Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník YPO
Odesláno

tak sem si to tady pěkně přečet ..... včetně těch rad a porad o trezorech, pevnostech, zabíjení a jiných důležitých věcech ...... a celkem chápu nasranost v prvním příspěvku, nicméně chápu i tu jakoby lehkomyslnost povalujících se drahých věcí po domácnosti .... já mám svoje cetky volně k dispozici a ukládám je jenom když někam jedu, protože sem si je koupil abych se z nich těšil .... né abych je měl někde v kredenci .... a jestli si je někdo vodnese, tak ať si je vodnese.......třeba mu to přinese na týden štěstí .... koupím si zase jiný .... no

teď mám v trezoru vlastně jenom vysvědčení ze základky .... aby to nenašel syn 1

• Odpovědi 417
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Tady to vypadá jako že už mu to znárodnili a udělali z toho školku :)  (Tento postup se již v praxi osvědčil)

:-) Žiaľ, zatiaľ nie..Hoc v jeho kauze dph lieta 12mil eur tam, 10mil eur hentam..

Odesláno

Americke celebrity by bledli zavistou. 

Inak jeden z nasich automobilovych pretekarov v tej oblasti tesne po prevrate pokupil pozemky a domy za par korun a teraz z toho krasne zije a este si financuje aj svoju zalubu. Sikovny clovek. 

Odesláno

Tady je lepší foto: https://www.cas.sk/fotogaleria/500651/pavel-obvineny-z-kradeze-v-dome-knazka-definitivne-rozhodnutie/2/

To přízemní vlevo není dům pro služku, tipoval bych zimní zahradu nebo bazén.

Stejně je signifikantní, že tomu darebákovi vedle něj povolili nalepit takové monstrum téměř na hranici pozemku a navíc koeficient zastavěnosti je tam také značně vysoký. Prostě korupční prostředí...

Odesláno

A v té bílé vilce vpravo taky bydlí nějaká selebrita?

Jinak Straspole, já jsem "Rolex negativ" a ten barák se mi líbí taky :D ... asi Breitling kořeny :) .

Odesláno (upraveno)

me se teda to 'monstrum' libi hodne

Nebudu se přít o architektonických kvalitách toho monstra, ale je hmotově a plošně neadekvátní k pozemku, výškově ani stylem nezapadá do lokality. Kvalitní nemovitost musí mít adekvátní pozemek.

Upraveno uživatelem zbuddy
Návštěvník Mitak
Odesláno (upraveno)

V tom případě by podle tvé rovnice musely na typických satelitních pozemcích kolem Práglu stát domky se zastavěnou plochou tak maximálně 35 m2 :-)))

Upraveno uživatelem Mitak
Odesláno

Záleží na obci. V Černošicích musí mít stavební pozemek aspoň 800 m2.

Odesláno (upraveno)

Citace z jednoho webu:

Velikost a tvar pozemku

Existuje však ještě mnoho dalších faktorů, které limitují, jaký dům na parcele může vyrůst.

Optimální velikost pozemku pro stavbu volně stojícího domku se uvádí minimálně 800 m2. Nikdy by neměl být menší než 500 m2.

Podle předpisů musíme dodržet vzájemné odstupy staveb. Ta mezi dvěma domy nesmí být menší než 7 m. Minimální vzdálenost od hranice sousedního pozemku přitom musí být 3 m. Pokud tedy sousední dům stojí tři metry od plotu, na námi vyhlédnutém pozemku bude muset být odstup minimálně 4 m.

Abychom tudíž mohli postavit dům široký 10 m, bude potřeba pozemek široký 18 m.

Jestliže má pozemek nepravidelný tvar, vyplatí se přizvat architekta, který řekne, jaký dům se dá na něm postavit.

• Pak je to také zastavěnost plochy, která omezuje. Obvykle je dána místní vyhláškou. Obecně platí: rodinný domek by neměl zastavět více než 30 % z celkové výměry pozemku, a to včetně zpevněných ploch a teras.

Upraveno uživatelem zbuddy
Odesláno

Nebudu se přít o architektonických kvalitách toho monstra, ale je hmotově a plošně neadekvátní k pozemku, výškově ani stylem nezapadá do lokality. Kvalitní nemovitost musí mít adekvátní pozemek.

Nie som architekt, ale presne cosi v tom duchu som si vravel hned ako som to prvy krat videl.... ten dom sam o sebe asi fajn, ale nehodi sa tam.

Návštěvník Zmizík
Odesláno

Zbuddy +1

Prostě stavba, která nerespektuje vůbec nic...

Za mnou se jednou stavoval zakaznik a povida: "My, bohaty lidi, to mame tezky."
Odesláno

Za mnou se jednou stavoval zakaznik a povida: "My, bohaty lidi, to mame tezky."

Tak lehký to nemá nikdo. Bohatí lidi ale mají tu výhodu, že se můžou prezentovat třeba kvalitní stavbou.[emoji6]

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...