Přejít na obsah

Vostok Amphibia - 50. výročí Ну, погоди!

Doporučené příspěvky

Tak jsem si dovolil přidat anketu o vzhledu korunky. Tak schválně.

nějak mi nejde hlasovat pro zajíce, aniž bych nejdříve odstranil svoji volbu na cifr... :-( asi nějaký šotek...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já tedy nevím, ale není to příliš brzy hlasovat? Trochu bych to nejprve nechal rozdiskutovat, očekával jsem nějaké návrhy, klidně i v podobě obrázků, já bych se to pokusil zhmotnit do vizualizací...takhle se jednak vychází jen z toho, co jsem tady v minulosti naprskal, a ani z té ankety nevyplývá, o jakého zajíce se vlastně jedná. 

Odkaz ke komentáři

tak jsem se pokusil posbírat všechny příspěvky s návrhy korunek, ať se o tom můžeme pobavit... bohužel jsem musel odstranit obrázky... ale odkazy na konverzace snad budou fungovat

Já bych se tedy za zajíce na korunce přimluvil, zejména, pokud je to proveditelné. Patří to k tomu seriálu a bude to zajímavý prvek, který tu limitku doladí do posledního detailu. Určitě se dá na tom provedení ještě zapracovat, jen bych doporučil podívat se na korunku hodinek, které máte právě na ruce (a nepochybuji, že tam nějaké máte) a promítnout si tam v duchu ten tvar. Lépe si tak uvědomíte, že půjde o tak titěrnou záležitost, že to co na vás z fotek, x krát zvětšených, třeba moc "vříská", bude v tom rozměru milý zajíček ve své, charakteristicky čisté, substanci :)

attachicon.gifKorunky zajíc souhrnně.jpg

Skutečná velikost, i když to působí na fotce neuvěřitelně, by měla vypadat nějak takhle...

attachicon.gifkorunka zajíc skutečná velikost.png

V tom případě by to mohlo vypadat třeba takhle, ale neznám jejich technologické možnosti.

attachicon.gifkorunka zajíc9.png

Dávám tedy, vzhledem k připomínkám, zjednodušenější, realizovatelnější verzi.

Tak, jak jsem slíbil, vytvořil jsem ještě náhledy, jak by vypadala korunka s vygravírovaným obrysem zajocha a v reversní podobě odfrézováním.

Tak jsem ještě vytvořil, jen tak pro představu, nějaké varianty korunky se zajícem a logem chronomagu.

Já toho zajíce zkusil vytvořit tak, aby to vystihovalo ty základní rysy postavy a přitom to šlo nějak zrealizovat, vygravírovat, vyfrézovat, nebo já nevím co...

Mě osobně to nepřijde úplně blbý, jasně, je to takový "dětský", ale patří to do příběhu. Ještě bych mu mohl udělat hubu, ale nechtěl jsem to moc komplikovat, už ty oči, nos a uši jsou dost velká komplikace...

Tak jsem mu zkusil udělat tu hubu...

Jirko, ten napad s tlapou na korunce je dobrej, uz to tady probehlo. Jen by bylo asi lepsi, kdyby to nebyl jen otisk vlci stopy, Vlk mel trosku jinou tlapu:

akze bych pouzil zjednoduseny obrys skutecne tlapy toho naseho vlka:

Hezký den, vytvořil jsem z dlouhé chvíle jen takový náhled, jak by třeba mohla vypadat korunka, v provedení gravírovaném a potištěném (laserovaném)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...