Rudykopalsson Odesláno 12. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2017 Nedáme radši anketu, kdo bude chtít k hodinkám sako, kdo kraťasy a kdo obojí? Sendvič mi přijde už takovej vyčpělej... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 12. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2017 Boxerky s prodlouženou nohavičkou. :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 12. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2017 Srandičky, srandičky, ale trochu vážněji. Zajímalo by vás, v rámci limitky, nějaké zvláštní balení, třeba nějaký přebal na originální krabku? A případně jaké a kolik byste byli ochotni do toho vrazit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 12. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2017 Nedáme radši anketu, kdo bude chtít k hodinkám sako, kdo kraťasy a kdo obojí? Sendvič mi přijde už takovej vyčpělej...Výbornej nápad. Jsem pro kraťasy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 12. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2017 Digihra v baleni je samozrejmosti, predpokladam. No a do ceho to zabalit...do tech trencli? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saida Odesláno 12. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2017 (upraveno) Nějaké pěkné origo balení potěší. Obávám se ,že se ovšem znovu zasekne na autorských právech. Buďme rádi,že je dohodnuto(snad)to co je. Nevím o jakém časovém horizontu je řeč. Mě by zajímala prozatím např někam závazněji vedená diskuze na téma obutí.Doufám,že ten nato není jediná alternativa. Upraveno 12. prosince 2017 uživatelem saida Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 12. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2017 Co se pamatuji, tak by měly být na modré gumě. Což mně maximálně vyhovuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saida Odesláno 12. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2017 To si pamatujem stejně,ale neberu to jako konečnou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robero79 Odesláno 12. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2017 me by se jako baleni libila krabka ve tvaru nadrze vlkovy masiny s tou hanbatou pin-up vlcici... snad najdu nejaky printscreen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robero79 Odesláno 12. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2017 tak jsem neco nasel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
daur Odesláno 12. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2017 Srandičky, srandičky, ale trochu vážněji. Zajímalo by vás, v rámci limitky, nějaké zvláštní balení, třeba nějaký přebal na originální krabku? A případně jaké a kolik byste byli ochotni do toho vrazit...Nebude to jednoduché, protože je tady mrak názorů. Navrhnout tři varianty a trošku to zjednodušit? 1. holátko2. plus náhradní tah, řemen, strap atd.3. prémiové balení (trencle, harpuna, GAZ-21 a jiné k.k.tiny) Upozorňuji, že to bude celé přidělávat hodně starostí tvůrcům této limitky. Jinak jsem pro každou špatnost.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 12. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2017 (upraveno) Jen úvaha, jestli by se ta autorská práva na krabičku nedaly obejít přes nějakou fotobanku... Upraveno 12. prosince 2017 uživatelem Andrew Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 12. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2017 Ještě je taky varianta, že případné balení (přebal) nemusí podléhat autorským právům... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 12. prosince 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2017 Souhlasim s JR_2010. Celkem uz ted verim, ze se to bude dat majitelce vysvetlit. Nakonec se z ni vyklubala velmi komunikativni a ferova pani. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 12. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2017 Stejne ten prebal musi nekdo navrhnout a kecajici vetsina ( vcetne me ) stejne nic nevymysli.Ale je to dobrej napad.Az se vratim domu, pujdu hledat tu digi hru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trojan Odesláno 12. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2017 Hele kluci, a co k tomu udelat nejakou peknou skladanou brozurku, kde by mohl bejt popis vyvoje hodinek a pak neco o serialu? Idealni by to bylo bilingvni, cestina a rustina pripadne anglictina.Starej papir, font, grafika. S tim bych klidne dle svych moznosti pomohl.Jinak doufam ze jsem tu nepichl do vosiho hnizda s tim cifernikem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 12. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2017 Brozurka fajn napad...ale anglictinu ne! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trojan Odesláno 12. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2017 Já s tim souhlasim, jen kdybychom náhodou chtěli bejt hodně světový. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Libor_OV Odesláno 12. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2017 Jo, brožurku o vzniku limitky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 12. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2017 Hele kluci, a co k tomu udelat nejakou peknou skladanou brozurku, kde by mohl bejt popis vyvoje hodinek a pak neco o serialu? Idealni by to bylo bilingvni, cestina a rustina pripadne anglictina.Starej papir, font, grafika. S tim bych klidne dle svych moznosti pomohl. Jinak doufam ze jsem tu nepichl do vosiho hnizda s tim cifernikem... Paráda. To bude pecka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se