Milan87 Odesláno 1. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2017 Ahoj,tak jsem se konečně dostal k tomu, udělat 3 fotky.. Ježíšek me nezklamal a donesl moc příjemný dárek.. Nakonec jsem rad ze jsem dal přednost před SOH.. Přeji Všem Úspěšný rok 2017 PS: až se dostanu na další foto, přidám ... ;-)
MíraMíra Odesláno 1. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2017 Super.. ať dělají radost.Velká gratulace.
JAJA Odesláno 1. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2017 Gratuluji. To jsou hezčí hodinky než SOH.
mmaass Odesláno 1. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2017 Take si myslim ze jsi udelal dobre ze jsi nesel do SOH. Gratuluji.
rayethon Odesláno 1. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2017 ¨Krasny, fakt mnohem lepsi nez SOH, jen me zaujala ta neobvykla power reserve v %, to mam pocit se moc nevyda
T1000 Odesláno 1. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2017 Pořádný kus hodinek, gratuluji !Na živo jsem je viděl jen jednou, a to mě do očí praštil úžasný antireflex černé varianty. AR je určitě parádní i na Tvé bílé verzi. SOH jsem měl, byly moc fajn, ale stylem jsou to poměrně jiné hodinky. A pokud Ti vyhovuje víc sportovnější vzhled, udělals dobře.
Axel Odesláno 1. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2017 Netradicni, neokoukane, originalni hodinky a odvazna volba! Pekne jsou, jen ten vzorek na te gume si mohli odpustit, trebaze zamer chapu.. Nebudes je davat na kuzi? Kdyz budes mit chvilku, hod sem foto i z profilu Za me palec nahoru!
MichalSVK Odesláno 1. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2017 Nadherne hodinky, biele ciferniky ma vzdy brali, palec hore !!
HondzaX Odesláno 2. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2017 Milane, super volba! Doufám, že brzy přidáš další fotky.
Blues Odesláno 19. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2017 Pro mě úplně neznámé hodinky. Ale nějak mě vtáhly. Zajímavý design. Doufám, že se mi o nich nebude zdát. Nechci zruinovat rodinný rozpočet.
Kid_A Odesláno 19. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2017 Krasny a vyrazny hodinky. Nevsedni kousek. A legendarni chopard kaucuk. Gratulace
sashator Odesláno 19. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2017 Dobrá volba, tahle Chopard řada se mi vždycky líbila. Povedená je power reserve komplikace...gratuluji a ať dělaj radost co nejdýl
Leviathan Odesláno 25. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2017 Ja som to vravel, ze su urcite zaujimavejsie ako SOH. A su...Krasne.Blahozelam dobra volba.
Milan87 Odesláno 25. ledna 2017 Autor Nahlásit Odesláno 25. ledna 2017 Díky moc..O víkendu přidám snad další fotky :-)
Petr72 Odesláno 25. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2017 K tým hodinkami by do chcelo nejakého pekného veterána trebárs ferarko a keby nebolo dosť streliva aj Alfa by bola super
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se