Návštěvník dabelM Odesláno 24. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2016 (upraveno) Krátce před šťedrým dnem se na webu : http://rolexpassionreport.com/20205/rolex-news-for-baselworld-2017/ objevily první predikce novinek z nadcházejícího Baselwordu 2017. GMT Masters II. v oceli s keramickou Coke lunetou by byl pro mne fajn počin, snad jim ty predikce vyjdou stejně jako minulej rok s 116500LN. Upraveno 24. prosince 2016 uživatelem dabelM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 24. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2016 Do keramických Coke GMT bych šel okamžitě, s nodatama pro mě kombo ideál Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 24. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2016 Ty GMT jsou super! Mnam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmoris Odesláno 24. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2016 (upraveno) doufam ze ty gmt neudelaji. musel bych zas resit prasatko.. zajimavy je to 50lete vyroci SD, to jsem nezaznamenal a mohli by neco vytvorit.. Upraveno 24. prosince 2016 uživatelem tmoris Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locky Odesláno 24. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2016 (upraveno) Coke GMT by byly super! Jinak proc maji Day-date modely barevne zvyrazneni u indexu 8 hodiny? Upraveno 24. prosince 2016 uživatelem Locky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HondzaX Odesláno 24. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2016 Locky: podle mne to zvýraznění bude bud GMT nebo měsíc v roce (na obrazku by šlo o srpen). Zda se, ze se ta "červená" bude pohybovat (nebo spis poskakovat) na další indexy. Okýnka tam k tomu jsou. Ale třeba je to taky kvůli něčemu jinému. Těžko říct . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zoroastro Odesláno 24. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2016 Locky: podle mne to zvýraznění bude bud GMT nebo měsíc v roce (na obrazku by šlo o srpen). Zda se, ze se ta "červená" bude pohybovat (nebo spis poskakovat) na další indexy. Okýnka tam k tomu jsou. Ale třeba je to taky kvůli něčemu jinému. Těžko říct .Je to indikator mesice v roce, vzdyt to tam je cerne na bilem: the new Annual Calendar Day-Date Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalSVK Odesláno 24. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2016 Pripajam sa k ludom, co si nepraju, aby vysli tie Coke GMTcka Bolelo by to v penazenke Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locky Odesláno 24. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2016 Omlouvam se, samotny clanek jsem procetl az potom. Jeste aby delali annual day-daty s hladkou lunetou v oceli za rozumny peniz, ale to uz je asi scifi. Obdodne moc neverim ocelovym coke gmt. Ac bych se moc rad pletl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmoris Odesláno 24. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2016 Jinak jsem zaznamenal nejakou snad famu, ze by garance u rolexu mela byt jen pro puvodniho kupce a pri prvnim preprodeji by skoncila a rolex by ji uznaval jen kupci, ktereho bude vest ve svoji databazi oznamene ADckem pri koupi pripadne u prazdne karty pri prokazani dokladu o koupi z AD. Coz by byl tedy slusny zasek do second hand trhu a sedivek obecne.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mitak Odesláno 24. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2016 (upraveno) Já bych si přál velké Datejusty - ať už 40 nebo 41 mm, to je mi fuk - s Jubilee tahem a čistě v oceli. Řekl bych, že po loňských bi-colorech je to reálné. Upraveno 24. prosince 2016 uživatelem Mitak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kat251 Odesláno 24. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2016 2017 mám čtyřicet.. to musí být znamení .. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 24. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2016 Kouky se objevujou v těhdle pre-Basel renderech už několikátej rok, tak to třeba konečně vyjde, bylo by to ale hodně na úkor BLNR, čehož jsou si ve fabrice dobře vědomi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADIkov Odesláno 24. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2016 Wau, tie gmt-cka by sa teda zisli konecne by sa zmestili (aspon dufam ) do rozpoctu. Uz len pepsiny v oceli.......keby boli.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 24. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2016 (upraveno) Pokud snad budou vyrábět SS Coke, tak asi možná ukončí výrobu BLNR. Upraveno 24. prosince 2016 uživatelem dabelM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 24. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2016 Rolex už začíná bejt jako Damasko s těma vteřinovkama... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 24. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2016 Ty cerny Day Date jsou dokonaly! Ty bych unosil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kluk jako buk Odesláno 24. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2016 Coke Mastery moooc pěkný, začínám šetřit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zerfoss Odesláno 24. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2016 hmm tie Coke vyzeraju uzasne. tak snad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 24. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2016 Ty budou tak za 300, ne? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se