Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

ead2ba84f4af09ee4ae0ffafc10a8655.jpg

Nastěhoval se k nám do baráku nějaký asiat a takhle pravidelně parkuje svoje auto. Bohužel jsem ho ještě neviděl vystupovat,to musí být sranda. Chápete někdo, proč to dělá?

Odesláno z mého LG-D855 pomocí Tapatalk

Odesláno

To mě zatím nenapadlo, zatím je to krátce. Pořád mi vrtá hlavou,proč parkuje zrovna takto. Vždyť se mu musí špatně vystupovat. A kvůli zlodějům, to přece nemůže myslet vážně.

Odesláno

mondeo: je to asiat,být to nějaký čech krev a mlíko,tak musí ven přes střešní okno.

m3: no dovol, Hundeeej a pokažený?

Odesláno

Přesně, asiat vyleze v klidu a zároveň mu to čech neukradne. Nemusí ho ani zamknout (možná to ani zamknout nejde).

Odesláno

Přistavit tam večer nějakej srandista těsně zprava dlouhou dodávku, možná by vietnamský hadí muž ráno musel do hnojdé kufrem...  ^_^

Taky jsem kdysi (ale jen jednu noc před odvozem do servisu) parkoval s odstupem 5cm a lezl přes spolujezdce, když mi nějakej retard vylomil zámek.

Jihoasijskou lásku k autům vidím pokaždé, když kousek od nás bydlící vietnamská company potřebuje nastartovat těžce vyžilého tranzita - co upadlo nespravuj, dokud se točí aspoň 3 kola, svítí aspoň 1 žárovka, hraje rádio a ropák chrchlá aspoň na 1 válec, to doblý...  ;)

Odesláno (upraveno)

Před více, než 20 lety nám na čerstvém Formanu někdo vylomil víko nádrže a jelikož byl zámek stejný, jako na dveřích, parkovalo se předkem o lampu a za zadek šla stará dobrá Š105:)

Upraveno uživatelem swenak
Odesláno

Je z Asie, moc lidi a strasne malo mista, asi je tu kratce a je naucenej s mistem setrit, tak parkuje stejne jako doma :)

• po 3 týdnech...
Odesláno

No nevim místa celkem dost... asi tak jako parkovat v centru Brna... to mám kolikrát z obou stran ještě míň :D

Odesláno

No nevim místa celkem dost... asi tak jako parkovat v centru Brna... to mám kolikrát z obou stran ještě míň :D

Tak to bych se na to vykašlal a raději auto nechal někde u metra.

Odesláno

Tak to bych se na to vykašlal a raději auto nechal někde u metra.

...u metra nebo hyperloopu v Brně  :lol2:

Návštěvník qoyi
Odesláno

Koukám že ještě nikomu nevypáčili víko od nádrže. Mě naposledy před týdnem.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...