Návštěvník Kamil Odesláno 9. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2008 Nějak se nikdo nehrne do hlasování?
vana Odesláno 10. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2008 Sakra! Sem 4-procentní! Totiž co se věku týče: do 20 let - 4 %
Ciferník Odesláno 10. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2008 Mne by tedy z biometrických údajů nejvíc zajímal obvod zápěstí, třeba bych pak pochopil, proč tady tolik lidí touží po hodinkách ve velikostech, které mi připadají obludné ;-)
JJ Odesláno 10. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2008 Mne by tedy z biometrických údajů nejvíc zajímal obvod zápěstí, třeba bych pak pochopil, proč tady tolik lidí touží po hodinkách ve velikostech, které mi připadají obludné ;-) Ono je to dost relativní. Když mne poprvé napadlo, že si pořídím Fortis Flieger a vzal jsem to v obchodě na ruku, tak jsem to zase vrátil a odešel jsem - takovou vysokou a velkou konservu, to prostě nemůžu nosit. Po čase jsem to riskl, koupil je a velmi rychle si zvykl a naopak jsem si neuměl představit, že bych nosil hodinky menší. Teď běžně střídám několik různých kousků, od 34mm Primek po ty Fortisy. A i když vedle sebe na stole jsou ty rozdíly obrovské, na ruce nepůsobí nepatřičně ani ty velké ani ty malé.
Mike. Odesláno 10. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2008 Mne by tedy z biometrických údajů nejvíc zajímal obvod zápěstí, třeba bych pak pochopil, proč tady tolik lidí touží po hodinkách ve velikostech, které mi připadají obludné ;-) Já jsem si také kdysi říkal, proč každý chce hodinky většího průměru ... A teď sám mám rád větší. (Spíše třeba při koupi mám "strach", aby nebyly malé a to nemám nějak hrubé zápěstí.)
thovt Odesláno 11. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2008 Hlásím mystifikaci, omlouvá mě, že jsem sám netušil, že jsem přes vánoce přeskočil do kategorie nad 80 kg; wow, po měsíci v posilovně zavládlo zděšení
captom Odesláno 12. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2008 Bylo mi čtyřicet... chvíli jsem uvažoval nad kategorií 30-40, ale nakonec lepší už to nebude, tak jsem kliknul na 40-50...a jsem v depresi .
railmaster Odesláno 12. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2008 (upraveno) Bylo mi čtyřicet... chvíli jsem uvažoval nad kategorií 30-40, ale nakonec lepší už to nebude, tak jsem kliknul na 40-50...a jsem v depresi . Ja sa tak deprimujem niekoľko rokov . Našťastie sa na ten vek necítim, ani nevyzerám . Upraveno 12. ledna 2008 uživatelem railmaster
Ferdo Odesláno 17. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2008 Som tam. Idem sa utesit medzi hodinky, takto graficky znazornene to na cloveka dolahne tazsie.
long Odesláno 18. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2008 to KAMIL Docela by me zajimalo jestli jsi nezašvindloval s tou tvoji vahou, do jake pak jsi se cvaknul kategorie??? V te nad 100 kg je nas tam nejak malo!!!????
Návštěvník Kamil Odesláno 18. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2008 to KAMIL Docela by me zajimalo jestli jsi nezašvindloval s tou tvoji vahou, do jake pak jsi se cvaknul kategorie??? V te nad 100 kg je nas tam nejak malo!!!???? No dovol!!!??? Měl jsem udělat ještě vyšší kategorii?
Jeremy Odesláno 18. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2008 to KAMIL Docela by me zajimalo jestli jsi nezašvindloval s tou tvoji vahou, do jake pak jsi se cvaknul kategorie??? V te nad 100 kg je nas tam nejak malo!!!???? Už jsem se tam taky přidal
objevitel Odesláno 19. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2008 Už jsem se tam taky přidal Po vánocích klidně kategorii 120-až .......? Klidně se přiznejte tohle není seznamka.
safi Odesláno 19. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2008 Po vánocích klidně kategorii 120-až .......? Klidně se přiznejte tohle není seznamka. Před svátky 63 po svátcích 63
Jakubisko Odesláno 19. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2008 Před svátky 63 po svátcích 63 To jako kilo? U me pred Vanoci 75 a nyni 70 cukrovi mi moc nejde a musel jsem hodne pracovat...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se