Přejít na obsah

Typický Chronomagista - VĚK, VÝŠKA, HMOTNOST

Doporučené příspěvky

Odesláno
Mne by tedy z biometrických údajů nejvíc zajímal obvod zápěstí, třeba bych pak pochopil, proč tady tolik lidí touží po hodinkách ve velikostech, které mi připadají obludné ;-)

Ono je to dost relativní. Když mne poprvé napadlo, že si pořídím Fortis Flieger a vzal jsem to v obchodě na ruku, tak jsem to zase vrátil a odešel jsem - takovou vysokou a velkou konservu, to prostě nemůžu nosit. Po čase jsem to riskl, koupil je a velmi rychle si zvykl a naopak jsem si neuměl představit, že bych nosil hodinky menší. Teď běžně střídám několik různých kousků, od 34mm Primek po ty Fortisy. A i když vedle sebe na stole jsou ty rozdíly obrovské, na ruce nepůsobí nepatřičně ani ty velké ani ty malé.

Odesláno
Mne by tedy z biometrických údajů nejvíc zajímal obvod zápěstí, třeba bych pak pochopil, proč tady tolik lidí touží po hodinkách ve velikostech, které mi připadají obludné ;-)

Já jsem si také kdysi říkal, proč každý chce hodinky většího průměru ... A teď sám mám rád větší. :) (Spíše třeba při koupi mám "strach", aby nebyly malé :D a to nemám nějak hrubé zápěstí.)

Odesláno

Hlásím mystifikaci, omlouvá mě, že jsem sám netušil, že jsem přes vánoce přeskočil do kategorie nad 80 kg; wow, po měsíci v posilovně zavládlo zděšení :thumbsup_anim:

Odesláno (upraveno)
Bylo mi čtyřicet... chvíli jsem uvažoval nad kategorií 30-40, ale nakonec lepší už to nebude, tak jsem kliknul na 40-50...a jsem v depresi :hang: .

Ja sa tak deprimujem niekoľko rokov :crying_anim02: . Našťastie sa na ten vek necítim, ani nevyzerám :thumbsup_anim: .

Upraveno uživatelem railmaster
Odesláno

to KAMIL Docela by me zajimalo jestli jsi nezašvindloval s tou tvoji vahou, do jake pak jsi se cvaknul kategorie???

V te nad 100 kg je nas tam nejak malo!!!????

Návštěvník Kamil
Odesláno
to KAMIL Docela by me zajimalo jestli jsi nezašvindloval s tou tvoji vahou, do jake pak jsi se cvaknul kategorie???

No dovol!!!??? Měl jsem udělat ještě vyšší kategorii? :lol2:

Odesláno

Už jsem se tam taky přidal :smoke:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...