Waya03 Odesláno 10. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2017 Silikon Hirsh s PVD sponou a nářadí pro výměnu připraveno. Teď už jen čekám na avízo, že si mám do té Kotvy zajít. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 10. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2017 Doplatek předem je nutný jen u některých typů doručení. Například já si je vyzvedávám v Brně na prodejně a tam nebylo možné je doplatit hotově na místě, ale předem na fakturu. U PPL, kotvy, .... imho počítají s dobírkou. Doplatky přes faktury to totiž spíš komplikují a mohlo by se stát, že by se do konce roku nestihlo expedovat vše (vzhledem k tomu jak se platily zálohy...)Tak ono je to s Eltonem docela tezky, zvolil jsem platbu predem a kdyz se nic nedelo, tak jsem to zaurgoval. Prisla mi faktura s dovetkem, at to zaplatim co nejdrive aby se to stihlo, ale ze to x dni bylo u nich a nic se nedelo a ze jsem to musel urgovat o tom nic..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 10. prosince 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2017 Já už jsem v tom asi trochu otupělej po tom všem co kolem limitky bylo (a to nemyslím ze strany Eltonu). Dokážu si představit, že tahle mailová komunikace před Vánocema není optimální...Budu rád, když se to zvládne všechno úspěšně dořešit a 24. budou všechny hodinky na ruce... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 11. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2017 Přebírám v Praze v Kotvě a tak jsem se radši ujišťoval u p. Kmínkové ohledně toho doplatku. Takže na prodejně prý hodinky budou spíše až příští týden a doplatek je možný v hotovosti i kartou. Třeba se někomu tohle info hodí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maro Odesláno 11. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2017 Raději jsem jim to zaplatil dopředu tak doufám, ze to tím trochu urychlim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jörg8X Odesláno 11. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2017 A ja ze stejneho duvodu platbu predem prave nechtel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 11. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2017 A ja myslim, ze je to nejspis uplne jedno :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 11. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2017 Uvidíme kdo tu hodí první ?živé? foto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Libor_OV Odesláno 11. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2017 Waya03 @ Díky za info. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baza Odesláno 13. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2017 Dnes jsem kabeloval s Novým Městem a nemám moc dobré zprávy. Paní K. je nemocná...Přesto se mi podařilo zjistit, že můj konkrétní stroj je ještě stále na dílně, tedy není hotový.O jeho odeslání v tomto týdnu se vůbec nedá mluvit. Ale: Nemusí na tom být všichni stejně, vyrábí se postupně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr72 Odesláno 13. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2017 Do r.ti to nie sú moc dobre správy skúsim to zajtra preveriť má to byt darček tak sa podelím s info Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 13. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2017 Taky nemám žádné zpravy ani o DayDate ani o těchhle. Je to nervák Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukyn77 Odesláno 13. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2017 Kdo zvolil doručení poštou, by to mohl mít doma šupem ;-) https://zlin.idnes.cz/ceska-posta-dorucovatel-strani-dodavky-baliky-vypoved-pg1-/zlin-zpravy.aspx?c=A171213_093225_zlin-zpravy_ras Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadasmid Odesláno 14. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2017 Řemeny doma, tak je ani nerozbaluju, ať si můžu pod strom nadělil aspoň něco. To jsou nervy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas23 Odesláno 15. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2017 Kluci budeme rádi, když to bude příští týden... A bude zázrak, když všechny watche budou, jak mají být. Dneska mi paní Kmínková zdělila, že dostali zásilku poškozených korunek... Nevím, co mi tím chtěla naznačit... No hold Prim s kvalitou a spravováním ještě za časů ČSSR... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kerob Odesláno 15. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2017 mno, mozna spis horsi....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maro Odesláno 15. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2017 (upraveno) Už jsem byl lehce nervózní, že hodinky se blíží a já je nemám na čem nosit... Tak už jsem zase v klidu Upraveno 15. prosince 2017 uživatelem Maro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baza Odesláno 15. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2017 (upraveno) Taky už jsem v klidu... Edit: snad stihneme Velikonoce Upraveno 15. prosince 2017 uživatelem baza Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 15. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2017 Tak alespoň víme, co se děje. Psal jsem paní Kmínkové, ovšem bez reakce :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kerob Odesláno 15. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2017 no jestli marodi, tak ji zbytecne prudime, asi ji neni do zpevu, pred 3 tydny jsem taky "lehce" marodil, a kdyby mi je tehdy nekdo prinesl domu,bylo by mi to stejne sumak jako by mi prinesl Marxuv Kapital Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se