kuncák7 Odesláno 9. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2019 a kolik jsi v cervenejch?Radši se neptej, protože většího blba jsi naživo asi dlouho neviděl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 9. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2019 He, he, já to mám úplně stejně, hodinky za kilo+ tahám i na zahradu a tyhle krásky za bůra chodím s pokorou občas vyndat z krabičky, my jsme dobří pacienti... Mám to úplně stejně. Tyhle jsem měl na ruce jednou a bál jsem se o ně, jako by to byly P. F.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 9. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2019 Radši se neptej, protože většího blba jsi naživo asi dlouho neviděl....pocitam, ze tak dvoje za puvodni cenu ;-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 10. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2019 Radši se neptej, protože většího blba jsi naživo asi dlouho neviděl.Myslím, že máš talent na nákupy.... za levno koupit, za levno prodat a po čase draze koupit zpět. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 10. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2019 Ty vole Marťas, prodej všechen ten bordel co máš, kup si zpět Expy (nebo už je zase máš?), nebo Suby a vyser se už tady na to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 10. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2019 Ty vole Marťas, prodej všechen ten bordel co máš, kup si zpět Expy (nebo už je zase máš?), nebo Suby a vyser se už tady na to. Které expy myslíš - černé nebo bílé ? Mám oboje. Xenouši- jsi poměrně přesně blízko :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 10. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2019 Myslím, že máš talent na nákupy.... za levno koupit, za levno prodat a po čase draze koupit zpět. :-) Já vím, mě je tak nějak trapný vydělávat na tom a tak to nabízím max za to, co jsem to koupil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 10. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2019 Které expy myslíš - černé nebo bílé ? Mám oboje.Tak si nech ty dvoje Expy a chod se sem uz jen koukat a smat se ostatnim. Myslim to s tebou dobre! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 10. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2019 Tak si nech ty dvoje Expy a chod se sem uz jen koukat a smat se ostatnim. Myslim to s tebou dobre!Kdybych tohle uměl, tak jsem skončil dávno. Já ale hledám ty jedny definitivní :-). Vím, na to jsem tu krátce, ale přijdu na to sám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 10. října 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2019 Kuncaku, me to nahodou potesilo, zes je zase koupil zpatky. Vazne. A nevim, jestli to je vubec realne ti to prat, ale presto bych ti pral, aby ti vydrzely tentokrat dele Znas to, Rolexky ma kazdej druhej, tyhle ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quido Morava Odesláno 10. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2019 .... Já ale hledám ty jedny definitivní :-). Vím, na to jsem tu krátce, ale přijdu na to sám. Jsem tu sice o necelý rok méně, než Ty, ale přesto - prozradím Ti jedno tajemství - definitivní neexistují;nicméně ta cesta hledání zlatého grálu je prima, ne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 11. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2019 Já vím.Teď ještě jednám s nynějším majitelem, aby se mi vrátilo me původní číslo a zároveň napovím-povolení zabíjet :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bezous Odesláno 17. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2019 Zajíc v Moskvě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Já ml. Odesláno 17. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2019 Ahoj chlapi, chtěl bych Vás požádat, jestli někdo nemá k dispozici dig. verzi textu k průvodnímu listu (vývoj hodinek), který byl součástí limitky. Chtěl bych dát tátovi Amphibie k vánocům a tento text mu k tomu přiložit, ale jsem línej to přepisovat z papíru. Předem děkuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 17. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2019 Zkus napsat Jr2010, je jedním z otců téhle hodinek a má skoro vše. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Já ml. Odesláno 17. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2019 Děkuji, napíšu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 17. prosince 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2019 Nezkracenou verzi mam kdyz tak tady v podpisu (Analyza...). Ten jednostrankovy vytah byla zkracena verze tohodle pdfka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 17. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2019 Nezkracenou verzi mam kdyz tak tady v podpisu (Analyza...). Ten jednostrankovy vytah byla zkracena verze tohodle pdfka. Tebe náčelníku jsem si ani nedovolil jmenovat :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Já ml. Odesláno 17. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2019 Nezkracenou verzi mam kdyz tak tady v podpisu (Analyza...). Ten jednostrankovy vytah byla zkracena verze tohodle pdfka. Mockrát děkuji, výborný článek... To je ještě lepší, než jsem doufal... Díky i ostatním za ochotu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 19. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2019 Mám to úplně stejně. Tyhle jsem měl na ruce jednou a bál jsem se o ně, jako by to byly P. F.. Sem je ještě ani nenatáhl a stále jsou jen vystavené ve vitrině (v otevřené krabce) Na ruce samozřejmě nebyly nikdy :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se