cigi Odesláno 26. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2016 Klasik, ty modrý jsou taky dooost fajn. Vsadím se, že si někdo nechal udělat i ty pepsiny. Přiznejte se!! Na licenci je standartni licenční smlouva se vším všady, cena nebyla pro účastníky pochopitelně vůbec důležitá, vždyť jde o originál, který naše republika dostala od prislusneho Royal musea jako výraz spojenectví. Je to čest, nevím, jak to ostatní pochopí, ale pro nás to tak je. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 26. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2016 (upraveno) Takže naše republika prodává čestný dar někomu, kdo ho chce opět použít jen jako výraz cti? To je ostudná vyžírka ze strany našeho státu. Divím se, že stát ještě nevybírá poplatky za použití abecedy. Já si myslím, že takovéhle obecné věci (navíc letité) by neměly být předmětem obchodování a už vůbec by s nimi neměl obchodovat stát. Natož stát, který tu věc dostal jako čestný dar.A omlouvám se, že s tím tady zacláním, jen mě to nakrklo. Upraveno 26. prosince 2016 uživatelem Karlos Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 26. prosince 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2016 To nic, my se nezlobíme. Slovy klasika : ,,Promiňte, pane inženýre, také jste to nepochopil"... třeba Cigi najde čas to dovysvětlit , Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melly Odesláno 26. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2016 Byl jsem zvědav, jestli se jich dožiju. Gratuluji pánové! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neumann Odesláno 26. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2016 Hodinky se mi celkove dost libi a gratuluju vam. Co bych dal pryc: logo elton, datumku a bohuzel potisk na dynku, s pruhledem na strojek se to pere Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klasik51 Odesláno 27. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2016 V 26. 12. 2016 v 21:06, cigi napsal: Klasik, ty modrý jsou taky dooost fajn. Vsadím se, že si někdo nechal udělat i ty pepsiny. Přiznejte se!! Cigi - od Tebe mě to obzvlášť těší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 27. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2016 (upraveno) Karlosi, stát poskytl licenci Eltonu na ryze komerční účely. Čest je to pro nás, majitele hodinek (pro Elton doufám taky). Nevidím žádné negativum, o kterých píšeš. Naopak, musím tu veřejně vyslovit velký dík všem pracovníkům VHÚ za ochotu, nezištnou pomoc a podporu, kterou mně poskytli. Upraveno 27. prosince 2016 uživatelem cigi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 27. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2016 Kdyby tam byla 24h GMT ručka, tak to nemá chybu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 27. prosince 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2016 (upraveno) I tuhle diskusi jsme jeli. Jenže to bychom nemohli použít 68- přišli bychom o symboliku strojku, který se vyráběl v době, kdy by se ještě dalo slušně přijít a říct : ,, Pánové, děkujeme Vám a ceníme si Vaší statečnosti " a dát těm lidem něco malého pro radost v rámci nějaké pořádné rehabilitace. Tohle je prostě akcička, která má pár desítek let zpoždění. Upraveno 27. prosince 2016 uživatelem straspol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Valderek Odesláno 27. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2016 Máte to moc pěkné !!! Odesláno z mého SM-G900F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alexion Odesláno 27. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2016 fiha co to tu mame? Chcel by som povedat ze je to zaujimavy pocin, no kazdy mame iny vkus a nerad by som niekoho urazit. tych limitiek uz bolo v poslednej dobe asi vela :-D tuto som fakt nepochopil ale krabicka sa mi paci, to je vcelku zaujimavy prvok tejto limitky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brut12358 Odesláno 28. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2016 ..... nevím jestli se mám smát či plakat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 28. prosince 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2016 Včera jsem se od nich nemohl celý den utrhnout. Nemůžu se dočkat řemínku. Kaučuk mám na nich jen z nouze, zaslouží si něco speciálního. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 29. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2016 Mě by ten kaučuk neurážel, kdybys jej poté mohl postrádat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 29. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2016 V 28. 12. 2016 v 21:52, straspol napsal: Včera jsem se od nich nemohl celý den utrhnout. Nemůžu se dočkat řemínku. Kaučuk mám na nich jen z nouze, zaslouží si něco speciálního.Fakt by mne zajímalo,jak by vypadaly bez datumu a s normální šestkou /asi by musely ty číslice být o chlup menší/. Jak hodinky bez datumu nemusím,tak tady se to přímo nabízí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 29. prosince 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2016 V 29. 12. 2016 v 10:10, Maxel napsal: Mě by ten kaučuk neurážel, kdybys jej poté mohl postrádat Chceš ho ? Mám ještě jeden. Kdysi jsem měl tohle na všech Igenech. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
feltharg Odesláno 29. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2016 Na cestě k hodináři Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
feltharg Odesláno 29. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2016 Po návštěvě hodináře... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nodus Odesláno 29. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2016 Nějak se mi začíná ta varianta s černým číselníkem líbit, máš to móóóóc pěkné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nodus Odesláno 29. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2016 Ještě se dívám, že máš také jiný řemen, který jim rovněž sluší nebo to jsou jiné celé hodinky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se