bacil.357 Odesláno 27. dubna Nahlásit Odesláno 27. dubna Po měsíci jsem změřil přesnost chodu. +5s . To ujde. 1
nizkotucnytvaroh Odesláno 11. května Nahlásit Odesláno 11. května V 27. 4. 2025 v 21:29, bacil.357 napsal: Po měsíci jsem změřil přesnost chodu. +5s . To ujde. Je to takový necertifikovaný chronometr, ať s nimi děláš cokoliv
Gres Odesláno 28. května Nahlásit Odesláno 28. května Dokupoval jsem tah a už přišel s novou sponou s mikroregulaci a vizuálně je i rozhodně hezčí než ta původní. Diky @kubson za dodání A teda naposled sem tah k Sinnum kupoval pár let zpátky a taky se nebojej podražit… 1
CEGY Odesláno 28. května Nahlásit Odesláno 28. května Já taky dokupoval tah, páč ta nová spona na gumě co jsem tam měl původně mi moc nesedla. Já jsem s tím tahem i tou novou sponou dost spokojenej.
tomina666 Odesláno 3. června Nahlásit Odesláno 3. června Dnešní poprvé…a seznamovačka Sinn 103st (lehká custom úprava skoro exmajitele) 4
OndrejZ Odesláno 21. června Nahlásit Odesláno 21. června Sinn U1 v jejich přirozeném prostředí - v kašně na náměstí. 3
jaryk66 Odesláno 28. června Nahlásit Odesláno 28. června Konečně se dostanou trošku do vody. Jen myslím, že limitu 5000m nedosáhnou 1
Zdenek1307 Odesláno 2. července Nahlásit Odesláno 2. července Dnes slaví moje 104 St Sa A krásných 10 let. Musím říct, že dostávají zabrat. Dokonce je na obrázku vidět to pocuchaný sklíčko sakra. Zdá se, že je poškozený vnější AR. Je to něco, co by šlo vyleštit? Jinak teda i nožičky doškrábané, ale nosím ty cifry pořád. K narozeninám dostaly servis, takže uvnitř jako nové 3
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se