shaggy Odesláno 13. ledna 2022 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2022 Tak tie moje Travelleri su na ceste naspat do Francuzska. Robili cca +30-35s/d. Kratka debata so supportom, vypytali si vysledky testov podla ich manualu, objednali DHL a vybavene. Uvidime ako dlho to potrva. Zatial dobry pristup. Len ma stve, ze som si zase vytiahol cierneho Petra, nevidel som na kickstartery ine hlasenia o takej nepresnosti.
Josef01 Odesláno 1. února 2022 Nahlásit Odesláno 1. února 2022 V 2. 12. 2020 v 9:54, Dzos napsal: Zaregistroval jsem nové modely. https://en.yema.com/products/yema-navygraf-maxi-dial-ynav2020-ams Není to můj šálek čaje, ale nevěděl jsem, že značka YEMA patřila v 80.letech Seiku. Instantly recognizable by its oversized markers and flashy orange accents, the Navygraf Maxi Dial inspires by YEMA’s Hattori period from end 1980s. This design comes from a time period when Seiko themselves owned YEMA and used oversized hour markers. Designed as a professional dive watch, the 39mm 316L steel case, the thick sapphire crystal and the screw down crown ensure a solid 990 feet water resistance. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. A retro vlna pokračuje. https://en.yema.com/collections/digidisc Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Tyhle jsem objednal, po nějakých jsem koukal déle, ale vintážky mi nějak moc neseděly, tak budou novodobé
sodekcz Odesláno 2. února 2022 Nahlásit Odesláno 2. února 2022 Ty jejich limitky, kurňa že jsem sem zase lezl! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Piplík Odesláno 3. února 2022 Nahlásit Odesláno 3. února 2022 (upraveno) Jojo, ty se mi taky moc líbily. Nakonec zvítězila voda nad vzduchem (-: a šel jsem do Navygrafů v limitované edici Marine National se stejným inhouse GMT YEMA kalibrem Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 3. února 2022 uživatelem Piplík
RadekB Odesláno 3. února 2022 Nahlásit Odesláno 3. února 2022 Před hodinou, Piplík napsal: Jojo, ty se mi taky moc líbily. Nakonec zvítězila voda nad vzduchem (-: a šel jsem do Navygrafů v limitované edici Marine National se stejným inhouse GMT YEMA kalibrem Raději neměj velké očekávání ohledně inhaus kalibru. Mám několik měsíců YEMA SUPERMAN GMT BRONZE BLUE a když měřím po pár týdnech přesnost, tak je to vždy divočina.
sodekcz Odesláno 4. února 2022 Nahlásit Odesláno 4. února 2022 @RadekB lítá to pokaždé jinak, nebo je to aspoň stabilní?
RadekB Odesláno 4. února 2022 Nahlásit Odesláno 4. února 2022 před 21 minutami, sodekcz napsal: @RadekB lítá to pokaždé jinak, nebo je to aspoň stabilní? Nejhorší to bylo, když byly úplně nový. Mám o měření všech hodinek záznamy. Jednou za cca tři měsíce některé hodinky otestuji a zapíšu do "speciálního" deníčku, který je určen jen pro tuto chrono úchylku . 16.3.2021 +58 s 16.6.2021 +35 s 23.6.2021 +48 s 12.9.2021 +22 s 20.11.2021 +38 s 20.1.2022 +19 s Měřeno v nenošeném stavu. Jde vidět, že ten rozptyl je dost velký. Plánuji je časem poslat do ONYXu na poštelování.
shaggy Odesláno 4. února 2022 Nahlásit Odesláno 4. února 2022 Ja som tie kickstarterove travellery posielal na zaruku zostelovat. Zabezpecili kuriera na vlastne naklady. Uz su spat a zatial to vyzera na dakych +2s/d v priemere. Takze potial ok. Ale celkovo ma yema nas*ala ich pristupom k tej kickstarter akcii. Vybodli sa na slubeny eng. preklad knihy a ich riesenie je pre mna neakceptovatelne.
RadekB Odesláno 9. února 2022 Nahlásit Odesláno 9. února 2022 V 4. 2. 2022 v 11:15, Roman-ZA napsal: ked ich nosis, tak je aka odchylka? Teď je mám třetí den na ruce. Za 24 h udělaly + 11 s, za 48 h + 21 s. Možná si to postupně sedá a když byly nový, tak to lítalo. Nevím, jestli existuje něco jako "zaběhnutí strojku". Zatím to nebudu řešit, když je nosím, tak těch +10 sekund je ještě snesitelných. Uvidím, co naměřím za půl roku
RadekB Odesláno 9. února 2022 Nahlásit Odesláno 9. února 2022 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Josef01 Odesláno 9. února 2022 Nahlásit Odesláno 9. února 2022 před 35 minutami, RadekB napsal: Teď je mám třetí den na ruce. Za 24 h udělaly + 11 s, za 48 h + 21 s. Tohle se dá v pohodě seřídit doma.
Harwey Odesláno 10. června 2022 Nahlásit Odesláno 10. června 2022 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. https://en.yema.com/pages/yema-manufacture-caliber-micro-rotor-mm20?utm_source=ActiveCampaign&utm_medium=email&utm_content=Journey+to+become+a+Watchmaking+Manufacture&utm_campaign=AC+CRM+EMAIL&vgo_ee=6ul9OrRDQh0pZA0I6ORGoMVPPpkkrhuDXmvkiPhlp6U%3D
Navros Odesláno 10. června 2022 Nahlásit Odesláno 10. června 2022 @Harwey To vypadá dobře, já jim fandím Nižší kalibr = potenciálně nižší pouzdro a teda větší pohodlí.
Roman-ZA Odesláno 24. června 2022 Nahlásit Odesláno 24. června 2022 YEMA SUPERMAN 500 Collection - eu.yema.com
Spongebob Odesláno 24. června 2022 Nahlásit Odesláno 24. června 2022 V 3. 2. 2022 v 19:11, Piplík napsal: Jojo, ty se mi taky moc líbily. Nakonec zvítězila voda nad vzduchem (-: a šel jsem do Navygrafů v limitované edici Marine National se stejným inhouse GMT YEMA kalibrem Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. tydle jsou krásný! 39mm co? ale tak zas na pohodlí..
Zmrzlinar Odesláno 4. července 2022 Nahlásit Odesláno 4. července 2022 Včera na výletě Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
nizkotucnytvaroh Odesláno 11. srpna 2022 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2022 Přišel mi newsletter s chystaným převzatým kalibrem s mikrorotorem, po Horage to bude letos už druhý mikrobrand... Každopádně asi za přijatelnější cenu Vypadá to zajímavě, tak možná ještě dostanou šanci https://en.yema.com/pages/yema-manufacture-caliber-micro-rotor-mm20?vgo_ee=xQGfaXL3wl2oR61hAZJPYTpxdzkQNl9LgdxZ9pnzLRY%3D Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se