AndyAaron Odesláno 29. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2017 Ja u korunky pujdu s vetsinou. Logo chronomagu mi tam prijde estetictejsi, zajic tam zase asi dava vetsi smysl. Takze za me oboje cajk. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stankoff Odesláno 29. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2017 http://forum.chronomag.cz/index.php?app=core&module=attach§ion=attach&attach_rel_module=post&attach_id=666886 Dávám přednost logu chronomagu ale i s komoušem zajochem jsem se už smířil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
travex Odesláno 29. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2017 Mít na hodinkách logo hodinek mi přijde hnutý. Naopak zajíc je výbornej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robero79 Odesláno 29. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2017 za me budu hlasovat pro zajice, ale logo chronomagu je taky ok, beru jakoukoliv variantu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 29. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2017 Jsem pro zajice...a dotaz-to vazne mate nekdo potrebu korunku stelovat tak, aby licovala, respektive vam vadi, kdyz je treba logo vzhuru nohama? Neco mi rukama proslo, ale tohle me opravdu nikdy nenapadlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 30. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2017 Saso, od te doby co mam Rado, kde kdyz se zasroubuje korunka, tak je vzdy pekne zarovnana dole, tak to ted vyzaduju u vsech hodinek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bezous Odesláno 30. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2017 Já volím zajíce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Libor_OV Odesláno 30. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2017 Radši bych zajíce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 30. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2017 Tak jsem si dovolil přidat anketu o vzhledu korunky. Tak schválně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robero79 Odesláno 30. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2017 Tak jsem si dovolil přidat anketu o vzhledu korunky. Tak schválně.nějak mi nejde hlasovat pro zajíce, aniž bych nejdříve odstranil svoji volbu na cifr... :-( asi nějaký šotek... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zbuddy Odesláno 30. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2017 nějak mi nejde hlasovat pro zajíce, aniž bych nejdříve odstranil svoji volbu na cifr... :-( asi nějaký šotek...dtto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 30. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2017 Já tedy nevím, ale není to příliš brzy hlasovat? Trochu bych to nejprve nechal rozdiskutovat, očekával jsem nějaké návrhy, klidně i v podobě obrázků, já bych se to pokusil zhmotnit do vizualizací...takhle se jednak vychází jen z toho, co jsem tady v minulosti naprskal, a ani z té ankety nevyplývá, o jakého zajíce se vlastně jedná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robero79 Odesláno 30. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2017 tak jsem se pokusil posbírat všechny příspěvky s návrhy korunek, ať se o tom můžeme pobavit... bohužel jsem musel odstranit obrázky... ale odkazy na konverzace snad budou fungovat Já bych se tedy za zajíce na korunce přimluvil, zejména, pokud je to proveditelné. Patří to k tomu seriálu a bude to zajímavý prvek, který tu limitku doladí do posledního detailu. Určitě se dá na tom provedení ještě zapracovat, jen bych doporučil podívat se na korunku hodinek, které máte právě na ruce (a nepochybuji, že tam nějaké máte) a promítnout si tam v duchu ten tvar. Lépe si tak uvědomíte, že půjde o tak titěrnou záležitost, že to co na vás z fotek, x krát zvětšených, třeba moc "vříská", bude v tom rozměru milý zajíček ve své, charakteristicky čisté, substanci Korunky zajíc souhrnně.jpg Skutečná velikost, i když to působí na fotce neuvěřitelně, by měla vypadat nějak takhle... korunka zajíc skutečná velikost.png V tom případě by to mohlo vypadat třeba takhle, ale neznám jejich technologické možnosti. korunka zajíc9.png Dávám tedy, vzhledem k připomínkám, zjednodušenější, realizovatelnější verzi. Tak, jak jsem slíbil, vytvořil jsem ještě náhledy, jak by vypadala korunka s vygravírovaným obrysem zajocha a v reversní podobě odfrézováním. Tak jsem ještě vytvořil, jen tak pro představu, nějaké varianty korunky se zajícem a logem chronomagu. Já toho zajíce zkusil vytvořit tak, aby to vystihovalo ty základní rysy postavy a přitom to šlo nějak zrealizovat, vygravírovat, vyfrézovat, nebo já nevím co...Mě osobně to nepřijde úplně blbý, jasně, je to takový "dětský", ale patří to do příběhu. Ještě bych mu mohl udělat hubu, ale nechtěl jsem to moc komplikovat, už ty oči, nos a uši jsou dost velká komplikace... Tak jsem mu zkusil udělat tu hubu... Jirko, ten napad s tlapou na korunce je dobrej, uz to tady probehlo. Jen by bylo asi lepsi, kdyby to nebyl jen otisk vlci stopy, Vlk mel trosku jinou tlapu: akze bych pouzil zjednoduseny obrys skutecne tlapy toho naseho vlka: Hezký den, vytvořil jsem z dlouhé chvíle jen takový náhled, jak by třeba mohla vypadat korunka, v provedení gravírovaném a potištěném (laserovaném) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robero79 Odesláno 30. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2017 V tom případě by to mohlo vypadat třeba takhle, ale neznám jejich technologické možnosti. korunka zajíc9.png byl bych pro tohohle původního zajíce, než nějaké "jako" zajíc obrysy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavelK Odesláno 30. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2017 V tom případě by to mohlo vypadat třeba takhle, ale neznám jejich technologické možnosti. korunka zajíc9.png Jsem pro zajíce, nejlépe pro tohoto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 30. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2017 Tak jsem anketu o cifr odstranil - stejně je to ukončené a je to remíza, jak zde všichni vědí.Dávám hlas hlodavci - bude mi ctí mu kroutit krkem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 30. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2017 Trochu tu orientaci ve stávajících návrzích zjednoduším. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 30. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2017 Osobne bych hlasoval pro c.11 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 30. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2017 Já bych začal tím, jestli zajíc nebo logo. Potom můžeme ladit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 30. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2017 (upraveno) Dyk ti to hlasování zase nefunguje.... Upraveno 30. ledna 2017 uživatelem Tikal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se