Honza.manta Odesláno 30. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2019 70%, žádná sláva. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 30. prosince 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2019 Teda Honzo! Tech Nu pogodi! mas plnou kabelku a ted takhle! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 31. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2019 Nojo no, Lendl taky netrefil každej míček. A já mám jen jedny. Zbytek má rodina. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Valderek Odesláno 3. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2020 Já bych je chtěl tenkrát jsem to pekne zazdil. Odesláno z mého SM-N960F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 19. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2020 Na rozkaz nejvyššího zde dávám tuhle vlčí fotku. Vlk a Vlkovky spolu na cestě do hospody. (Snad je to to správné vlákno, bo sem dostal pojeb ve vlákně "Amfibija") .Ponechávám bez komentáře, foceno "na Kuncáka". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 19. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2020 Pecka! Jsi prostě ambasador... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 27. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2020 nechám vlka proběhnout Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 22. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2020 Přátelé držte se, v rusku téměř žádné případy nákazy, tak jsem zahodil roušku a nasadil jejich ochranné pomůcky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PEtrS Odesláno 8. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2020 Trochu to tu oživím, když je mám dnes na ruce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 14. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2020 Na rozkaz nejvyššího zde dávám tuhle vlčí fotku. Vlk a Vlkovky spolu na cestě do hospody. (Snad je to to správné vlákno, bo sem dostal pojeb ve vlákně "Amfibija") .Ponechávám bez komentáře, foceno "na Kuncáka".Okamžitě, ale okamžitě mi pošli SZ, kde jsi to triko sehnal, svůj další život bez něj si už nedokážu představit! A abych nebyl OT, jsou malé, ale mám je moc rád. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 14. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2020 Zjistim, dostal jsem to tricko od kamaradky pod "jolku". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 14. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2020 Aliexpres. A je tam i v potapecskem! A nasel jsem si i retro Sandokana Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 14. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2020 Tak to tady napisu verejne. Kamoska triko koupila v nejakem obchode "House". Pry to byla nejaka "sezonni nabidka". Takze ho nemaji bezne. Ale urcite to pujde nekde z Ciny sehnat (jak pise Nikolas) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 14. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2020 Ale ted se znova divam a to z Alika je trosku jine - neni tam ten vlk tak velky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 14. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2020 Že jste to vy, kluci, tak přikládám foto trička a detail "štítku". Vypadá to na původ z ruska. Teda ne, že by si to nenechali dělat v číně, ale je tam ruská adresa....Víc už nepomůžu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 14. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2020 to mas z fashion predajne s nazvom "House", v kazdom obchodaku bude urcite nejaka. mavaju tam edicie s filmami, mozno este vlk bude. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 14. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2020 to mas z fashion predajne s nazvom "House", v kazdom obchodaku bude urcite nejaka. mavaju tam edicie s filmami, mozno este vlk bude.Ano, píšu to v předchozím příspěvku, že to kámoška koupila v obchodě s názvem "House" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 14. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2020 Jop, slepy som, starnem, korona, atd...Tak nazdravie:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 12. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2020 Tak jsem je vzal provětrat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 13. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2020 Radost pohledět, až mi slza ukápla...musím se s nimi zase pomazlit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se