Přejít na obsah

PS II nodate bronze

Doporučené příspěvky

Doplatek předem je nutný jen u některých typů doručení. Například já si je vyzvedávám v Brně na prodejně a tam nebylo možné je doplatit hotově na místě, ale předem na fakturu. U PPL, kotvy, .... imho počítají s dobírkou. Doplatky přes faktury to totiž spíš komplikují a mohlo by se stát, že by se do konce roku nestihlo expedovat vše (vzhledem k tomu jak se platily zálohy...:))

Tak ono je to s Eltonem docela tezky, zvolil jsem platbu predem a kdyz se nic nedelo, tak jsem to zaurgoval. Prisla mi faktura s dovetkem, at to zaplatim co nejdrive aby se to stihlo, ale ze to x dni bylo u nich a nic se nedelo a ze jsem to musel urgovat o tom nic.....
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já už jsem v tom asi trochu otupělej po tom všem co kolem limitky bylo (a to nemyslím ze strany Eltonu). Dokážu si představit, že tahle mailová komunikace před Vánocema není optimální...

Budu rád, když se to zvládne všechno úspěšně dořešit a 24. budou všechny hodinky na ruce...

Odkaz ke komentáři

Dnes jsem kabeloval s Novým Městem a nemám moc dobré zprávy. 

Paní K. je nemocná...

Přesto se mi podařilo zjistit, že můj konkrétní stroj je ještě stále na dílně, tedy není hotový.

O jeho odeslání v tomto týdnu se vůbec nedá mluvit.

Ale: Nemusí na tom být všichni stejně, vyrábí se postupně...

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...