Vladar91 Odesláno 14. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2020 Nejakou dobu to tu budu tapetovat Odesláno z mého SM-G930F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gres Odesláno 15. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2020 Trosku vam to tady naredim :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
John_Lenon Odesláno 15. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2020 (upraveno) Vladar - jen tapetuj. Hrozně se mi líbí. Gres - jsou skvělý. Já je mám od novýho roku od KidA a vim, že ty mi doma už zůstanou. Upraveno 15. března 2020 uživatelem John_Lenon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
John_Lenon Odesláno 15. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2020 A propos, nemáte někdo 556 na nějaký hezký hnědý kožce? Potřeboval bych inspiraci. Zkoušel jsem, co mám doma a hodí se mi na ně kožka od Zrna, jenže ta je moonwatch only... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
efreeti Odesláno 15. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2020 (upraveno) 6roku stara fotka...ale porad mam remen i hodinky Remen by zrno Upraveno 15. března 2020 uživatelem efreeti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladar91 Odesláno 15. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2020 UX panenk Odesláno z mého SM-G930F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladar91 Odesláno 15. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2020 Musim rict ze i presto ze jsou na kvatzkyhodne tezke - 197g. Tak o nich na ruce nevim a to me v poslednich mesicich stvaly i mnohem mensi kusy Odesláno z mého SM-G930F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
John_Lenon Odesláno 15. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2020 6roku stara fotka...ale porad mam remen i hodinky Remen by zrnoTo je bombírovaný? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasX Odesláno 16. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2020 (upraveno) A propos, nemáte někdo 556 na nějaký hezký hnědý kožce? Potřeboval bych inspiraci. Zkoušel jsem, co mám doma a hodí se mi na ně kožka od Zrna, jenže ta je moonwatch only... Starší foto,ale stále aktuální- HIRSCH Ranger, jeden z mých oblíbených. V nabídce je i zlatohnědá varianta. Upraveno 16. března 2020 uživatelem TomasX Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marecenator Odesláno 20. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2020 Psal jsem do Sinnu, jestli by na EZM3 sla dat jina minutovka, napsal jsem ji, ktere by se mne libily a vite co se stalo..Spravne, poslali me doprdele Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
efreeti Odesláno 20. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2020 A tak to ma byt...sis to splet s Yobokies ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 20. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2020 Psal jsem do Sinnu, jestli by na EZM3 sla dat jina minutovka, napsal jsem ji, ktere by se mne libily a vite co se stalo..Spravne, poslali me doprdele Čoveče tak to sorry, že jsem tě dohnal až k tak zoufalému kroku! Ale za to může Kubson, to on mě na to upozornil... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 20. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2020 (upraveno) Když to by Yobniss pak musel měnit i další detaily na ciferníku. edit: abych byl korektní - Yobniss nebo Lrigniss Upraveno 20. března 2020 uživatelem dr.sphinx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
(z)denny Odesláno 29. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2020 Od září mám stále na ruce Sinn556a a pořád stále spokojenej :-) Mile mě překvapila jejich přesnost. 26.10.2019 jsem nastavil přesný čas a do dnešní změny na letní čas byly celkově +20s :-) Laboruji s odkládáním (viz tabulka) a i když mi to ukazuje průměrnou odchylku +0,4s/d, tak to za pět měsíců udělalo plus dvacet vteřin (nevím, jak to tedy ta apka počítá) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor2002 Odesláno 1. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2020 na špacíru po lese... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 1. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2020 No prosim. Důkaz toho, jak jde udělat chrona s číselnými indexy a zároveň je neořezat kvůli subčíselníkům. Takový mám rád. A procházku lesem závidim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackwhit Odesláno 4. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2020 Lasky na (myslim) celej zivot Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ToChceČas Odesláno 5. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2020 Zdravím. Dnes i většinu ostatních dní takto: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 5. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2020 Akorát jsem si cvaknul hogo fogo Sinny v socce. Ono to ale vlastně sedí, mám burzoustsky soukromý vagón Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 6. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2020 Taky hogofogo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se