rohatka Odesláno 5. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2018 AhojOno nie je netypicke len viecko, ale aj to, ze maju stroj s datumovym vencom. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 6. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2018 (upraveno) Datumové věnce se dělaly také....ale to dýnko je "hodně" netypické. Nápisy nevypadají jako ražené. Navíc tam opravdu není rok. Ale to ještě neznamená, že je to fík.Těch variací je spousta. Long: Hoď ještě foto strojku Upraveno 6. ledna 2018 uživatelem Dokusan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bezous Odesláno 8. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2018 Když mám náročný den, beru Cabotky, jsou to jediné baterkáče, které mám.Vteřinovka krásně lícuje s indexy, takže za mě OK. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 8. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2018 Datumové věnce se dělaly také....ale to dýnko je "hodně" netypické. Nápisy nevypadají jako ražené. Navíc tam opravdu není rok. Ale to ještě neznamená, že je to fík.Těch variací je spousta. Long: Hoď ještě foto strojkuBeru je sebou kapsy do vlaku do Pardubic a někdo se tam na ně může podívat.Popravdě, že bych je chtěl odvírat dnes večer doma po dvou sklenkách červeného na kuráž to tedy ne. Vím jako to končí! Jinak dost z těch co vidím na Tebou přiložených fotkách nemají dýnko ražené, ale gravírované.Už jste někdo někdy viděl levé CWC ?Jsou kupované tady na Chronomagu pár let zpátky :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 9. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2018 Nemůžu je zavřít!!! Vím udělal jsem chybu, kterou jsem říkal, že neudělám. A to jsem si nedal to víno!!!Beru je sebou kapsy do vlaku do Pardubic a někdo se tam na ně může podívat.Popravdě, že bych je chtěl odvírat dnes večer doma po dvou sklenkách červeného na kuráž to tedy ne. Vím jako to končí! Jinak dost z těch co vidím na Tebou přiložených fotkách nemají dýnko ražené, ale gravírované.Už jste někdo někdy viděl levé CWC ?Jsou kupované tady na Chronomagu pár let zpátky :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 9. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2018 (upraveno) Nejsem příliš odborník, ale při špatným rozlišení tvých fotek to z dálky vypadá celkem OKMimochodem, píšeš, že jsi tu baterku stratil a tady ji máš. Už jsi koupil novou? Upraveno 9. ledna 2018 uživatelem Dokusan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 10. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2018 Nejsem příliš odborník, ale při špatným rozlišení tvých fotek to z dálky vypadá celkem OKMimochodem, píšeš, že jsi tu baterku stratil a tady ji máš. Už jsi koupil novou? Ano. koupil 371. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 10. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2018 Tak dávám lepší fotky. Sorry, fotil jsem to večer při lampičce.Záhada stroje je dle mého vyřešena. Je tam Eta s šutrama.Co je asi stále nevyřešeno, je absence roku výroby a zřejmě jiný typ gravírováni.Pak tedy zacvaknutí dýnka :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 10. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2018 Ano kalibr ETA 955.112, viz moje odpověď dříve... http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/10280-cabot-watch-company-cwc-g10/page-10 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 10. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2018 Ano kalibr ETA 955.112, viz moje odpověď dříve... http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/10280-cabot-watch-company-cwc-g10/page-10 Také jsem Tě všude chválil :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 10. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2018 Také jsem Tě všude chválil :-)Tak to je ovšem parádní. Díky moc a užívej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 28. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2018 Do kazdej spravnej rodiny patria jedny Cabotky:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 28. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2018 To sedí. Už sem je měl dvakrát a opět mám nutkání. Skoro mám chuť poprvé koupit úplně nový Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 1. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2018 jop, tieto https://www.silvermans.co.uk/collections/watches/products/cwc-1980-rn-auto-reissue-watch?variant=46463623043 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cwc Odesláno 17. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2018 (upraveno) Původně jsem se sem zaregistroval jen pro zjištění, jaké nové pěkné hodinky pořídit, jako přezdívku jsem si zvolil značku, co jsem měl zrovna při registraci na ruce a když jsem teď našel k těmto hodinkám i vlákno, tak přidám také jednu tématickou fotku. Bunda i hodinky dle kódu na zadní straně RMC, železné těžítko u RMC nesloužilo, ale podobný typ používali... Hodinky jdou od roku 90, sám je mám od roku 2009. Tritium je už po smrti, ale jinak je mám rád. Ale zasloužily by si už nový pásek. Upraveno 17. března 2018 uživatelem cwc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vaclav2011 Odesláno 25. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2018 Ahoj, jsem tu nováček a o Cabotkách jsem už několikrát uvažoval. Po přečtení tohohle vlákna už to přestává být jen o uvažovaní... Mám ale trochů dilema. Líbí se mi klasik verze s etou, ale varianta s datumovkou, safírovým sklíčkem a wr 200 je zkrátka k zamyšlení. Má to ale háček... 715 Ronda. Máte nějaké zkušenosti s tímto kalibrem? Jsem trochu skeptický, možná zbytečně... nevím. Sent from my iPad using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 10. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2018 Já mám tyto Cabot s ETA 955.122 Swiss Quartz movement. Hodinky jsou super, jen vteřinovka jde zcela mimo indexy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 10. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2018 Já měl starý poctivý G10 z roku 1989 a vteřinovka licovala perfektně... Nic není co bývalo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 20. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2019 Nechce mi někdo pustit zpět G10? Píšu sem než hodím inzerát do patřičné sekce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 6. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2020 Můžu tady i s GS SUB-HUNTER? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se