacatku melo pocitat s dvema kusy, co? Jeden do supliku, jeden na noseni A pochopitelne mam dneska na ruce svoje nula nula jednicky Preji vsem pekny den. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 15. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2019 Musel jsem také. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
daur Odesláno 19. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2019 Levná bazén guma z Aliexpressu. Všechny moc zdravím a přeji pohodové prázdniny Má rychlo upínání, tak přezutí bylo rychlostí blesku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 24. června 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2019 Taky jsem ted nedavno ponosil. Pratele, mam takovou prosbu. Kdyby jste vedeli o nekom, kdo je uz z jakehokoliv duvodu nechce, rad bych jednomu dobremu kamaradovi jedny poridil. Mel jsem byt proziravejsi, jako Honza Manta, a zamluvit si jich vic Takze kdyby nekdo chtel mit jistotu, ze budou mit dobry domov a nositele, ktery je oceni, tak je nabidnete zpatky tatkovi limitky. Opravdu budu velice rad. P.S. Jsem si vedom, ze v poptavkovem vlakne by to bylo vhodnejsi, ale taky by to tam asi rychleji zapadlo. Dekuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 25. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2019 Dej sem víc fotek na tom meshi, vypadá to dost dobře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se