Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Srandičky, srandičky, ale trochu vážněji. Zajímalo by vás, v rámci limitky, nějaké zvláštní balení, třeba nějaký přebal na originální krabku? A případně jaké a kolik byste byli ochotni do toho vrazit...

Odesláno

Nedáme radši anketu, kdo bude chtít k hodinkám sako, kdo kraťasy a kdo obojí? Sendvič mi přijde už takovej vyčpělej...

Výbornej nápad. Jsem pro kraťasy ;)

post-44633-0-31165100-1513081320_thumb.jpg

Odesláno (upraveno)

Nějaké pěkné origo balení potěší. Obávám se ,že se ovšem znovu zasekne na autorských právech. Buďme rádi,že je dohodnuto(snad)to co je. Nevím o jakém časovém horizontu je řeč. Mě by zajímala prozatím např někam závazněji vedená diskuze na téma obutí.Doufám,že ten nato není jediná alternativa.

Upraveno uživatelem saida
Odesláno

me by se jako baleni libila krabka ve tvaru nadrze vlkovy masiny s tou hanbatou pin-up vlcici... snad najdu nejaky printscreen

Odesláno

Srandičky, srandičky, ale trochu vážněji. Zajímalo by vás, v rámci limitky, nějaké zvláštní balení, třeba nějaký přebal na originální krabku? A případně jaké a kolik byste byli ochotni do toho vrazit...

Nebude to jednoduché, protože je tady mrak názorů. Navrhnout tři varianty a trošku to zjednodušit? 

1. holátko

2. plus náhradní tah, řemen, strap atd.

3. prémiové balení (trencle, harpuna, GAZ-21 a jiné k.k.tiny)

Upozorňuji, že to bude celé přidělávat hodně starostí tvůrcům této limitky. Jinak jsem pro každou špatnost..

post-6808-0-48525700-1513085941_thumb.jpg

Odesláno (upraveno)

Jen úvaha, jestli by se ta autorská práva na krabičku nedaly obejít přes nějakou fotobanku...  :whistling:

Upraveno uživatelem Andrew
Odesláno

Stejne ten prebal musi nekdo navrhnout a kecajici vetsina ( vcetne me ) stejne nic nevymysli.

Ale je to dobrej napad.

Az se vratim domu, pujdu hledat tu digi hru.

Odesláno

Hele kluci, a co k tomu udelat nejakou peknou skladanou brozurku, kde by mohl bejt popis vyvoje hodinek a pak neco o serialu? Idealni by to bylo bilingvni, cestina a rustina :) pripadne anglictina.
Starej papir, font, grafika. S tim bych klidne dle svych moznosti pomohl.

Jinak doufam ze jsem tu nepichl do vosiho hnizda s tim cifernikem... :D

Odesláno

Hele kluci, a co k tomu udelat nejakou peknou skladanou brozurku, kde by mohl bejt popis vyvoje hodinek a pak neco o serialu? Idealni by to bylo bilingvni, cestina a rustina :) pripadne anglictina.

Starej papir, font, grafika. S tim bych klidne dle svych moznosti pomohl.

Jinak doufam ze jsem tu nepichl do vosiho hnizda s tim cifernikem... :D

Paráda. To bude pecka.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...